Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']mama nie ma lustrzanki tylko kompakt- olympus sp 510 uz ;) i nim własnie teraz focę. Ale koło piątku powinno już być lustro moje własne !! :multi:
a co do maszynki -nie wiem, to maszynka Nitencji[/quote]

Na wystawie się Ciebie spytam...lustereczko powiec przecie,że Gass jest najpiękniejsza na....wystawie:evil_lol:;)

Posted

[quote name='gassira']Na wystawie się Ciebie spytam...lustereczko powiec przecie,że Gass jest najpiękniejsza na....wystawie:evil_lol:;)[/quote]
żeby tylko pogoda dopisała, bo w hali foty najlepsze nie będą,za to na spacerku...............:loveu::loveu:

Posted

[quote name='eria']żeby tylko pogoda dopisała, bo w hali foty najlepsze nie będą,za to na spacerku...............:loveu::loveu:[/quote]

na bank będzie ładna pogoda:multi:nie może być inaczej;)

Tylko jak Gass będzie stała jak pokraka to nie pstrykaj:evil_lol:;)

Posted

[quote name='eria']żeby tylko pogoda dopisała, bo w hali foty najlepsze nie będą,za to na spacerku...............:loveu::loveu:[/quote]

[quote name='gassira']na bank będzie ładna pogoda:multi:nie może być inaczej;)

Tylko jak Gass będzie stała jak pokraka to nie pstrykaj:evil_lol:;)[/quote]

Piszecie o Katowicach?:hmmmm::cool3:

Posted

mylisz się !! sznaucery są na korytarzu !!!

wróciłam z parku - muszę przyznać że emma zaszalała . Cała masa powyrywanych z korzeniami wielkich drzew ! w centrum parku, gdzie jest minizooo, drzewo wyrwane rozwaliło płot . Mało brakowało a rozwaliłoby też ten który ogradza zwierzęta !

Posted

[quote name='eria']mylisz się !! sznaucery ą na korytarzu !!![/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
No co Ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Daję sobie rece uciąć, że ze dwa lata temu były na lodowisku obok bernardynów :crazyeye:

Posted

[quote name='panienkabubu']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
No co Ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Daję sobie rece uciąć, że ze dwa lata temu były na lodowisku obok bernardynów :crazyeye:[/quote]
nie ! mam anwet foty że są na korytarzu !
dwa lata temu -czy ja wtedy byłam ?? zaraz zobacze w folderki z fotami z katowic

edit - byłam w 206 ale w inny dzien- w piątek. W 2007 byłam w piątek i sobotę. mam foty sznaucerów na korytarzu

Posted

To mnie zabiłaś teraz :loveu:
Straciłabym ręce :eviltong:
Ale w 2005 na pewno były na lodowisku, mam zdjęcia, tyle, że papierkowe :eviltong:

No niewazne - jak mnie gdzieś wypatrzycie, to zapraszam :loveu:

Eriaczku nie nudzi Ci się przypadkiem trosecku? :loveu::loveu::loveu:

Posted

czyli jesteśmy w hali a szkoda:roll:ale nie ma co się spierać,może w tym roku będzie na balkonie:evil_lol:jest tam jakiś balkon?:roll::evil_lol:

Posted

Nie ma :)

To jest korytarz:
[img]http://www.spodek.com.pl/_strony/historia/galeria/inne/halaglowna_03.jpg[/img]

A to hala główna:
[img]http://www.spodek.com.pl/_strony/historia/galeria/inne/halaglowna_01.jpg[/img]

eria sorki za offa:loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']To mnie zabiłaś teraz :loveu:
Straciłabym ręce :eviltong:
Ale w 2005 na pewno były na lodowisku, mam zdjęcia, tyle, że papierkowe

Eriaczku nie nudzi Ci się przypadkiem trosecku? :loveu::loveu::loveu:[/quote]
w 2005 byłam, mam foty sznaucerów z ringu na korytarzu, tak samo z 2007

Posted

[quote name='panienkabubu']Eria- niemożliwe, miniatury na pewno były na lodowisku kurde daje sobie rece uciąć[/quote]
proszę -tu są 3 foty z katowic - te olbrzymy pieprzaki(Dirki od Weszki napierwszym planie) i miniatury czarno srebrne są z 2007 a ten czarny olbrzym z 2005-choć nie na ringu-ring był na lewo
[URL]http://www.speedyshare.com/763412769.html[/URL]
;)

Posted

[COLOR=Navy][B]hej Eria ;)

my tu pierwszy raz;) wiecznie uśmiechnięta Foxi piękna :loveu::loveu::loveu: no i olbrzym dostojny chłopak również:lol: a czy on taki pyskaty to nie wiem :eviltong:

u Was też stawiają na wejście alkohol i trawkę?:evil_lol:

p.s ty mi kiedyś robiłaś ruchomy av ;) pamiętasz? [/B][/COLOR] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/9317/gggggdq3.gif[/IMG]

Posted

cześć Mateusz :) witamy w galerii ! :multi::multi:
pamiętam avatar pamiętam ;)

hehe nikt tu trawki nie stawia :evil_lol: ale z alkoholem różnie to bywa:evil_lol:

a Kreon, wierz mi, jest bardzo pyskaty:shake::diabloti:

Posted

[quote name='eria']cześć Mateusz :) witamy w galerii ! :multi::multi:
pamiętam avatar pamiętam ;)

hehe nikt tu trawki nie stawia :evil_lol: ale z alkoholem różnie to bywa:evil_lol:

a Kreon, wierz mi, jest bardzo pyskaty:shake::diabloti:[/quote]

[COLOR=Navy][B]no i dobrze,że trawki niet:diabloti:

wierzę jak zobaczę na własne oczy:cool1:[/B][/COLOR]

Posted

zapraszam na [URL="http://www.eria.republika.pl"]www.eria.republika.pl[/URL]
w dziale galeria jest podfolder video - na filmikach zobaczysz :diabloti:

Posted

Ja cie, ale Wam dziewczyny zazdroszcze tego spotkanka w Katowicach :placz:.

A jesli chodzi o sznaucery, to od juz pewnego czasu sa porozrzucane na korytarzu, kiedys na pewno olbrzymy byly na plycie glownej, ale to dawno temu ;).