panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Aha :cool3: No nic - to zapytam Nitencji :cool3: Quote
ariss Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='eria']mama nie ma lustrzanki tylko kompakt- olympus sp 510 uz ;) i nim własnie teraz focę. Ale koło piątku powinno już być lustro moje własne !! :multi: a co do maszynki -nie wiem, to maszynka Nitencji[/quote] Na wystawie się Ciebie spytam...lustereczko powiec przecie,że Gass jest najpiękniejsza na....wystawie:evil_lol:;) Quote
eria Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='gassira']Na wystawie się Ciebie spytam...lustereczko powiec przecie,że Gass jest najpiękniejsza na....wystawie:evil_lol:;)[/quote] żeby tylko pogoda dopisała, bo w hali foty najlepsze nie będą,za to na spacerku...............:loveu::loveu: Quote
ariss Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='eria']żeby tylko pogoda dopisała, bo w hali foty najlepsze nie będą,za to na spacerku...............:loveu::loveu:[/quote] na bank będzie ładna pogoda:multi:nie może być inaczej;) Tylko jak Gass będzie stała jak pokraka to nie pstrykaj:evil_lol:;) Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='eria']żeby tylko pogoda dopisała, bo w hali foty najlepsze nie będą,za to na spacerku...............:loveu::loveu:[/quote] [quote name='gassira']na bank będzie ładna pogoda:multi:nie może być inaczej;) Tylko jak Gass będzie stała jak pokraka to nie pstrykaj:evil_lol:;)[/quote] Piszecie o Katowicach?:hmmmm::cool3: Quote
ariss Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Piszecie o Katowicach?:hmmmm::cool3:[/quote] jak najbardziej TAK;) Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A bo sznaucery zazwyczaj są na lodowisku, a Bernardyny też:cool3: Quote
eria Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 mylisz się !! sznaucery są na korytarzu !!! wróciłam z parku - muszę przyznać że emma zaszalała . Cała masa powyrywanych z korzeniami wielkich drzew ! w centrum parku, gdzie jest minizooo, drzewo wyrwane rozwaliło płot . Mało brakowało a rozwaliłoby też ten który ogradza zwierzęta ! Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='eria']mylisz się !! sznaucery ą na korytarzu !!![/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No co Ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Daję sobie rece uciąć, że ze dwa lata temu były na lodowisku obok bernardynów :crazyeye: Quote
eria Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='panienkabubu']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No co Ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Daję sobie rece uciąć, że ze dwa lata temu były na lodowisku obok bernardynów :crazyeye:[/quote] nie ! mam anwet foty że są na korytarzu ! dwa lata temu -czy ja wtedy byłam ?? zaraz zobacze w folderki z fotami z katowic edit - byłam w 206 ale w inny dzien- w piątek. W 2007 byłam w piątek i sobotę. mam foty sznaucerów na korytarzu Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To mnie zabiłaś teraz :loveu: Straciłabym ręce :eviltong: Ale w 2005 na pewno były na lodowisku, mam zdjęcia, tyle, że papierkowe :eviltong: No niewazne - jak mnie gdzieś wypatrzycie, to zapraszam :loveu: Eriaczku nie nudzi Ci się przypadkiem trosecku? :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 czyli jesteśmy w hali a szkoda:roll:ale nie ma co się spierać,może w tym roku będzie na balkonie:evil_lol:jest tam jakiś balkon?:roll::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 hoho, a Kreonik też się będzie wystawiał :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nie ma :) To jest korytarz: [img]http://www.spodek.com.pl/_strony/historia/galeria/inne/halaglowna_03.jpg[/img] A to hala główna: [img]http://www.spodek.com.pl/_strony/historia/galeria/inne/halaglowna_01.jpg[/img] eria sorki za offa:loveu: Quote
eria Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='panienkabubu']To mnie zabiłaś teraz :loveu: Straciłabym ręce :eviltong: Ale w 2005 na pewno były na lodowisku, mam zdjęcia, tyle, że papierkowe Eriaczku nie nudzi Ci się przypadkiem trosecku? :loveu::loveu::loveu:[/quote] w 2005 byłam, mam foty sznaucerów z ringu na korytarzu, tak samo z 2007 Quote
eria Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [URL]http://www.spodek.com.pl/_strony/historia/galeria/inne/halaglowna_03.jpg[/URL] i właśnie tam rok rocznie są sznupy Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Eria- niemożliwe, miniatury na pewno były na lodowisku kurde daje sobie rece uciąć Quote
Od-Nowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 panienkabubu, coś Ci dziś rece nie miłe :cool3: Quote
eria Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='panienkabubu']Eria- niemożliwe, miniatury na pewno były na lodowisku kurde daje sobie rece uciąć[/quote] proszę -tu są 3 foty z katowic - te olbrzymy pieprzaki(Dirki od Weszki napierwszym planie) i miniatury czarno srebrne są z 2007 a ten czarny olbrzym z 2005-choć nie na ringu-ring był na lewo [URL]http://www.speedyshare.com/763412769.html[/URL] ;) Quote
Matusz Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [COLOR=Navy][B]hej Eria ;) my tu pierwszy raz;) wiecznie uśmiechnięta Foxi piękna :loveu::loveu::loveu: no i olbrzym dostojny chłopak również:lol: a czy on taki pyskaty to nie wiem :eviltong: u Was też stawiają na wejście alkohol i trawkę?:evil_lol: p.s ty mi kiedyś robiłaś ruchomy av ;) pamiętasz? [/B][/COLOR] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/9317/gggggdq3.gif[/IMG] Quote
eria Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 cześć Mateusz :) witamy w galerii ! :multi::multi: pamiętam avatar pamiętam ;) hehe nikt tu trawki nie stawia :evil_lol: ale z alkoholem różnie to bywa:evil_lol: a Kreon, wierz mi, jest bardzo pyskaty:shake::diabloti: Quote
Matusz Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='eria']cześć Mateusz :) witamy w galerii ! :multi::multi: pamiętam avatar pamiętam ;) hehe nikt tu trawki nie stawia :evil_lol: ale z alkoholem różnie to bywa:evil_lol: a Kreon, wierz mi, jest bardzo pyskaty:shake::diabloti:[/quote] [COLOR=Navy][B]no i dobrze,że trawki niet:diabloti: wierzę jak zobaczę na własne oczy:cool1:[/B][/COLOR] Quote
eria Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 zapraszam na [URL="http://www.eria.republika.pl"]www.eria.republika.pl[/URL] w dziale galeria jest podfolder video - na filmikach zobaczysz :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja cie, ale Wam dziewczyny zazdroszcze tego spotkanka w Katowicach :placz:. A jesli chodzi o sznaucery, to od juz pewnego czasu sa porozrzucane na korytarzu, kiedys na pewno olbrzymy byly na plycie glownej, ale to dawno temu ;). Quote
Recommended Posts