despera Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jaki cudny łosiopies żonką:loveu::evil_lol: Napisałabym że czekam na fotki ale znając moje szczęście to zdążysz je wstawić:evil_lol: Quote
eria Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 nie ma fotek !! wstawiam pojedyncze bo ogłosiłam BUNT ! już jakieś kilkadziesiąt stron temu :evil_lol: po tym jak wkleiłam 20 fot i przez cały calutki dzień NIKOGO u mnie nie było :cool1: no i na czas nieokreślony fot są takie ilości jak w innych galeriach:eviltong::eviltong: Quote
despera Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 O niee, byle nie tyle jak u mnie:shake: I nie z taką częstotliwością:shake::evil_lol: Quote
eria Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 póki co czekam na słoneczną pogodę, żeby fot nacykać to może będzie więcej ;) narazie mam tylko takie resztki Quote
Dobcia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ...jakie resztki?:cool3: I wypraszam sobie zdanie 'cały calutki dzień [B]NIKOGO[/B](...)':eviltong::eviltong::eviltong::mad: Quote
eria Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 no dooooobra Ty się pod koniec dnia pojawiłaś :evil_lol::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Świetny banerek :D :D Foxi taka wściekła :lol: a to przecież psi aniołek jest :loveu: Quote
panienkabubu Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ja też jestem ciągle :cool3: eria poćwicz makro, dawno nie było :loveu: a ja kocham oglądać :loveu: Może jakieś kropelki albo coś:cool3: I polecam zrobić odnośnik do e-maila na stronie www, bo jak ktoś będzie chciał napisać, to zniechęci się tym, że będzie go musiał przepisać ręcznie, bo nawet się skopiować nie da, bo to obrazek :cool3: Quote
eria Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 a mi się zawsze wydawało że z outlooka nikt nie korzysta....Przynajmniej mnie to denerwuje, jak czasem przypadkowo kliknę w jakiś mail i od razu outlook się otwiera...ale skoro tak mówisz ;) co do makro, nawet nie wiesz jaką ja już mam ochotę na makro !! ale na słoneczną pogodę czekam !! może jutro będzie...Dzisiaj późnym popołudniem było słońce .... edit -Kasia poprawiłam ten mail :) Quote
Paulina. Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Łaaaa !! Jaki superowy bannerros ! Podoba mi się ta... groźnośc ?? :loveu: Jak mi się już marzy słoneczko i wiosna.. i kwiatki.. i pszczółki.. motylki :loveu: Makro bym pocwiczyła. jeszcze nie miałam okazji tak bardzo się pobawic moim aparatem przy fajnych warunkach :roll: Quote
ariss Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 jaaaaaaaaki straaaaaaaaszny baaaaaaaner:evil_lol::eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 o jaaaaa... Fajny banerek macie :multi::loveu: Quote
Agushka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wpadłam powiedzieć dzień dobry :) Wprawdzie u mnie pada jak cholera ale co tam:) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cześć :multi: :) A u nas od rana śnieg sypie :/ Quote
eria Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 dzień dobry dziewczynki :cool3::cool3: co do banera to takie drugie oblicze wiecznie uśmiechniętej galerii :diabloti: heheh a ja już chyba podjęlam tą ciężką decyzję co do aparatu i teraz pozostaje czekać na przypływ kasy:cool1::evil_lol: Quote
sota36 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='eria']nie ma fotek !! wstawiam pojedyncze bo ogłosiłam BUNT ! już jakieś kilkadziesiąt stron temu :evil_lol: po tym jak wkleiłam 20 fot i przez cały calutki dzień NIKOGO u mnie nie było :cool1: no i na czas nieokreślony fot są takie ilości jak w innych galeriach:eviltong::eviltong:[/quote] no tak! Dzien bez marudzenia Anuli, to dzien stracony!Foty my widzieli i przeston sie obijac - wklejej!!!!! Quote
eria Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 nie mom :evil_lol:pogoda dalej do doooopy:cool1: Quote
ariss Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 leje i leje i wcale się nie dziwie,że nie ma fot-u mnie też nie będzie:shake: Quote
eria Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 seria Kreona który szuka w panice piłki, którą dawno już przechwyciła Foxi :evil_lol: [IMG]http://i25.tinypic.com/e5mrd1.jpg[/IMG] [IMG]http://i25.tinypic.com/2dv7877.jpg[/IMG] [IMG]http://i25.tinypic.com/e7cxmb.jpg[/IMG] Quote
Agushka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Jak są kropeczki to chyba i fotki będą :evil_lol: aaaa nie mówiłam :) ślicznościowe, śniegowe, szronowe fotki! mogłoby się już tak zrobić na dworze... Quote
ariss Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Agushka']Jak są kropeczki to chyba i fotki będą :evil_lol:[/quote] już są nad Twoim postem:evil_lol:ale to starocie i się nie liczy;) Quote
eria Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Agushka']Jak są kropeczki to chyba i fotki będą :evil_lol:[/quote] masz powyżej;) resztki już się kończą:roll: Quote
Agushka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 zauważyłam, zauważyłam, edytowałam, poprawiłam :) starocie nie starocie ale Kreoś jest a ja go kochom :D Quote
Recommended Posts