Dobcia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 A właśnie, że ja ci wmówię, że Kreon nie jest złośliwy! Nie... nie wmówię, a wyjaśnię, że gdyby on na prawdę był złośliwy, poczekałby aż zaśniesz kamiennym snem... po czym poszedł się dopiero napic i zalał ci cały pokój!:eviltong: A to aniołek jest, nie widzisz?:cool3: Czeka aż zagrzejesz sobie miejsce w łóżeczku, po czym zadba, żebyś tuż przed zaśnięciem jeszcze się dotleniła, przy okazji obcierając mu mordkę, a potem już daje ci spokój:evil_lol: Zwierzaki może są uparte, ale złosliwośc to cecha ludzi:p Super z tym kagańcem:) Quote
eria Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ale w środku nocy jak spię kamiennym snem też zdarza mu się wstać pić :cool1: a jak mu sie woda w misce skonczy to mi bedzie bezczelnie jęczeć w środku nocy coby mu nalać :diabloti: jest złośliwa bestia i tyle. odbyliśmy pierwszy spacerek w nowym kagańcu :multi::loveu: jest super, cała morda otwarta, jęzor wywieszony , bardzo jestem zadowolona :) no i teraz po drodze wstąpiłam do wetki ,bo mnie ciekawość zżerała jak tam idzie załatwianie papierków - do przyszłej środy wszystko powinna mieć :):multi: Quote
Agushka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 No to się cieszę, że wszystko na dobrej drodze :multi: hmmmm a tak niesmiało spytam.. jakieś fotki ze spacerku kagańcowego tą są?:evil_lol: Quote
ariss Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jeśli nie ma fot to na pewno Ci się bardzooooooooooo nudzi i masz chęć zrobić mi nowy avek i ban(podlinkowany):eviltong::loveu: Quote
panienkabubu Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jak nie ma fot to nie przychodzę o! :eviltong: Quote
eria Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='gassira']jeśli nie ma fot to na pewno Ci się bardzooooooooooo nudzi i masz chęć zrobić mi nowy avek i ban(podlinkowany):eviltong::loveu:[/quote] heheh av i baner zrobię ;) [QUOTE]hmmmm a tak niesmiało spytam.. jakieś fotki ze spacerku kagańcowego tą są?:evil_lol: [/QUOTE] nie ma ;) swojego aparatu nie brałam, a mamusiny jeszcze nie dojechał ;) poza tym następne foty tak koło lutego wkleję :diabloti: Quote
ariss Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='eria']heheh av i baner zrobię ;) nie ma ;) swojego aparatu nie brałam, a mamusiny jeszcze nie dojechał ;) poza tym następne foty tak koło lutego wkleję :diabloti:[/quote] :multi:dziękuję:multi: koło lutego:multi:i jeszcze powiedz,że przyszłego roku:evil_lol::mad: Quote
eria Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 nie no taka nie będę :evil_lol: luty tego roku :eviltong: Quote
Dobcia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 No nie! Fotki dopiero za dwa tygodnie!? To ja sie od razu ładnie uśmiechnę:grins: o fotkę Kreona w nowiutkim nabytku:cool3: Quote
Pimpek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Nieeeee, foty dopiero około lutego ?:crazyeye: Nie no proszę Eria, nie rób nam tego :placz::eviltong::diabloti: Quote
Olusia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Eria nie rób nam tego! :placz::placz: Ja chcem zobaczyć fotki Foxiaczka i Kreona :cool3: Quote
eria Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 no dooobra to może za parę dni coś wkleję jak dojedzie do mnie aparacik i zrobię sesję :eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 To nie mozliwe, kilka dni bez fot w tej galerii :shake::crazyeye: Quote
eria Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 dopiero pierwszy dzień dzisiaj ;) [SIZE=1][COLOR=wheat]ciekawe jak długo wytrwam w postanowieniu[/COLOR][/SIZE] :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='eria']dopiero pierwszy dzień dzisiaj ;) [B][COLOR=black][SIZE=1]ciekawe jak długo wytrwam w postanowieniu[/SIZE] :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] Pewnie krótko :eviltong: Quote
Dobcia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Nie podoba mi się to noworoczne postanowienie:shake: Więc nie będę trzymac kciuków za wytrwanie:diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 NIE DASZ RADY, NIE DASZ RADY! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Szarik Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ej, nie postanawiaj sobie takich głupich rzeczy! :mad: :mad: :mad: Quote
Doginka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='eria']...po prostu na czas nieokreślony nie będzie fot , bo nie ma chętnych by moje psy oglądać to się narzucać z codziennymi fotami nie będziemy :) myślę że raz w miesiącu po 5 fotek wystarczy :)[/quote] :crazyeye::angryy::mad:A ja tu zaglądam codziennie w nadziei, że luknę na nowe piękne foty, a Ty piszesz, że nie ma chętnych?:angryy::mad: [quote name='gassira']jeśli nie ma fot to na pewno Ci się bardzooooooooooo nudzi i masz chęć zrobić mi nowy avek i ban(podlinkowany):eviltong::loveu:[/quote] Nudzisz się i na dodatek w ramach odszkodowania za szkody moralne - patrz wyżej - zrobisz mi piękny komplecik[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/Lighten.gif[/IMG], ale taki żeby mi dech zaparło z wrażenia:cool3::p:eviltong: Plawda, że zrobisz?[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/please.gif[/IMG] Quote
Doginka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='gassira']a mi zrobi:bigcool::bigcool::bigcool:[/quote] Bo Ty w czepku urodzona:diabloti::p:eviltong: Quote
ariss Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Doginka']Bo Ty w czepku urodzona:diabloti::p:eviltong:[/quote] muszę się z Tobą zgodzić:eviltong: Quote
eria Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 mam dylemat :cool3::cool3::cool3: spotkaliśmy na spacerku naszego nowego (jeszcze)kumpla , 5 miesięcznego czarnego briarda :loveu: Piszę 'jeszcze' bo jest już taki duży jak Kreon :-o. I przyjaźń niestety niedługo się skończy. Dziś Kreon był bardzo cierpliwy w stosunku do młodego:lol: mam foty - i w tym właśnie tkwi problem ,że je mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chyba dam Wam szanse na poprawe i wkleję :eviltong: Quote
ariss Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dawaj foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może się chłopaki polubią:roll: Quote
Recommended Posts