Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A właśnie, że ja ci wmówię, że Kreon nie jest złośliwy! Nie... nie wmówię, a wyjaśnię, że gdyby on na prawdę był złośliwy, poczekałby aż zaśniesz kamiennym snem... po czym poszedł się dopiero napic i zalał ci cały pokój!:eviltong:

A to aniołek jest, nie widzisz?:cool3: Czeka aż zagrzejesz sobie miejsce w łóżeczku, po czym zadba, żebyś tuż przed zaśnięciem jeszcze się dotleniła, przy okazji obcierając mu mordkę, a potem już daje ci spokój:evil_lol:

Zwierzaki może są uparte, ale złosliwośc to cecha ludzi:p

Super z tym kagańcem:)

Posted

ale w środku nocy jak spię kamiennym snem też zdarza mu się wstać pić :cool1: a jak mu sie woda w misce skonczy to mi bedzie bezczelnie jęczeć w środku nocy coby mu nalać :diabloti: jest złośliwa bestia i tyle.

odbyliśmy pierwszy spacerek w nowym kagańcu :multi::loveu: jest super, cała morda otwarta, jęzor wywieszony , bardzo jestem zadowolona :)

no i teraz po drodze wstąpiłam do wetki ,bo mnie ciekawość zżerała jak tam idzie załatwianie papierków - do przyszłej środy wszystko powinna mieć :):multi:

Posted

[quote name='gassira']jeśli nie ma fot to na pewno Ci się bardzooooooooooo nudzi i masz chęć zrobić mi nowy avek i ban(podlinkowany):eviltong::loveu:[/quote]
heheh av i baner zrobię ;)

[QUOTE]hmmmm a tak niesmiało spytam.. jakieś fotki ze spacerku kagańcowego tą są?:evil_lol: [/QUOTE]
nie ma ;) swojego aparatu nie brałam, a mamusiny jeszcze nie dojechał ;)
poza tym następne foty tak koło lutego wkleję :diabloti:

Posted

[quote name='eria']heheh av i baner zrobię ;)

nie ma ;) swojego aparatu nie brałam, a mamusiny jeszcze nie dojechał ;)
poza tym następne foty tak koło lutego wkleję :diabloti:[/quote]

:multi:dziękuję:multi:

koło lutego:multi:i jeszcze powiedz,że przyszłego roku:evil_lol::mad:

Posted

[quote name='eria']dopiero pierwszy dzień dzisiaj ;)

[B][COLOR=black][SIZE=1]ciekawe jak długo wytrwam w postanowieniu[/SIZE] :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]

Pewnie krótko :eviltong:

Posted

[quote name='eria']...po prostu na czas nieokreślony nie będzie fot , bo nie ma chętnych by moje psy oglądać to się narzucać z codziennymi fotami nie będziemy :) myślę że raz w miesiącu po 5 fotek wystarczy :)[/quote]
:crazyeye::angryy::mad:A ja tu zaglądam codziennie w nadziei, że luknę na nowe piękne foty, a Ty piszesz, że nie ma chętnych?:angryy::mad:
[quote name='gassira']jeśli nie ma fot to na pewno Ci się bardzooooooooooo nudzi i masz chęć zrobić mi nowy avek i ban(podlinkowany):eviltong::loveu:[/quote]
Nudzisz się i na dodatek w ramach odszkodowania za szkody moralne - patrz wyżej - zrobisz mi piękny komplecik[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/Lighten.gif[/IMG], ale taki żeby mi dech zaparło z wrażenia:cool3::p:eviltong:

Plawda, że zrobisz?[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/please.gif[/IMG]

Posted

mam dylemat :cool3::cool3::cool3: spotkaliśmy na spacerku naszego nowego (jeszcze)kumpla , 5 miesięcznego czarnego briarda :loveu: Piszę 'jeszcze' bo jest już taki duży jak Kreon :-o. I przyjaźń niestety niedługo się skończy. Dziś Kreon był bardzo cierpliwy w stosunku do młodego:lol:

mam foty - i w tym właśnie tkwi problem ,że je mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chyba dam Wam szanse na poprawe i wkleję :eviltong: