Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://i18.tinypic.com/87k00o3.jpg[/url]
świetne zdjęcie:loveu: Foxia jest szybsza, z czym Kreoś sie chyba nie zgadza:cool3:

[quote name='eria']edit -od jutra na czas nieokreślony nie ma fot . <foch z przytupem>[/quote]

:placz::shake::placz:

Posted

Eloł obrażalska :loveu:

Ze względu na to, że Twoje psiórki luuuubią się bawić, moje od niedawna też :evil_lol:

:modla: proszę o pomoc w wyborze zabawki, którą będzie dało się daleko rzucać i która przeżyje dłużej niż miesiąc :lol:

Posted

Kasiu Bubu- przy trzech bernardynach to ja nie wiem czy cokolwiek wytrzyma przez miesiąc :diabloti: możesz spróbować z taką piłką na sznurku, ale do takich wielkich mord to musi dużo większa być niż nasza.
;)

czy ja powiedziałam że się obraziłam ? :) po prostu na czas nieokreślony nie będzie fot , bo nie ma chętnych by moje psy oglądać to się narzucać z codziennymi fotami nie będziemy :) myślę że raz w miesiącu po 5 fotek wystarczy :)

Posted

[quote name='eria']Kasiu Bubu- przy trzech bernardynach to ja nie wiem czy cokolwiek wytrzyma przez miesiąc :diabloti: możesz spróbować z taką piłką na sznurku, ale do takich wielkich mord to musi dużo większa być niż nasza.
;)[/quote]

wow jesteś:multi:

Posted

[quote name='eria']i do tego nieznośnym, pyskatym, nachalnym,bezczelnym,złośliwym i długo by jeszcze wymieniać można :evil_lol:[/quote]

czyli jak można takiego niekochać:evil_lol:

Posted

jest złośliwy i nikt mi nie wmówi że psy nie znają czegoś takiego jak złośliwość !!
[U]CODZIENNIE[/U] wieczorem jak kładę się spać, wyłączam komputer, gaszę wszystkie światła, kładę się wreszcie pod ciepła kołderkę, wtulam się w podusię i już - już ogarnia mnie taki błogostan, już sobie pięknie przysypiam :loveu::loveu: aż tu nagle pies wstaje i złośliwie idzie PIĆ ! i pije,i pije i pije ...a ja bidula muszę wstać i tą durną mordę wredną wytrzeć, bo bym miała cały pokój w wodzie jakby się otrzepał. I tak jest dzień w dzień !! tak może 10 minut po tym jak się położę spać .

aaa jeszcze sie nie chwaliłam że Kreoś już ma nowy kaganiec :multi::multi::multi: fizjologiczny :loveu: dla sznaucera olbrzyma suki :evil_lol::loveu:

a Foxi - Foxi jest rozpuszona , bezczelna, ale nie tak nachalna jak Kreon :)

aa i bym zapomniała o pewnej cesze obydwojga - są ba cholernie uparte !!

Posted

Nie wiem czy nie wolałabym jakiejś gumowej wielkiej piłki :hmmmm:
Kiedyś widziałam takie coś trójramienne, co pies może złapać w dziub i można się z nim przeciągać... Nie wiem jak się to nazywa :hmmmm:

Dawaj foty nie marudź!

Posted

A ja tu wczoraj byłam i foty widziałam:evil_lol:I nawet zastanowiłam się, co je Kreoś, bo mu już tylko koniec czegoś tego z dzioba zwisa:evil_lol:[URL]http://i19.tinypic.com/7xy8kt1.jpg[/URL]

Nie pisałam, bo ja właśnie szukam asta dla znajomych i wczoraj z zaparciem godnym tej sprawy oglądałam wszystkie bullowate do adopcji i tak się tym zajęłam, że już na pisanie nie było czasu :)

Proszę mi tu się nie obrażać i dawac foty! I jeśli mogłabym wyrazić specjalną prośbę, to chętnie (oprócz psów oczywiście) bym pooglądała piękno natury uchwycone aparacikiem Erii:loveu: