Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gassira']flaszki na stole nie widzę:roll:;)[/quote]
flaszki stały na biurku -pięć ich było :diabloti: została jedna:diabloti:

Posted

Kreon mnie kiedyś do zawału doprowadzi :shake:
Przed chwilą się lizał w oczywistym miejscu , intensywnie. Wzięłam,pomacałam - a tu :crazyeye::crazyeye: wielka twarda gula na prąciu:crazyeye: no to panika, w tym momencie zaczęło mi sie palić mięso na piecu, pobiegłam do kuchni, a jak wróciłam - guli już nie było :crazyeye:
chyba jutro się szykuje wycieczka do weta...

Posted

Może po prostu się chłopak podniecił :cool3: Toć to normalna "gula" :) Jeżeli o takiej myślę ;) Przy końcu prącia hm? :) Tylko najpierw ustalmy gdzie jest koniec, nie to co wychodzi na zewnątrz :lol: tylko to co zostaje w środeczku :)

Posted

[URL]http://i19.tinypic.com/6jv722x.jpg[/URL]
Az mi się cieplej i lepiej zrobiło :loveu: Takie byłyście szczęśliwe :lol:
Ja tez chcem nad morze :placz:

A co do Kreona - nie znam się na genitaliach psich.. ja zawsze miałam suczki :oops:

Posted

kurde ludzie na 'tym drugim forum' też mówią że się podniecił zwyczajnie:diabloti:
boszeeee ja już widziałam jak jutro ląduje na stole, i już miałam dzwonić załatwiać kogoś z samochodem :shake:

Posted

Noooo nie ma się czym przejmować, wiesz spójrz na zdjęcia mojego Bena :loveu: On ciągle ma takie gule :lol: to normalne :) się podniecił chłopak ;)
Bardziej martwi mnie to, że robił to sobie sam :mdleje::evil_lol:

Posted

nie potrzeba nowej stronki, bo nie ma fot!!! :p:eviltong:

jak ponad godzine temu wychodziłam na spacer, padło hasło 'idziemy na spacerek' , to znowu się pojawiła ta gula,ogromna! i znowu równie szybko znikła:diabloti:jak mu ubierałam ten mało męski kubraczek:diabloti:

Posted

oczywiście pamiętacie o tym że na 1000 stron się zwalacie do mnie wszyscy:cool3::cool3::cool3: bo ja trzymam za słowo!! a jak mi się nikt nie zjawi to fot nie będzie przez miesiąc !:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']oczywiście pamiętacie o tym że na 1000 stron się zwalacie do mnie wszyscy:cool3::cool3::cool3: bo ja trzymam za słowo!! a jak mi się nikt nie zjawi to fot nie będzie przez miesiąc !:mad::evil_lol:[/quote]

hahahah.Przez miesiąc nie wytrzymasz:evil_lol: