Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kreoś powinien poczuć sie obrażony:mad:
On jest bardzo inteligentny, ma zegarek w żołądku i zmysł spacerowy:lol:
...same wyjątkowe, niesamowite i niepowtarzalne zalety:razz:

Posted

[quote name='despera']I do tego piękny, donośny głos, którego nigdy nie nadużywa:loveu::evil_lol:[/quote]
hihihih wcaaaaaaaale :evil_lol:taaaa

Posted

wo własnie........booooo.......:oops: bom obejrzała teraz 'the ring 2' i jakoś tak....tem tego..........nooooo .....stracha mom :oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']wo własnie........booooo.......:oops: bom obejrzała teraz 'the ring 2' i jakoś tak....tem tego..........nooooo .....stracha mom :oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
już się skończył? ja w połowie przestałam oglądać, ze strachu:eviltong:
i weszłam się rozluźnić na dogo ;)

Posted

[quote name='Karolina_Nett']Eria, nie obrazisz się? :razz:
Doginka - [URL]http://i19.tinypic.com/4r732ih.jpg[/URL] :multi:.[/quote]
Niec h no spróbuje się obrazić:mad:
Dzięki za kaczkę - jest suuuuuuuper - jaka to odmiana:crazyeye::diabloti:

[quote name='basia bonnie']już się skończył? ja w połowie przestałam oglądać, ze strachu:eviltong:
i weszłam się rozluźnić na dogo ;)[/quote]
eeeeeeeee, wcale nie był straszny - jesynka była lepsza:razz:

A tu czarny ma kolczyk w języku:eviltong::diabloti::crazyeye:
[url]http://i18.tinypic.com/5zqg19z.jpg[/url]

Posted

[quote name='Doginka']
eeeeeeeee, wcale nie był straszny - jesynka była lepsza:razz:
[/quote]
a oglądałaś blair witch(czy jak to się pisze)? jak mi powiesz,że to nie bylo straszne... too... Ci nie uwierze:diabloti:

noo, jedynka zdecydowanie lepsza ;)

Posted

nooo i malutki móżdżek :evil_lol: na nadprogramowym spacerku w parku o 21 staruszek dostał głupawki i zaczął.... bawić się w przeciąganie smyczy. jakieś szczenięce wspomnienia chyba :evil_lol::evil_lol: no to trochę nim przeciorałam - znaczy się , poprzeskakiwał troche ławki :evil_lol: i juz było ok:evil_lol:

też kumpela mi mówi że jedynka lepsza :) aż jestem ciekawa :)

a co do kaczki-nie wiem co to :)może z jakiego zoo uciekło i się pałęta między krzyżówkami a łabędziami :D

Posted

[quote name='basia bonnie']a oglądałaś blair witch(czy jak to się pisze)? jak mi powiesz,że to nie bylo straszne... too... Ci nie uwierze:diabloti:

noo, jedynka zdecydowanie lepsza ;)[/quote]
Nie wiem czy oglądałam, ale jeden horror pamiętam do dziś - Evil Death:crazyeye::roll: - tego to nie chcialabym oglądać sama w domku:shake:(też cz. 1 jest najlepsza):razz:

Posted

ja właśnie jezdem sama w domku :evil_lol:znaczy się z ciciatymi:evil_lol:

idę już spać bo ochłonęłam :evil_lol: dobrej nocki dziewczynki :cool3: muszę pomyśleć co Wam jutro -znaczy sie dzisiaj, zaserwuję....jakies resztki fotek chyba się znajdą......:p

Posted

[quote]wo własnie........booooo.......:oops: bom obejrzała teraz 'the ring 2' i jakoś tak....tem tego..........nooooo .....stracha mom :oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]To dobrze, że jednak nie oglądałam:shake::evil_lol:

Czekamy na fotki:multi:

Posted

[quote name='eria']wo własnie........booooo.......:oops: bom obejrzała teraz 'the ring 2' i jakoś tak....tem tego..........nooooo .....stracha mom :oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
A obejrzałam początek, do tego momentu jak on taki sen miał i... zasnęłam :lol:.