Olusia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [url]http://i17.tinypic.com/522n5mv.jpg[/url] Świetna jest :evil_lol::lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Wykręty Foxi kojarza mi się z wykrętami borderów łapiących zabawki :cool3: A jaki Kreoś ma duzy język :razz: i wcale nie jest idiotą, po protu jest mało spostrzegawczy :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 a ja nawet nie wiedzialam ze Foxi ma takie sliczne plamki na grzbiecie:oops: Quote
weszka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Super głupawe zdjęcia! Eria - jak możesz ubliżać Kreonowi :mad: On jest dokładny i sam musi empirycznie sprawdzić czy aby nie ma tam piłeczki :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A mi się coraz bardziej Foxi podoba :D. Quote
Dobcia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kreoś powinien poczuć sie obrażony:mad: On jest bardzo inteligentny, ma zegarek w żołądku i zmysł spacerowy:lol: ...same wyjątkowe, niesamowite i niepowtarzalne zalety:razz: Quote
despera Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 I do tego piękny, donośny głos, którego nigdy nie nadużywa:loveu::evil_lol: Quote
natija Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 fotki super ja takie osobiscie uwielbiam i mysle,ze sa najlepsze wlasnie takie:):):) Quote
eria Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='despera']I do tego piękny, donośny głos, którego nigdy nie nadużywa:loveu::evil_lol:[/quote] hihihih wcaaaaaaaale :evil_lol:taaaa Quote
basia bonnie Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 a Ty dlaczego nie spisz? :evil_lol: Quote
eria Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 wo własnie........booooo.......:oops: bom obejrzała teraz 'the ring 2' i jakoś tak....tem tego..........nooooo .....stracha mom :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='eria']wo własnie........booooo.......:oops: bom obejrzała teraz 'the ring 2' i jakoś tak....tem tego..........nooooo .....stracha mom :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] już się skończył? ja w połowie przestałam oglądać, ze strachu:eviltong: i weszłam się rozluźnić na dogo ;) Quote
Doginka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Karolina_Nett']Eria, nie obrazisz się? :razz: Doginka - [URL]http://i19.tinypic.com/4r732ih.jpg[/URL] :multi:.[/quote] Niec h no spróbuje się obrazić:mad: Dzięki za kaczkę - jest suuuuuuuper - jaka to odmiana:crazyeye::diabloti: [quote name='basia bonnie']już się skończył? ja w połowie przestałam oglądać, ze strachu:eviltong: i weszłam się rozluźnić na dogo ;)[/quote] eeeeeeeee, wcale nie był straszny - jesynka była lepsza:razz: A tu czarny ma kolczyk w języku:eviltong::diabloti::crazyeye: [url]http://i18.tinypic.com/5zqg19z.jpg[/url] Quote
basia bonnie Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Doginka'] eeeeeeeee, wcale nie był straszny - jesynka była lepsza:razz: [/quote] a oglądałaś blair witch(czy jak to się pisze)? jak mi powiesz,że to nie bylo straszne... too... Ci nie uwierze:diabloti: noo, jedynka zdecydowanie lepsza ;) Quote
eria Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 nooo i malutki móżdżek :evil_lol: na nadprogramowym spacerku w parku o 21 staruszek dostał głupawki i zaczął.... bawić się w przeciąganie smyczy. jakieś szczenięce wspomnienia chyba :evil_lol::evil_lol: no to trochę nim przeciorałam - znaczy się , poprzeskakiwał troche ławki :evil_lol: i juz było ok:evil_lol: też kumpela mi mówi że jedynka lepsza :) aż jestem ciekawa :) a co do kaczki-nie wiem co to :)może z jakiego zoo uciekło i się pałęta między krzyżówkami a łabędziami :D Quote
Doginka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='basia bonnie']a oglądałaś blair witch(czy jak to się pisze)? jak mi powiesz,że to nie bylo straszne... too... Ci nie uwierze:diabloti: noo, jedynka zdecydowanie lepsza ;)[/quote] Nie wiem czy oglądałam, ale jeden horror pamiętam do dziś - Evil Death:crazyeye::roll: - tego to nie chcialabym oglądać sama w domku:shake:(też cz. 1 jest najlepsza):razz: Quote
eria Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 ja właśnie jezdem sama w domku :evil_lol:znaczy się z ciciatymi:evil_lol: idę już spać bo ochłonęłam :evil_lol: dobrej nocki dziewczynki :cool3: muszę pomyśleć co Wam jutro -znaczy sie dzisiaj, zaserwuję....jakies resztki fotek chyba się znajdą......:p Quote
basia bonnie Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 haha, Piła rządzi :diabloti: dobranoc :loveu: Quote
sota36 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [SIZE=4][COLOR=DarkRed]ERIA WIDZIALaM!!!!! SIE MI PODOBA!!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
despera Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote]wo własnie........booooo.......:oops: bom obejrzała teraz 'the ring 2' i jakoś tak....tem tego..........nooooo .....stracha mom :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote]To dobrze, że jednak nie oglądałam:shake::evil_lol: Czekamy na fotki:multi: Quote
Karolina_Nett Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='eria']wo własnie........booooo.......:oops: bom obejrzała teraz 'the ring 2' i jakoś tak....tem tego..........nooooo .....stracha mom :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A obejrzałam początek, do tego momentu jak on taki sen miał i... zasnęłam :lol:. Quote
panienkabubu Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja skończyłam seans filmowy na Mrocznej dzielnicy, w trakcie filmu reklamowali Ring 2 i powiedziałam "nie dziękuję" :evil_lol: Podziwiam, że obejrzałaś :lol: Quote
panienkabubu Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ERIO TO JEST STRONA BEZ ZDJĘĆ!!!!!!! JAK MOGŁAŚ :nono::nono: Quote
furciaczek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Widzialam Pile, wszytkie czesci i zeby to jakies straszne bardzo bylo to nie powiem:diabloti: Gdzie foty??:crazyeye: Quote
Recommended Posts