Od-Nowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :cool3: no gdzie te myszy?? nit nie harcuje?? no to sobie sama chlupne :evil_lol: może sie zlecą :knuje: Quote
Mysia_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Myszy dopiero po godzinie 0 się zlatuja i rozrabiają :diabloti: Tak przynajmniej było u mojego dziadka na wsi :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Myszy to nieco upierdliwe stworzonka heheheheh;-) Choc gospodyni ni ma to i tak jej pewnikiem wsio rawno;-) heehheeh DOBEREK;-) Quote
panienkabubu Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='sota36']Ania koniec Plawniowic![/quote] powiedziala ta, co tyle czasu jej nie bylo :evil_lol: tez se chlupne :drinking: Quote
Mysia_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 tak wczesnie zaczynamy pić? :evil_lol: :drinking: Quote
Od-Nowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 co co znowu?? już?? ale tempo. to moze jogurcik na początek :razz: Quote
Dobcia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Nareszcie jakiś głos rozsądku:cool3: jogurcik-zawsze:eating: Bo my ty bez eri nie najlepiej się prowadzimy:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 przyjedzie bidna i się rozczaruje :razz: moze coś o psach powiemy? o dogu w fogu :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Od-Nowa']przyjedzie bidna i się rozczaruje :razz: moze coś o psach powiemy? o [U]dogu w fogu :evil_lol:[/quote] [/U] eee ja taM TYLKO WARKA STRONG!! Quote
Mysia_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 oj tak WARKA STRONG to jest coś :cool3: Ania uważa, że jest "łeee" i pije tylko reddsy :eviltong: :evil_lol: Quote
wiq Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 e tam.. tyskie i leszki:cool3: reddsy to orenżadka jest:evil_lol: Quote
wiq Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 e tam.. tyskie i leszki:cool3: reddsy to orenżadka jest:evil_lol: edit: ;) [IMG]http://balet.wrzuta.pl/img/file/e1e7om6GFM/dog_in_the_fog[/IMG] Quote
zuzolandia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Kazdy browar jest bleeeeeeee ;-) nie ma to jak dobre winko;-) heeheheheh Quote
Od-Nowa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 z samego rana tak winkiem zalewac.. nie nie no poczekajmy jeszcze kilka dni do powrotu Erii.. nie bedzie co pić w takim tempie :lol: a zdjecie obejżane? 1 oczywiscie;) Quote
Pegaza Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Cisza przed burzą:eviltong: Hej Ania pewnie juz wracasz do nas stęskniona...:p czekam na fotki :p Quote
eria Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Cześć kochane dziewczynki :multi: wróciłam nowonarodzona:multi: Wyjazd był bardzo udany :loveu: Psy były rozalnielone, tylko Kreon dzisiaj rozrabiał,:mad: bo do domku obok sprowadzili się na weekend ludzie z owczerkiem:cool1: i Kreon darł morde non stop :mad: no ale od środu do piątku był bardzo grzeczny :cool3: :loveu: Foxi po prostu ideał! Nie zeżarła ani jednego g*** w ciągu CAŁEGO wyjazdu:multi: była bardzo grzeczna, oprócz tego że się w nocu pchała na fotel lub do łóżka koleżanki:mad: :evil_lol: Towarzystwo- Gosia (Viekna) i Klaudia, wyborowe:lol: Klauda uwielbia gotować , więc najedzona jestem za wszelkie czasy :lol: Psy też :evil_lol: Co rusz dostawały, a to pasztecik, a to kiełbaski,a to pierożka z fetą, a to chlebek itp itd :evil_lol:W efekcie Kreon nie chciał swojej karmy jeść:mad: bo się rozbestwił:evil_lol: no już chyba poopowiadałam wszystko. Jutro zaczynam wielką akcję wklejania fot (ponad 600:cool3: ) i filmików - chyba dwa lub trzy ;) Aha, jeszcze pochwalę Kreona- byłby z niego super ratownik wodny!! Holował mnie do brzegu:evil_lol: uchwyciłam się futra na karku/grzbciecie a Kreon dzielnie holował mnie do brzegu:lol: Quote
Recommended Posts