Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Od-Nowa']przyjedzie bidna i się rozczaruje :razz: moze coś o psach powiemy?
o [U]dogu w fogu :evil_lol:[/quote]
[/U] eee ja taM TYLKO WARKA STRONG!!

Posted

e tam.. tyskie i leszki:cool3:

reddsy to orenżadka jest:evil_lol:

edit:
;)
[IMG]http://balet.wrzuta.pl/img/file/e1e7om6GFM/dog_in_the_fog[/IMG]

Posted

z samego rana tak winkiem zalewac.. nie nie no poczekajmy jeszcze kilka dni do powrotu Erii.. nie bedzie co pić w takim tempie :lol: a zdjecie obejżane? 1 oczywiscie;)

Posted

Cześć kochane dziewczynki :multi: wróciłam nowonarodzona:multi: Wyjazd był bardzo udany :loveu: Psy były rozalnielone, tylko Kreon dzisiaj rozrabiał,:mad: bo do domku obok sprowadzili się na weekend ludzie z owczerkiem:cool1: i Kreon darł morde non stop :mad: no ale od środu do piątku był bardzo grzeczny :cool3: :loveu: Foxi po prostu ideał! Nie zeżarła ani jednego g*** w ciągu CAŁEGO wyjazdu:multi: była bardzo grzeczna, oprócz tego że się w nocu pchała na fotel lub do łóżka koleżanki:mad: :evil_lol:
Towarzystwo- Gosia (Viekna) i Klaudia, wyborowe:lol: Klauda uwielbia gotować , więc najedzona jestem za wszelkie czasy :lol: Psy też :evil_lol: Co rusz dostawały, a to pasztecik, a to kiełbaski,a to pierożka z fetą, a to chlebek itp itd :evil_lol:W efekcie Kreon nie chciał swojej karmy jeść:mad: bo się rozbestwił:evil_lol:
no już chyba poopowiadałam wszystko.
Jutro zaczynam wielką akcję wklejania fot (ponad 600:cool3: ) i filmików - chyba dwa lub trzy ;)
Aha, jeszcze pochwalę Kreona- byłby z niego super ratownik wodny!! Holował mnie do brzegu:evil_lol: uchwyciłam się futra na karku/grzbciecie a Kreon dzielnie holował mnie do brzegu:lol: