Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']oto on -jestem dumna z tej foty! zaraz ją też do galerii sznaucerów wkleję:loveu:
[IMG]http://images20.fotosik.pl/164/250fb52643297f77.jpg[/IMG]
[/quote]
sama ja robilas??:-o:-o:-o:crazyeye:kobieto Ty masz talnet:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='eria']te górki są na polach,tak w okolocach kółka,jak chcesz przejść z jednej strony pola na drugą to je mijasz, a nie przy Twoim bloku :cool3:[/quote]
No właśnie Ania ja tam w te tereny chodze, bo Ciebie raczej tam mało widać chodzisz bliżej siebie a ja z racji tego, że mam bliżej więc mi jest też po drodze dlatego pisze, że na moje tereny.A jeśli chodzi o mój blok to wiadomo że z spaceru musze dojść do bloku ale w końcu naokoło bloku na spacery nie chodze bo przecież tak głupio by było łazić naokoło bloku co nie ?:eviltong: O jezu alem się rozpisała :eviltong:
Chyba żle mnie zrozumiałaś:eviltong: dlatego prostuje wypowiedż:eviltong:

Posted

Portrety masz superowe:loveu:
Wygląda tak jakby miał wyjść z tej foteczki taki autentyczny jest:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']No właśnie Ania ja tam w te tereny chodze, bo Ciebie raczej tam mało widać chodzisz bliżej siebie a ja z racji tego, że mam bliżej więc mi jest też po drodze dlatego pisze, że na moje tereny.A jeśli chodzi o mój blok to wiadomo że z spaceru musze dojść do bloku ale w końcu naokoło bloku na spacery nie chodze bo przecież tak głupio by było łazić naokoło bloku co nie ?:eviltong: O jezu alem się rozpisała :eviltong:
Chyba żle mnie zrozumiałaś:eviltong: dlatego prostuje wypowiedż:eviltong:[/quote]
kobieto!! to Ty nie wiesz gdzie ja się wypuszczam na spacery!!!
jak na polach to jestem na tych właściwych polach, jestem na kółku,obchodzę dookoła tego boiska dużego , chodzę w okolice działek i tych koło boiska i tych dalszych "POD Jedność" .
A dziś po południu już Ci wyliczam gdzie byłam w ciągu dwóch godzin :
-park Strzelnica
-Pawłów
-okolice Tesco
-Ruda Południowa
-Zabrze Poremba
;)
wszystkie powyższe fotki były robione w okolicach szybu Walenty czy jak to się nazywa na Rudzie :)

Posted

PRZYZNAJ SIĘ
[SIZE=1]jak Ty to robisz?!
biało- czarni kręcą mordkami, wiercą się....wrr r:diabloti:

[B]Pozdrawiamy
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][B][SIZE=1][SIZE=1][B][SIZE=1][SIZE=1][IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/B][/SIZE]

Posted

każę siedzieć i siedzą :evil_lol: ale głowami też kręcą , staram się złapać taki moment że patrzą ;) i zawsze jak je usadzę to robię kilka fotek takich samych a w domu wybieram najlepsze;)
w ogóle Kreon dziś wyjątkowo ładnie pozował,w ogóle nie szczekał, bo on zawsze ma dużo do powiedzenia - wiesz takie sprawy :jak te fotki mają wyglądać, czy tło odpowiednie, że Foxi nie tak siedzi jak powinna itp. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hej
Ja juz po działeczce,nie było mnie dobe a tu takie zaległosci 6 stron do czytania ale przebrnełam jakos:cool3:
Fotki i komentarz(nie bede cytować) z 364str. rewelacja- posmiałam sie dzisiaj na dzien dobry ;)
Miło juz do was wrócic

Posted

ja zawsze :evil_lol:

Dobra napisze to zeby nie było :nawet ładna ta fotka ujdzie w tłumie :evil_lol: :eviltong:

Posted

[SIZE=6][COLOR=red]UŚKA MASZ W ŁEB!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]WITAMY milutko motylka15 w naszej galerii :)[/COLOR]

Posted

[quote name='eria'][SIZE=6][COLOR=red]UŚKA MASZ W ŁEB!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]

[/quote]
Znoooooooowu :roll: :lying:
nic nowego :wallbash: w domu krzycza, w szkole tez, TZ nie omieszka , a na DGM ... szkoda słów :]

Posted

[quote name='Usia']Znoooooooowu :roll: :lying:
nic nowego :wallbash: w domu krzycza, w szkole tez, TZ nie omieszka , a na DGM ... szkoda słów :][/quote]
i tak Cie kocham !!!!!przecież wiesz
[quote name='wiq']no eria, fotka życia:D wszyscy o niej:D do konkursu zgłoszona?:cool3:[/quote]
nie zgłoszona bo już wkleiłam trzy i więcej nie można :cool3: a i tak takie zdjęcia nie wygrywają, wygrywają zawsze śmieszne ;)

Posted

[quote name='wiq']to moze ja zgłoszę? :cool3: warto spróbować
tylko podaj mi tytuł[/quote]
zgłoś kochana tylko na tytuł nie mam pomysłu:oops:

Witamy Ewelinę ! miło że wpadłaś! zapraszamy ponownie:multi:

zaraz wklejam nowe fotki :cool3: to znaczy ciąg dalszy wczorajszych:cool3: