Rinuś Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='eria']oto on -jestem dumna z tej foty! zaraz ją też do galerii sznaucerów wkleję:loveu: [IMG]http://images20.fotosik.pl/164/250fb52643297f77.jpg[/IMG] [/quote] sama ja robilas??:-o:-o:-o:crazyeye:kobieto Ty masz talnet:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 nooo sama ją robiłam, a kto mi miał pomagać i jak ?? :razz: Quote
Rinuś Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='eria']nooo sama ją robiłam, a kto mi miał pomagać i jak ?? :razz:[/quote] nop nie wiem...ale zajebiste fioty:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [IMG]http://images20.fotosik.pl/164/250fb52643297f77.jpg[/IMG] .nioooooo Kreos pierwszorzednie wyszedł;-) Quote
Pegaza Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='eria']te górki są na polach,tak w okolocach kółka,jak chcesz przejść z jednej strony pola na drugą to je mijasz, a nie przy Twoim bloku :cool3:[/quote] No właśnie Ania ja tam w te tereny chodze, bo Ciebie raczej tam mało widać chodzisz bliżej siebie a ja z racji tego, że mam bliżej więc mi jest też po drodze dlatego pisze, że na moje tereny.A jeśli chodzi o mój blok to wiadomo że z spaceru musze dojść do bloku ale w końcu naokoło bloku na spacery nie chodze bo przecież tak głupio by było łazić naokoło bloku co nie ?:eviltong: O jezu alem się rozpisała :eviltong: Chyba żle mnie zrozumiałaś:eviltong: dlatego prostuje wypowiedż:eviltong: Quote
Pegaza Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Portrety masz superowe:loveu: [IMG]http://images20.fotosik.pl/164/250fb52643297f77.jpg[/IMG] Wygląda tak jakby miał wyjść z tej foteczki taki autentyczny jest:loveu: Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 [quote name='Pegaza']No właśnie Ania ja tam w te tereny chodze, bo Ciebie raczej tam mało widać chodzisz bliżej siebie a ja z racji tego, że mam bliżej więc mi jest też po drodze dlatego pisze, że na moje tereny.A jeśli chodzi o mój blok to wiadomo że z spaceru musze dojść do bloku ale w końcu naokoło bloku na spacery nie chodze bo przecież tak głupio by było łazić naokoło bloku co nie ?:eviltong: O jezu alem się rozpisała :eviltong: Chyba żle mnie zrozumiałaś:eviltong: dlatego prostuje wypowiedż:eviltong:[/quote] kobieto!! to Ty nie wiesz gdzie ja się wypuszczam na spacery!!! jak na polach to jestem na tych właściwych polach, jestem na kółku,obchodzę dookoła tego boiska dużego , chodzę w okolice działek i tych koło boiska i tych dalszych "POD Jedność" . A dziś po południu już Ci wyliczam gdzie byłam w ciągu dwóch godzin : -park Strzelnica -Pawłów -okolice Tesco -Ruda Południowa -Zabrze Poremba ;) wszystkie powyższe fotki były robione w okolicach szybu Walenty czy jak to się nazywa na Rudzie :) Quote
WinterGirl Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 PRZYZNAJ SIĘ [SIZE=1]jak Ty to robisz?! biało- czarni kręcą mordkami, wiercą się....wrr r:diabloti: [B]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B] [B][SIZE=1][B][SIZE=1][SIZE=1][B][SIZE=1][SIZE=1][IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/B][/SIZE] Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 każę siedzieć i siedzą :evil_lol: ale głowami też kręcą , staram się złapać taki moment że patrzą ;) i zawsze jak je usadzę to robię kilka fotek takich samych a w domu wybieram najlepsze;) w ogóle Kreon dziś wyjątkowo ładnie pozował,w ogóle nie szczekał, bo on zawsze ma dużo do powiedzenia - wiesz takie sprawy :jak te fotki mają wyglądać, czy tło odpowiednie, że Foxi nie tak siedzi jak powinna itp. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 hej Ja juz po działeczce,nie było mnie dobe a tu takie zaległosci 6 stron do czytania ale przebrnełam jakos:cool3: Fotki i komentarz(nie bede cytować) z 364str. rewelacja- posmiałam sie dzisiaj na dzien dobry ;) Miło juz do was wrócic Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 o kurcze aż tyle się tego zrobiło :) musiałam się teraz wrócić na 364 str żeby wiedzieć o czym mówisz:evil_lol: Quote
Usia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 widzisz sama nie wiesz ile zapisane :cool1: :eviltong: Quote
sota36 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [IMG]http://images20.fotosik.pl/164/250fb52643297f77.jpg[/IMG] Anka - na tapetke do kompa!!!! Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 mam na tapetce!! przyznaj Jolcia że to najlepsiejszy portret Kreosia :loveu: Quote
Usia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='eria']przyznaj Jolcia że to najlepsiejszy portret Kreosia :loveu:[/quote] jaka skromnosc :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 :mad: :mad: :mad: masz jakieś wątpliwości Uśka ?? :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ja zawsze :evil_lol: [IMG]http://images20.fotosik.pl/164/250fb52643297f77.jpg[/IMG] Dobra napisze to zeby nie było :nawet ładna ta fotka ujdzie w tłumie :evil_lol: :eviltong: Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 [SIZE=6][COLOR=red]UŚKA MASZ W ŁEB!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]WITAMY milutko motylka15 w naszej galerii :)[/COLOR] Quote
Usia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='eria'][SIZE=6][COLOR=red]UŚKA MASZ W ŁEB!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] [/quote] Znoooooooowu :roll: :lying: nic nowego :wallbash: w domu krzycza, w szkole tez, TZ nie omieszka , a na DGM ... szkoda słów :] Quote
wiq Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 no eria, fotka życia:D wszyscy o niej:D do konkursu zgłoszona?:cool3: Quote
eria Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 [quote name='Usia']Znoooooooowu :roll: :lying: nic nowego :wallbash: w domu krzycza, w szkole tez, TZ nie omieszka , a na DGM ... szkoda słów :][/quote] i tak Cie kocham !!!!!przecież wiesz [quote name='wiq']no eria, fotka życia:D wszyscy o niej:D do konkursu zgłoszona?:cool3:[/quote] nie zgłoszona bo już wkleiłam trzy i więcej nie można :cool3: a i tak takie zdjęcia nie wygrywają, wygrywają zawsze śmieszne ;) Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 wpadam z rewizyta sliczne pieski a Kreonik jaki piekniutki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: super ze trafil wlasnie do ciebie:loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
wiq Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 to moze ja zgłoszę? :cool3: warto spróbować tylko podaj mi tytuł Quote
eria Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 [quote name='wiq']to moze ja zgłoszę? :cool3: warto spróbować tylko podaj mi tytuł[/quote] zgłoś kochana tylko na tytuł nie mam pomysłu:oops: Witamy Ewelinę ! miło że wpadłaś! zapraszamy ponownie:multi: zaraz wklejam nowe fotki :cool3: to znaczy ciąg dalszy wczorajszych:cool3: Quote
Recommended Posts