Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']Eria - Wyczaj Kiedy... Wiesz... BO Z TEGO CO WIEM, TO DAREK JEST WOLNY W SOBOTE (IDZIE NA NOC)
[SIZE=1] p.s.Boziu jaki mam sliczny banerek!!!! Ale awatarek tez by sie do "completu" przydal, bo ten czerwony jakosmalo pasujacy jest:)bardzo mis ie podobaja te zdejcia,co wybralas - szczegolnie ten pedzocy Gutek!!![/SIZE][/quote]

EJJJJJJJJJJJ TU NIE MA CO CZAIC !!!!! JO W NIEDZIELA ROBIA CALUSKI DZIONEK TO PRZYJEDZTA NA PIFFFO :multi::multi:

Witaj kochaniutka Anulko ;-)......a tak wogole to czymu JO ni mom takiego avka co pasuje do nowego banerka ????? co ????:mad:
Zartuje ......grzecznie prosimy .......wiysz ze jo zachciywno jezdem hehehe:evil_lol:

BUZIACZKI

Posted

no patrzcie jakie to cwane jest, już się kapła że planujemy nalot !!!!!!
a co do avka- mi się podoba ten co masz i nowego niet, bo ja nie wiem już jak ten Twój baner robiłam :roll:

Posted

zabawa niestety tylko w wątku:-( w rzeczywistości wrócił stary problem ze zdwojoną siłą i się zastanawiam czy ja czasem nie powinnam z tym już na policję isć :-(

a co do śniegu, leje pół dnia to jest nadzieja że się stopi :D

Posted

[quote name='eria']zabawa niestety tylko w wątku:-( w rzeczywistości wrócił stary problem ze zdwojoną siłą i się zastanawiam czy ja czasem nie powinnam z tym już na policję isć :-(

a co do śniegu, leje pół dnia to jest nadzieja że się stopi :D[/quote]
co sie dzieje??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Rinuś']co sie dzieje??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]
już kiedyś pisałam-były facet........od pół roku za mną łazi, był w woju to było pół biedy, a teraz wyszedł...dziś od rana jakieś podejrzane telefony niby od kogoś z jednostki, on tam gdzieś mój numer i adres podał:angryy: do tego jeszcze ta niby żona jego kuzyna,która do mnie pisze na gg , on miał ostatnio opis "ania strzeż się" i po prostu się boję...przynajmniej sie wygadałam teraz....:placz:
[quote name='Paulina_mickey']
ale sliczna fotka:D
a tak w ogule to witamy:cool3:[/quote]
cześć Paulina :lol: witam również:multi:

Posted

[quote name='eria']już kiedyś pisałam-były facet........od pół roku za mną łazi, był w woju to było pół biedy, a teraz wyszedł...dziś od rana jakieś podejrzane telefony niby od kogoś z jednostki, on tam gdzieś mój numer i adres podał:angryy: do tego jeszcze ta niby żona jego kuzyna,która do mnie pisze na gg , on miał ostatnio opis "ania strzeż się" i po prostu się boję...przynajmniej sie wygadałam teraz....:placz:
[/quote]

o Bożee....no to nie doczytalam :cool1:
ale on cos chce od Ciebie??
mow kochana mow jak bdedzie Ci lepiej :*

Posted

[COLOR=Navy][I][B]łOOOO co za upierdliwiec ......za grosz poczucia własnej wartosci ;-) i strasznie dziecinne postepowanie .......;-)....nie ma gosciu nic innego do roboty tylko Ci zywot uprzykrzac ????

[IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7875/tnimg0763yz4.jpg[/IMG]

.musze przyznac ze Foxi coraz ładniej na tych fotach wychodzi ....;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Rinuś']o Bożee....no to nie doczytalam :cool1:
ale on cos chce od Ciebie??
mow kochana mow jak bdedzie Ci lepiej :*[/quote]
ja nie wiem czego chce, wiem że to co robi jest CHORE, teraz to on chyba chce tylko spieprzyc mi życie:roll: ta zona kuzyna niby mnie próbuje na litość brac, że niby wzrok traci, że nic o nim nie wiem itp...co mam wiedzieć to wiem-okazał się oszustem i złodziejem i nikomu nie życzę żeby po zerwaniu, przez pół roku się przeszłość za nim ciągnęła:shake:

Posted

[quote name='eria']już kiedyś pisałam-były facet........od pół roku za mną łazi, był w woju to było pół biedy, a teraz wyszedł...dziś od rana jakieś podejrzane telefony niby od kogoś z jednostki, on tam gdzieś mój numer i adres podał:angryy: do tego jeszcze ta niby żona jego kuzyna,która do mnie pisze na gg , on miał ostatnio opis "ania strzeż się" i po prostu się boję...przynajmniej sie wygadałam teraz....:placz:

I wcale Ci się nie dzieię, że się boisz. Bo to wcale zabawne nie jest...

Posted

eria jak moj byly "na jaja" i dla szpanu bo zdal prawko mial auto i chcial dla popisu udac ze mnie chce przejechac ja udalam sie grzecznie do panow policjantow co patroluja osiedle podalam jego dane i potem nie dosc ze osiedle si e z niego smialo to ja mialam spokoj ale wiesz to nie zawsze dziala czasem facet sie moze jeszcze bardziej mscic...

Posted

[quote name='eria']ja nie wiem czego chce, wiem że to co robi jest CHORE, teraz to on chyba chce tylko spieprzyc mi życie:roll: ta zona kuzyna niby mnie próbuje na litość brac, że niby wzrok traci, że nic o nim nie wiem itp...co mam wiedzieć to wiem-okazał się oszustem i złodziejem i nikomu nie życzę żeby po zerwaniu, przez pół roku się przeszłość za nim ciągnęła:shake:[/quote]
Jeny.. jaki debil :angryy: I po co to mu jest? te głuche telefony... opisy :shake: No cóż.. nie wiem, ze nie jest Ci teraz łatwo, ale trzeba się pogodzic, ze zyją i ludzie i taborety na tym swiecie :shake:

Posted

Eria nie wiem czy dobrze zrozumialam...on chyba nie chce Ci krzywdy zrobic prawda??
na szczescie masz Kreona ktory pewnie w razie czego Cie obroni...no i Foxi tez...
ale fakt faktrem ze wszedzie ich nie zabierasz...:roll:

Posted

[COLOR=Navy][I][B]
[IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7875/tnimg0763yz4.jpg[/IMG]

[/B][/I][COLOR=Black]Cześć Aniu:multi:
Śliczna Foxiunia:loveu:

Mam nadzieje, że z kompem będzie już wszystko w porzątku, i że ten typ da sobie w końcu spokój... ile można:angryy:
Postaram się w miare możliwości czasowych często wpadać;)
[/COLOR][/COLOR][I][B][/B][/I]