arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [B][I]hEJ DZIEWCZYNY :loveu:. Was tak dużo w tym śląsku :roll:. Chętnie bym się tam wyprowadziła :razz:. A może kiedyś ... [/I][/B] Quote
zuzolandia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='sota36']Eria - Wyczaj Kiedy... Wiesz... BO Z TEGO CO WIEM, TO DAREK JEST WOLNY W SOBOTE (IDZIE NA NOC) [SIZE=1] p.s.Boziu jaki mam sliczny banerek!!!! Ale awatarek tez by sie do "completu" przydal, bo ten czerwony jakosmalo pasujacy jest:)bardzo mis ie podobaja te zdejcia,co wybralas - szczegolnie ten pedzocy Gutek!!![/SIZE][/quote] EJJJJJJJJJJJ TU NIE MA CO CZAIC !!!!! JO W NIEDZIELA ROBIA CALUSKI DZIONEK TO PRZYJEDZTA NA PIFFFO :multi::multi: Witaj kochaniutka Anulko ;-)......a tak wogole to czymu JO ni mom takiego avka co pasuje do nowego banerka ????? co ????:mad: Zartuje ......grzecznie prosimy .......wiysz ze jo zachciywno jezdem hehehe:evil_lol: BUZIACZKI Quote
eria Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 no patrzcie jakie to cwane jest, już się kapła że planujemy nalot !!!!!! a co do avka- mi się podoba ten co masz i nowego niet, bo ja nie wiem już jak ten Twój baner robiłam :roll: Quote
Rinuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 HEJ :) troche mnie nie bylo a tu widze ze zabawa wre:lol: wszyscy sa uhahani :evil_lol: a snieg jet u Was??bo u na nie ma:-( Quote
eria Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 zabawa niestety tylko w wątku:-( w rzeczywistości wrócił stary problem ze zdwojoną siłą i się zastanawiam czy ja czasem nie powinnam z tym już na policję isć :-( a co do śniegu, leje pół dnia to jest nadzieja że się stopi :D Quote
Rinuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='eria']zabawa niestety tylko w wątku:-( w rzeczywistości wrócił stary problem ze zdwojoną siłą i się zastanawiam czy ja czasem nie powinnam z tym już na policję isć :-( a co do śniegu, leje pół dnia to jest nadzieja że się stopi :D[/quote] co sie dzieje??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7875/tnimg0763yz4.jpg[/IMG] ale sliczna fotka:D a tak w ogule to witamy:cool3: Quote
eria Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Rinuś']co sie dzieje??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] już kiedyś pisałam-były facet........od pół roku za mną łazi, był w woju to było pół biedy, a teraz wyszedł...dziś od rana jakieś podejrzane telefony niby od kogoś z jednostki, on tam gdzieś mój numer i adres podał:angryy: do tego jeszcze ta niby żona jego kuzyna,która do mnie pisze na gg , on miał ostatnio opis "ania strzeż się" i po prostu się boję...przynajmniej sie wygadałam teraz....:placz: [quote name='Paulina_mickey'] ale sliczna fotka:D a tak w ogule to witamy:cool3:[/quote] cześć Paulina :lol: witam również:multi: Quote
Rinuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='eria']już kiedyś pisałam-były facet........od pół roku za mną łazi, był w woju to było pół biedy, a teraz wyszedł...dziś od rana jakieś podejrzane telefony niby od kogoś z jednostki, on tam gdzieś mój numer i adres podał:angryy: do tego jeszcze ta niby żona jego kuzyna,która do mnie pisze na gg , on miał ostatnio opis "ania strzeż się" i po prostu się boję...przynajmniej sie wygadałam teraz....:placz: [/quote] o Bożee....no to nie doczytalam :cool1: ale on cos chce od Ciebie?? mow kochana mow jak bdedzie Ci lepiej :* Quote
zuzolandia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [COLOR=Navy][I][B]łOOOO co za upierdliwiec ......za grosz poczucia własnej wartosci ;-) i strasznie dziecinne postepowanie .......;-)....nie ma gosciu nic innego do roboty tylko Ci zywot uprzykrzac ???? [IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7875/tnimg0763yz4.jpg[/IMG] .musze przyznac ze Foxi coraz ładniej na tych fotach wychodzi ....;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Rinuś']o Bożee....no to nie doczytalam :cool1: ale on cos chce od Ciebie?? mow kochana mow jak bdedzie Ci lepiej :*[/quote] ja nie wiem czego chce, wiem że to co robi jest CHORE, teraz to on chyba chce tylko spieprzyc mi życie:roll: ta zona kuzyna niby mnie próbuje na litość brac, że niby wzrok traci, że nic o nim nie wiem itp...co mam wiedzieć to wiem-okazał się oszustem i złodziejem i nikomu nie życzę żeby po zerwaniu, przez pół roku się przeszłość za nim ciągnęła:shake: Quote
Ewa&kumpel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='eria']już kiedyś pisałam-były facet........od pół roku za mną łazi, był w woju to było pół biedy, a teraz wyszedł...dziś od rana jakieś podejrzane telefony niby od kogoś z jednostki, on tam gdzieś mój numer i adres podał:angryy: do tego jeszcze ta niby żona jego kuzyna,która do mnie pisze na gg , on miał ostatnio opis "ania strzeż się" i po prostu się boję...przynajmniej sie wygadałam teraz....:placz: I wcale Ci się nie dzieię, że się boisz. Bo to wcale zabawne nie jest... Quote
diabelkowa Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 eria jak moj byly "na jaja" i dla szpanu bo zdal prawko mial auto i chcial dla popisu udac ze mnie chce przejechac ja udalam sie grzecznie do panow policjantow co patroluja osiedle podalam jego dane i potem nie dosc ze osiedle si e z niego smialo to ja mialam spokoj ale wiesz to nie zawsze dziala czasem facet sie moze jeszcze bardziej mscic... Quote
eria Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 no ale miałaś spokój....a ja się pół roku użeram :angryy: Quote
diabelkowa Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 mozesz mi cala historie na PW napisac albo tu ? moze cos poradzimy... Quote
haska_12 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='eria']ja nie wiem czego chce, wiem że to co robi jest CHORE, teraz to on chyba chce tylko spieprzyc mi życie:roll: ta zona kuzyna niby mnie próbuje na litość brac, że niby wzrok traci, że nic o nim nie wiem itp...co mam wiedzieć to wiem-okazał się oszustem i złodziejem i nikomu nie życzę żeby po zerwaniu, przez pół roku się przeszłość za nim ciągnęła:shake:[/quote] Jeny.. jaki debil :angryy: I po co to mu jest? te głuche telefony... opisy :shake: No cóż.. nie wiem, ze nie jest Ci teraz łatwo, ale trzeba się pogodzic, ze zyją i ludzie i taborety na tym swiecie :shake: Quote
Rinuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Eria nie wiem czy dobrze zrozumialam...on chyba nie chce Ci krzywdy zrobic prawda?? na szczescie masz Kreona ktory pewnie w razie czego Cie obroni...no i Foxi tez... ale fakt faktrem ze wszedzie ich nie zabierasz...:roll: Quote
zuzolandia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek ;-) Chcialam ogłosic ze Eriaczek ma popsiuty komp ;-(( Moze wieczorkiem uda sie go uruchomic ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
haska_12 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Buuu :( Eria.. czekamy na ciebie :multi: Quote
Dobcia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [COLOR=Navy][I][B] [IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7875/tnimg0763yz4.jpg[/IMG] [/B][/I][COLOR=Black]Cześć Aniu:multi: Śliczna Foxiunia:loveu: Mam nadzieje, że z kompem będzie już wszystko w porzątku, i że ten typ da sobie w końcu spokój... ile można:angryy: Postaram się w miare możliwości czasowych często wpadać;) [/COLOR][/COLOR][I][B][/B][/I] Quote
sota36 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Anuli padl kompik - trzymajcie kciuki, zeby sie postawil skubany!!! Quote
Ewa&kumpel Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witam. Jakaś epidemia padła na kompy ?????????????????????? :shocked!:No nie... Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek ;-) ..kompik nadal nieaktywny ..to franca no .....stawia opór ....ehehheh....... Buziaczki przesyłamy ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
Korenia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Naprawde epidemia :shake: U mnie wczoraj spalił się zasilacz :angryy: Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Eria witaj - miałam sporo zaległości, ale nadrobiłam :p foteczki śliczne, Kreon jak zwykle powalający :loveu: :loveu: :loveu: a problemom się nie daj!!!! Quote
Recommended Posts