Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś była wizyta - możecie pakować Beki :laola: wszystko jest tak jakie wrażenie odniosła Lolka w rozmowie telefonicznej :) czyli bardzo fajny domek, na Beki już czeka łóżeczko :) nie straszne szczekanie i wizyty u fryzjera :)

Saphira18 dzięki za przeprowadzenie wizyty :Rose:

Posted

wspaniale:multi::multi:

Malawaszko, Saphira18 dziękuje za poświęcony czas:lol:

w takim razie rozpoczynamy jak dla mnie wspaniałą akcję:roll: poszukiwania transportu

astridq możesz spokojnie poczekać na terminowe zciągniecie szwów i tak na poniedziałek transportu nie znajdziemy.....chociaż hm:razz: do mnie dzisiaj przyjeżdzaja kontrahenci z krakowa, zobaczę co to z ludzie, jak okaża się fajni to spróbuję ich poprosić o przysługę.....ale to póki co palcem po wodzie pisane

Posted

w razie W jest druga opcja ja z nią do w-wia, a pani z katowic by przyjechała też pociągiem, jeśli zauważycie, ze ktoś jedzie ze śląska w stronę w-wia lub dalej to prosimy o info

Posted

wyrwało mnie z zyciorysu, bo mnie znowu meszka dopadła;/ znowu mam spuchnięty prawą stopę i nie widze kostek;/
wyjazd Beki jest we wtorek, ja z b-ca o 9.28, pani jakos też około 11 będzie we wro. Rozkład dokładnie sprawdzę później.
Astridq czy istnieje realna szansa na dowóz suńki do b-ca na tę godzinę? Z naszych bazarkowych funduszy będzie za zwrotem biletów moich, bom w kryzysie, a to i tak taniej niż podróż samochodem, za psa na tym odcinku 4zł, pociąg obsługują PR.

Posted

spoko, daliście na sterylkę, to my za bilety, zresztą to nie będzie wielki koszt, bo włascicielka na swój jedzie, z naszej strony to będzie 4 zł za psa i 2x21 za mnie;)

Posted

Magda to ja jutro zadzwonię do kobiety i dam twój telefon abyście się w tym wrocku jakoś sensownie umówiły, ok?....Astridq dziękuje że ją do bolesławca dowieziesz, jakbyś miała jakiś problem to daj nać wymyślimy cosik

no dobra więc wszystko zaplanowane, ......pozostaje czekać :)
a nowa pańcia Beki to już po nocach nie śpi, czuje się bardzo wyróżniona tym, że właśnie ona dostanie sunię i przy tym przeszczęsliwa......tam już kocyki, koszyczki, miseczki czekają na jej przyjazd.....szelki i smyczki to już na wymiar będą kupowane jak mała dojedzie....to naprawdę dobry domek, ta pani to bardzo ciepła osoba, z wieeelkim pokładem czułości dla zwierząt

Posted

astridq napisał(a):
Nie ma sprawy, przyjadę z Beki. Dajcie mi tylko znać na którą godzinę i pod jaki adres ;-)
Troche przykro będzie się rozstać...

Umówmy sie na pkp, ja mieszkam niedaleko, wiec nie ma sensu kluczyć, pociąg jest o 9.28, to umówmy sie 0 9.10, bo ja i tak mam tendencję do biegów na ostatnią chwilę, to przynajmniej raz będę przed czasem;) Czy ona ma sprzet typu obroża i smycz? Fajnie, ze przy okazji się poznamy.

pani ma do Katowic o 11.37 powrót, ja będę o 11.02, więc zabiorą ją i niunię na krótki spacer obok dworca - sa trawniki od strony pks'u, wiec psica na spokojnie się załatwi jesczze.

Posted

Ok będę o 9.10. Bekuś ma obróżke i smycz po mojej Satynie ale chciałam je jeszcze dla Akiny zostawić (troche też z sentymentu), więc jakbyś miała coś zapasowego niepotrzebnego to możesz wziąć, jak nie to coś jej kupie choć przecież przyszła Pani ma wystroić naszą dziewczynę więc nie wiem czy jest sens.

Posted

no ja własnie nie ma zapasowych, bo po jamniku oddałam kiedyś dobermanowi, jak jechał na Śląsk - był taki chudziutki, że wystarczyło... Z kolei jedna grubą juz oddała cc Bryzie, więc nie mam nic małego, mam tylko swoją jedną flexi i drugą normalną, a mutter tylko na tej drugiej chodzi. To może daj te, a poproszę panią, aby na Twój adres odesłała.
pani ma fajny śląski zaciąg - mam sentyment, bo się tam urodziłam i do 7 r. ż otaczali mnie Ślązacy, ale akcentu nigdy nie przejęłam - brak socjalizacji miałam od zawsze we krwi;)

Posted

Ślązaczka ;-)
Żeby nie było-chytra nie jestem, po prostu ta obróżka i smycz to pamiątka po Satynce ;-) Jak nic nie znajde to może Pani się zgodzi na wysyłke...
Jutro wykąpie ładnie Bekuś i wypachnie żeby się miło z nią jechało. Jutro jeszcze zdjęcie szwów. Beki ma coś na brzuchu-myślałam,że to kleszcz ale nie... Zapytam weta.

Posted

Ja mam w domu fanty na bazarek, dopiero później sobie przypomniałąm, ze jest tam smycz z obrożą mała, pożyczę i poproszę o odesłanie;) Jutro jescze wydrukuję umowę - na kogo pisać? Nie zapomnij prosze też kartki ze szczepieniami - dostała ze schronu czy właścicielka dała książeczkę? Dopiero się ogarniam, bo doszły mi komplikacje osobiste;)

Posted

Beki nie ma książeczki, dostałam tylko kartkę ze schronu. Beki w schronisku widnieje pod moim nazwiskiem więc chyba na mnie trzeba pisać...Zresztą nie wiem, jak coś to wyśle Ci jutro pw.

Posted

Dobra, to podasz mi swoje dane do umowy na pw, podpiszemy na pkp, a od włascicielki wezme to samo we wro:)

[FONT=&quot]Dane Wydajacego:
imię:
nazwisko:
nr dowodu tożsamości

Nr. PESEL:
adres kontaktowy:
telefon kontaktowy:
e-mail: [/FONT]

Posted

Beki miała dzisiaj ściągnięte szwy...trzymało ją dwóch rosłych chłopaków a i tak ugryzła...skończyło się na kagańcu z bandaża i potem już gładko poszło ;p
Idę szykować naszą piękność na jutro!

Posted

No to fajnie:) ja mam umowę juz wydrukowaną, jakbym w przypływie codziennego chaosu zapomniała ją wyciagnać to krzycz, bo autograf od Ciebie tam potrzebuję, lolka możesz około 11 dzwonić i krzyczeć, abym włascicielce tez dała do podpisu, poza tym to mam nadzieję, ze będzie w porządku wszystko.