Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilka91 napisał(a):
Większość ludzi psa do budy chce :shake:
A przecież wyraźnie napisane, że nie do budy...

I wszyscy zdziwieni, że pies jest ze schroniska...

Żeby tylko taki ktoś nie poszedł do schroniska i jej nie wziął... do budy...

Posted

Zawsze najpierw pytam, gdzie miałby mieszkać pies - jak słyszę, że na podwórku, bo szukają stróża, to grzecznie dziękuję i się rozłączam. Nie mówię, że ze schroniska.

Dwóm ludziom mówiłam, bo szukali psa do kochania, to się bardzo zdziwili, że mieszka w schronisku.
Jeden z nich zapytał mnie, kto ją szkolił, powiedziałam, że ja. A potem, że Sab nie mieszka ze mną, jest ze schroniska (chciał przyjechać ją zobaczyć) i on mnie pyta, czy ja w ogóle kiedykolwiek widziałam tego psa. Rozwalił mnie tym zupełnie.

Posted

kamilka91 napisał(a):
Zawsze najpierw pytam, gdzie miałby mieszkać pies - jak słyszę, że na podwórku, bo szukają stróża, to grzecznie dziękuję i się rozłączam. Nie mówię, że ze schroniska.

Dwóm ludziom mówiłam, bo szukali psa do kochania, to się bardzo zdziwili, że mieszka w schronisku.
Jeden z nich zapytał mnie, kto ją szkolił, powiedziałam, że ja. A potem, że Sab nie mieszka ze mną, jest ze schroniska (chciał przyjechać ją zobaczyć) i on mnie pyta, czy ja w ogóle kiedykolwiek widziałam tego psa. Rozwalił mnie tym zupełnie.

Ehhh... szkoda. Ludzie nie mają kompletnie pojęcia jak wygląda taka adopcja chyba.

Posted

Wystarczy już podnoszenie ;)
Sabuka doczekała się - jeśli dobrze liczę, już jest w nowym domu :multi:

Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domu, podnoszenie, wsparcie itd. :loveu:

Posted

kamilka91 napisał(a):
Wystarczy już podnoszenie ;)
Sabuka doczekała się - jeśli dobrze liczę, już jest w nowym domu :multi:

Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domu, podnoszenie, wsparcie itd. :loveu:

No ale weź, napisz coś więcej! Skąd ten domek? Z ogłoszenia? Czy do schroniska ktoś przyszedł?

Posted

Domek z Anonsów.
Pani mieszka na wsi w okolicach Nakła - domek z ogrodem, ale Sabik oczywiście w domu mieszka ;) Ma jeszcze dwie suczki, kilka kotów i mniejszych zwierzątek.
Kobieta i jej dzieci zakochały się w Sabuce od pierwszego wejrzenia. Przemyśleli to i przyjechali po Sabę.

Ja jestem bardzo zadowolna, to naprawdę świetni ludzie ;)

Posted

kamilka91 napisał(a):
Nie, spokojnie, to ludzie z tych, które biorą psy do łóżka i na fotele, i nie wpadliby nawet na pomysł, że pies mógłby na dworzu mieszkać ;)

No to superaśnie :) Teraz czas na Karolka, żeby mu się też tak pofarciło.