paulinken Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Sabcia będzie w anonsach: pomorskich - 7.01. kuj. - pom. - 7.01. i 14.01. dod. wlkp. - 11.01. Ogłoszeniak - 13.01. Tak będzie wyglądać ogłoszenie: http://www.anonse.pl/i_2001,19340875.html Karolka też wrzucę. No i ogłoszenia internetowe też będą. Quote
paulinken Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 A tu jest na owczarkach w potrzebie: http://owczarki.eu/psiak/708 i na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Og%C5%82aszajcie-te%C5%BC-ONki-na-www.owczarki.eu!/page63 Quote
kamilka91 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Większość ludzi psa do budy chce :shake: A przecież wyraźnie napisane, że nie do budy... I wszyscy zdziwieni, że pies jest ze schroniska... Quote
paulinken Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 kamilka91 napisał(a):Większość ludzi psa do budy chce :shake: A przecież wyraźnie napisane, że nie do budy... I wszyscy zdziwieni, że pies jest ze schroniska... Żeby tylko taki ktoś nie poszedł do schroniska i jej nie wziął... do budy... Quote
kamilka91 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Zawsze najpierw pytam, gdzie miałby mieszkać pies - jak słyszę, że na podwórku, bo szukają stróża, to grzecznie dziękuję i się rozłączam. Nie mówię, że ze schroniska. Dwóm ludziom mówiłam, bo szukali psa do kochania, to się bardzo zdziwili, że mieszka w schronisku. Jeden z nich zapytał mnie, kto ją szkolił, powiedziałam, że ja. A potem, że Sab nie mieszka ze mną, jest ze schroniska (chciał przyjechać ją zobaczyć) i on mnie pyta, czy ja w ogóle kiedykolwiek widziałam tego psa. Rozwalił mnie tym zupełnie. Quote
paulinken Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 kamilka91 napisał(a):Zawsze najpierw pytam, gdzie miałby mieszkać pies - jak słyszę, że na podwórku, bo szukają stróża, to grzecznie dziękuję i się rozłączam. Nie mówię, że ze schroniska. Dwóm ludziom mówiłam, bo szukali psa do kochania, to się bardzo zdziwili, że mieszka w schronisku. Jeden z nich zapytał mnie, kto ją szkolił, powiedziałam, że ja. A potem, że Sab nie mieszka ze mną, jest ze schroniska (chciał przyjechać ją zobaczyć) i on mnie pyta, czy ja w ogóle kiedykolwiek widziałam tego psa. Rozwalił mnie tym zupełnie. Ehhh... szkoda. Ludzie nie mają kompletnie pojęcia jak wygląda taka adopcja chyba. Quote
Igiełka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Tak szkoda wszystkich tych niechcianych psiaków Quote
kamilka91 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Wystarczy już podnoszenie ;) Sabuka doczekała się - jeśli dobrze liczę, już jest w nowym domu :multi: Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domu, podnoszenie, wsparcie itd. :loveu: Quote
paulinken Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 kamilka91 napisał(a):Wystarczy już podnoszenie ;) Sabuka doczekała się - jeśli dobrze liczę, już jest w nowym domu :multi: Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domu, podnoszenie, wsparcie itd. :loveu: No ale weź, napisz coś więcej! Skąd ten domek? Z ogłoszenia? Czy do schroniska ktoś przyszedł? Quote
kamilka91 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Domek z Anonsów. Pani mieszka na wsi w okolicach Nakła - domek z ogrodem, ale Sabik oczywiście w domu mieszka ;) Ma jeszcze dwie suczki, kilka kotów i mniejszych zwierzątek. Kobieta i jej dzieci zakochały się w Sabuce od pierwszego wejrzenia. Przemyśleli to i przyjechali po Sabę. Ja jestem bardzo zadowolna, to naprawdę świetni ludzie ;) Quote
paulinken Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Oby jej tylko nie wzięli do tzw. "pilnowania posesji". Mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwa :) Quote
kamilka91 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Nie, spokojnie, to ludzie z tych, którzy biorą psy do łóżka i na fotele, i nie wpadliby nawet na pomysł, że pies mógłby na dworzu mieszkać ;) Quote
paulinken Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 kamilka91 napisał(a):Nie, spokojnie, to ludzie z tych, które biorą psy do łóżka i na fotele, i nie wpadliby nawet na pomysł, że pies mógłby na dworzu mieszkać ;) No to superaśnie :) Teraz czas na Karolka, żeby mu się też tak pofarciło. Quote
Igiełka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Hurra , wspaniale wszystkiego dobrego dla Sabuni na nowej drodze życia :loveu: Quote
Recommended Posts