Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mhm...
Troche to głupie, zniechęca niesamowicie... :roll:
A - tak na marginesie - adoptowany wirtualnie pies i tak nic z tego nie ma. (raz byłam nawet świadkiem, jak pewna wirtualna opiekunka przywiozła dla swojego pupila paczkę smakołyków, którą odebrał od niej pracownik i obiecał, że pieska nakarmi, a potem... zabrał to do domu dla swojego psa :shock: :roll:)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='kamilka91']Nie wiem, nie pamiętam, czy ją gdzieś dawałam. Chyba nie...[/QUOTE]

To ja ją powrzucam. Ogłoszenia też mogę porobić w wolnej chwili. Tylko tak sobie myślę, jak ktoś szuka ONka to pewnie do budy? :( A przedadopcyjnej to raczej nie robicie?

Posted

[quote name='kamilka91']Na ogół ludzie, którzy chcą psa do budy, nie widzą w tym nic złego, więc się przyznają ;)[/QUOTE]

No chyba że tak :) Ale załóżmy, że ktoś dzwoni w sprawie Saby i mówi, że chce ją do budy. A skoro nie ma wizyt przedad. to chyba nie możecie odmówić takiej osobie? Czy jak to jest?

Posted

[quote name='kamilka91']No to mówię, że przekopuje ogródek i przeskakuje przez płoty, nienawidzi kotów, psów i ludzi[/QUOTE]

:D
I sika w domu ;)

Cudna jest, szkoda, że nie mam warunków na dużego psa, bo już bym ją "odwiedzała" ;)