Jump to content
Dogomania

Choco -nasza czekoladowa lisiczka (strona 96- skoki str. 55, 57

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oto Śpiąca Królewna:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/278/f00615e2e996df4e.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]i szeleczki:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=dimgray][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/371/011827c0fd34ebc6.jpg[/IMG][/URL][/COLOR]
[/SIZE][/FONT]

Posted

Kolor wybierali mężczyźni więc jest jaki jest a ja muszę się przyzwyczaić i oglądać oddzielnie księżniczkę ... ale najważniejsze że dziewczynka pokochała od pierwszej chwili swoje łóżeczko... widzę raz kłębuszek, raz misię leżącą na boczku, raz na brzuszku wpatrzona w nas...

Asiu Dogo protestuje przeciwko moim postom w Twojej Galerii - z domu - natychmiast mnie wyrzuca z sieci zanim zapisze... pisałam ze nie mogę pomóc w wyborze imienia bo nie znam angielskiego i post zniknął... ale chociaż mogę do Was zaglądać!!! Teraz mamy Chello przedtem Neostradę i dalej problemy techniczne - albo trafiam na duże obciążenie serwerów...

Posted

Na posłanku faktycznie wyglada jak kameleon;-):evil_lol::evil_lol:, ale szelki cudneeeee:loveu::loveu::loveu:

I w ogóle wreszcie widzę Czokusię , tak dawno jej nie widziałam!:multi:

Mnie też czasem wywala, w trakcie pisania postu i trzeba pisac jeszcze raz(przed chwilą tak miałam:angryy::angryy:)

Posted

Szeleczki będą musiały zostać zeszyte - łobuzica prawie je przegryzła na dole a niemożliwe żeby sie urwały..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wstyd mi wstyd , ale pędzę z najszczerszymi miziakami dla Jubilatki Czokuni i wydzieram się na całe gardło ( fałszując oczywiście :evil_lol:) STO LAT STO LAT

Ależ ona ma piękny kolor sierści , tak dawno Jej nie widziałam .
Miziaki i całuski dla ślicznej Jubilatki sprzed kilku dni :loveu:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bardzo Was przepraszam nawet nie zauważyłam że miałyśmy Gości![/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dogo mi nie działa, subskrypcja nic nie pokazuje, w pracy szaleństwo.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Co u nas? Samo życie! Od 3 tygodni nie mamy gazu – remont się skończył ale się przedłużył o 2 dni w związku z czym budynek wypadł z planu podłączeń w Gazowni... kolejnego terminu podłączenia gazu nie podano. Suszarkę łazienkową sufitową straciłam bo poprzednią z uszkodzonymi kółeczkami zdjęli gazownicy a gdy kupiłam nową w następnym dniu już ich nie było – pechowo nasze mieszkanie podłączali jako jedno z ostatnich. Nowej sami nie dajemy rady zamontować bo jest jakiś potwornie twardy sufit a zlecenia na wywiercenie 6 dziurek dobrym sprzętem nikt nie chce przyjąć. Po kilku godzinach prób wiercenia w różnych miejscach poddaliśmy się bo daliśmy radę wywiercić dziurkę głębokości 1 cm – mają być kołki 8 czyli ok. 8 mm grubości i długości około 6 cm jeśli dobrze pamiętam...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Babcia wróciła z wczasów i jest prawie obłożnie chora... a ja nawet nie mam jak suszyć codziennie jej prania...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Właśnie dlatego mnie nie ma...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]PS. Ale prześliczną Pręgusie podziwiałam... i M...w pozie wystawowej...[/SIZE][/FONT]

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Cały czas mamy problemy z Babcią, kolejny raz straciła przytomność. Potem była w szpitalu. Z dnia na dzień zmienia sie sytuacja - w jeden jest obłożnie chora a na drugi nawet można ją zabrać na spacer. Wszyscy rozłożylismy sie na grypę żołądkową - dopadł nas rotawirus i nawet mała dwukrotnie wymiotowała.
A Ty Asiu jak już sie czujesz - zdrowiejesz?

Nie odzywam się gdy widze ze nie ma Gości a tutaj nagle przyszłyscie z wizytą we Dwie.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Czoko']Cały czas mamy problemy z Babcią, kolejny raz straciła przytomność. Potem była w szpitalu. Z dnia na dzień zmienia sie sytuacja - w jeden jest obłożnie chora a na drugi nawet można ją zabrać na spacer. Wszyscy rozłożylismy sie na grypę żołądkową - dopadł nas rotawirus i nawet mała dwukrotnie wymiotowała.
A Ty Asiu jak już sie czujesz - zdrowiejesz?

Nie odzywam się gdy widze ze nie ma Gości a tutaj nagle przyszłyscie z wizytą we Dwie.
Pozdrawiam[/quote]
Oj, to i Was dopadło choróbsko, no i stan Babci...
W takim razie duuużo zdrowia i sił do chorowania (tfu, tfu, tfu...)

Ja juz dochodzę do siebie, choć nadal jestem na L4. Bo ciągle coś mnie dopada. W ostatnią niedzielę, gdy bylam na wystawie na Litwie - spuchłam na twarzy tak, że ledwo na oko widziałam. Jakaś zaraza mnie dopadła. W drodze powrotnej juz było lepiej, obecnie - tylko lekka opuchlizna na policzku...

A może masz jakieś zaległe fotki Czoko? Bo juz powoli zapominam, jak Czekoladowa Dziewczyna wygląda...;)

Pzdr.

Posted

W ubiegłym tygodniu mała została zważona - ma jak zwykle 12.3 kg i zaszczepiona...
W poczekalni prawie dostawała drgawek ze strachu... tam mam niezwykle odważną suczkę, w gabinecie była zupełnie spokojna i bądź tu człowieku mądry.
W drodze powrotnej ciągnęła jak mały parowozik...
Pozdrawiamy serdecznie

Posted

[quote name='Asiaczek']A może Czoko jest po prostu Rozpieszczoną Dziewczyną...?

pzdr.[/quote]

To się też zgadza - jest bardzo rozpieszczona...

Niestety pamięta co kiedyś właśnie u weterynarza jej się przytrafiało:

golenie brzuszka na USG nerek,
trzechkrotne wkłuwanie się przed morfologią bo... pielęgniarce rozlała sie pobrana krew,
dużo wizyt i badań gdy się dusiła i prawie pół roku trwało diagnozowanie że to jest kaszel i kichanie wsteczne...
Pozdrawiam

Posted

Chodzimy w dalszym ciągu do tej samej lecznicy ale już nigdy więcej nie poszłyśmy do tego weterynarza...
Niestety identycznie mała reaguje w obojętne jakiej lecznicy - tak samo reagowała gdy poszłyśmy sobie wszczepić chipa!