rose Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 http://lh3.ggpht.com/_Pf_MxLJtjF0/TFcogdXaVeI/AAAAAAAAJo0/e5wp-RvzmX8/zlot322.jpg to mialo być takie ładne! dlaczego jestem obcięta!?:angryy: Quote
Estera Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 basia bonnie napisał(a): ale że które? Komara?a widzisz tam nogi komara? :-o Oczywiście, że ..... Mysiowe :loveu: Quote
rose Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 komar napisał(a):zaraz dokleimy ci jakąś ręke:D taa pewnie 5razy grubsza i męską :P:eviltong: Quote
Estera Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Na koniec zachciało mi się płakać :( To już wszystkie fotki? Wszystkich? :cry: No to musimy czekać do.... sylwestra, albo przyszłego roku :cry: Quote
komar Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 fotki wszystkie;P ale powstaje pomysł co do filmu;P ale to raczej we wrzesniu powstanie bo na to trzeba jednak dużo czasu;P Quote
rose Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Estera napisał(a):Na koniec zachciało mi się płakać :( To już wszystkie fotki? Wszystkich? :cry: No to musimy czekać do.... sylwestra, albo przyszłego roku :cry: a co robimy z tym sylwkiem? kto chce jechać, na ile chcecie jechać? bo gdybyście mieli jeden domek zapełniony to mi moze sie drugi uda zapełnić:eviltong: ile wtedy płaciliśmy? pamięta ktoś? Quote
Mysia_ Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 hihi :lol::lol: no moje nogi niczego sobie, już zdążyły się pięknie zagoić po spotkaniu z niedźwiedziem, w końcu to było 2 lata temu :diabloti::lol: tez mi jakos tak smutno... W tym roku chyba było mniej zdjęć :placz: Na prawdę nikt nie ma więcej? :-(:-(:-( dwa ostatnie zdjęcia po prostu the best :loveu: Quote
rose Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 komar napisał(a):to może założy się wątek??:D to zakładaj :D Quote
Buell Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cześć kochani! Niedlugo pewnie przestaniecie tu zaglądać więc napisze w prostych slowach: byla żona ukradla mi Bafre, w domu mam teraz tymczasowiczkę: http://www.dogomania.pl/threads/183931-Suczka-ok-6-m-cy-po-mamie-Dogo-Canario-i-tacie-ON-w-schronisku-w-Gdyni./page18 zaglądnijcie proszę... Pozdro4all Quote
basia bonnie Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 http://s985.photobucket.com/albums/ae337/dzeksi_/zlocik/ słit focie od słit Siostrzyczki ze słit pozdrowieniami , niedługo słit ban od słit misiaczka się kończy:loveu: Quote
Mysia_ Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 słit podziękowania dla Twojej słit siostrzyczki :loveu: tylko uważaj, żeby Tobie nie dali słit bana za wklejenie tego słit linku :evil_lol::evil_lol: idę oglądać :diabloti: Quote
elapieczus1 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 jeszcze raz się przypomnę może się ktoś skusi:)http://www.dogomania.pl/threads/190216-II-zlot-dogomaniaków-w-bobolinie Quote
Estera Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 ulvhedinn napisał(a):A wiecie że jeszcze ja mam fotki ?:multi: Będziemy wdzięczni jak wrzucisz! :loveu: Quote
elapieczus1 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ja mam tylko pytanie od moich zlotowiczów jak dojechaliście do Bobolina od Koszalina bo większość na koszalin się kieruje i jakie sa ceny busów za człeka i czworonoga Quote
Atkaaaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 rose napisał(a):same brzydkie psy blee :D Babciu jak Ty tak możesz!:mad::diabloti: Quote
olekg89 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Atkaaaa ciekawe kiedy dostaniesz znów sweet bana :P Quote
Unbelievable Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 elapieczus1 napisał(a):ja mam tylko pytanie od moich zlotowiczów jak dojechaliście do Bobolina od Koszalina bo większość na koszalin się kieruje i jakie sa ceny busów za człeka i czworonoga od nas chyba wszyscy jechali z Darłowa ;) Atkaaaa napisał(a):Babciu jak Ty tak możesz!:mad::diabloti: o, Atka aaa! :loveu: będę na wystawie w Sopocie :cool3: Quote
Recommended Posts