Buell Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Unbelievable napisał(a):będę na wystawie w Sopocie :cool3: To nie tylko Ty będziesz... Ja się pewnie wybiorę w niedzielę na DC popatrzeć, nie wiem o której godzinie wychodzą ale całą niedzielę mam wolną (tylko 13-15 z tymczasem na przedszkole). Może zrobimy jakiegoś browarka? p.s. u mnie w domu też goście będą ( Aresy...) Quote
Marta_Ares Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Aresy jeszcze nie są pewne czy będą :P nie wszyscy mają facebooka wiec wstawie i tutaj :D w niedziele staliśmy sie jednym z "przystanków", a zarazem uczestników MINI Zlotu dogomaniaków razem z Marcinem, Komarem i Pawłem udaliśmy sie na SOŁTYSIADE :D:D i odnaleźliśmy członków zaginionej rodziny.... Hitem był pomnik ESTERY :P odnalazł sie również jej mąż :P Quote
Unbelievable Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Buell napisał(a):To nie tylko Ty będziesz... Ja się pewnie wybiorę w niedzielę na DC popatrzeć, nie wiem o której godzinie wychodzą ale całą niedzielę mam wolną (tylko 13-15 z tymczasem na przedszkole). Może zrobimy jakiegoś browarka? p.s. u mnie w domu też goście będą ( Aresy...) możemy zrobić, nie mam nic przeciwko :diabloti: ja raczej będę całe dwa dni, więc pewnie się jakośtam spotkamy ;) Marta_Ares napisał(a): i odnaleźliśmy członków zaginionej rodziny.... gratulacje! znaczy znamy ojca dzieci Esteraisy? :evil_lol: Quote
rose Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 ale córa ma gust..:roll: teraz wiem po kim takie brzydkie dzieci :shake::diabloti: Quote
elapieczus1 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Unbelievable napisał(a):od nas chyba wszyscy jechali z Darłowa ;) to poproszę o połączenie z Darłowa do Bobolina Quote
rose Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 elapieczus1 napisał(a):to poproszę o połączenie z Darłowa do Bobolina z Darłowa są busy za 2zł, niektórzy też szli pieszo ok 40min drobi na piechotę ;) Quote
komar Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190701-I-Spontaniczno-objazdowy-mini-zlot-dogomaniak%C3%B3w-udany-i-zako%C5%84czony-D?p=15168040#post15168040 spontaniczno-objazdowy Zlot:D Quote
Estera Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Odpimpajcie się od pomnika który postawili mi Komar z Pawłem :lol: Ten cieć to nie mój mąż. Ni huhu. Quote
Atkaaaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 olekg89 napisał(a):Atkaaaa ciekawe kiedy dostaniesz znów sweet bana :P spadaj:mad::evil_lol: Unbelievable napisał(a): o, Atka aaa! :loveu: będę na wystawie w Sopocie :cool3: ja też, ja też :D:diabloti: w sobotę ciągle będę siedzieć na ringu 10 a w nd podziwiać DCDC i costam w BACie, także w niedziele chętnie sie spotkam. W sb też no ale po wystawie. :lol: rose napisał(a):ale córa ma gust..:roll: teraz wiem po kim takie brzydkie dzieci :shake::diabloti: :shake::-(:placz: Quote
elapieczus1 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 rose napisał(a):z Darłowa są busy za 2zł, niektórzy też szli pieszo ok 40min drobi na piechotę ;) czy bez problemu zabierają psy Quote
Unbelievable Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Atkaaaa napisał(a): ja też, ja też :D:diabloti: w sobotę ciągle będę siedzieć na ringu 10 a w nd podziwiać DCDC i costam w BACie, także w niedziele chętnie sie spotkam. W sb też no ale po wystawie. :lol: ja rano też będę przy 10(bo staffiki są?) a w niedzielę będę miała z kim siedzieć :multi: :diabloti: w ogóle to będę gdzieś w Gdyni pomieszkiwać, więc liczę na wsparcie : P Quote
Marta_Ares Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Unbelievable napisał(a):ja rano też będę przy 10(bo staffiki są?) a w niedzielę będę miała z kim siedzieć :multi: :diabloti: w ogóle to będę gdzieś w Gdyni pomieszkiwać, więc liczę na wsparcie : P o to w razie co razem z Gdyni bedziemy sie błąkać :P Quote
Atkaaaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Unbelievable napisał(a):ja rano też będę przy 10(bo staffiki są?) a w niedzielę będę miała z kim siedzieć :multi: :diabloti: w ogóle to będę gdzieś w Gdyni pomieszkiwać, więc liczę na wsparcie : P yyy sorry pokićkało mi się! Ring 3 xD :D:D Quote
Unbelievable Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Marta_Ares napisał(a):o to w razie co razem z Gdyni bedziemy sie błąkać :P :multi: Atkaaaa napisał(a):yyy sorry pokićkało mi się! Ring 3 xD :D:D aa to może napadnę na ciebie, bo fajne rasy :diabloti: Quote
rose Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 elapieczus1 napisał(a):czy bez problemu zabierają psy nie mam pojęcia, ja jechałam bez psa Quote
Estera Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 elapieczus1 napisał(a):czy bez problemu zabierają psyz tego co pamiętam to nie zabierają :roll: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 No nam powiedzieli w okienku,że PKSy psów nie przewożą i jedynie można ,jak sie kierowca zgodzi ... Quote
Okamia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Widze że foty za fejsbuka przeszły już tu :PP W razie gdyby ktoś chciał się spotkać w Sopocie będę się błąkać między dc a wystawą :] Quote
Marta_Ares Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Okamia napisał(a):Widze że foty za fejsbuka przeszły już tu :PP W razie gdyby ktoś chciał się spotkać w Sopocie będę się błąkać między dc a wystawą :] bedziesz z piesem??? ja bede miala na sobie koszulke z dogomaniacka :D Quote
Okamia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Marta_Ares napisał(a):bedziesz z piesem??? ja bede miala na sobie koszulke z dogomaniacka :D Niestety z żadnym ze swoich... Chciałam wziąć młodą ale pkp 1 osoba + 2 psy to raczej nie da rady :/ Kelly niestety mimo iż podróżować lubi, nie przepada za tłumnymi zgromadzeniami. Typowy pies ze wsi xD Ja powinnam latać w czarnych koszulkach z rockowym zespołem lub starą dgm i b&w borderem na smyczy. Od rana przy dcdc potem gdzieś wystawa :) Quote
Marta_Ares Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Okamia napisał(a):Niestety z żadnym ze swoich... Chciałam wziąć młodą ale pkp 1 osoba + 2 psy to raczej nie da rady :/ Kelly niestety mimo iż podróżować lubi, nie przepada za tłumnymi zgromadzeniami. Typowy pies ze wsi xD Ja powinnam latać w czarnych koszulkach z rockowym zespołem lub starą dgm i b&w borderem na smyczy. Od rana przy dcdc potem gdzieś wystawa :) ja bede w koszulce czarnej albo niebieskiej dgm :) Quote
Okamia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jeżeli będziesz z Mayą lub Aresem to Was na pewno poznam :D Quote
Marta_Ares Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Okamia napisał(a):Jeżeli będziesz z Mayą lub Aresem to Was na pewno poznam :D niestety bede bez psow:shake: Quote
elapieczus1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 bardzo proszę o informację jak dojechaliście do Bobolina zastanawiam się czy kierować się na Koszalin czy może Darłowo jeżeli na Darłowo to co dalej i to samo o Koszalinie gdzie się przesiąść za informację będę wdzięczna Quote
Talia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ja jechałam do Darłowa (pkp) i stamtąd pieszo ;) Quote
Recommended Posts