irma Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 o kurczę ... a ja na urlopie i nic nie wiedziałam ... Quote
Iv Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Czy to chodzi o to "nowoczesne " schronisko, gdzie psy staly w boksach w blocie?:cool3: Czy juz zadaszyli boksy? Quote
wix Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Domki są zadaszone. Relacja "z pierwszej ręki" ;) Faktycznie dach na biurze im się ładnie podjarał, w środku budynku widać ślady ognia. Dzisiaj przyjechali panowie od dachów i wszystko wraca do normy. O nowoczesności się nie wypowiem, pozwólcie. Pracuję tam dla psów & kotów. Nie dla pracowników.. [quote name='kiwi']viz, czemu nie robicie akcji adopcyjnych na dogo? owszem robimy ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21678 Viz jest nową wolontariuszką, była "u nas" na razie dwa razy, dlatego pewnie nie wiedziała o tym wątku wcześniej :) Quote
Viz Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Kiwi jestem od niedawna w Kokoszkach, wczesniej 3 lata na Orunii pracowałam ;) zisiaj napstrykałyśmy foty, zwlaszcz zalezy mi na dwoch psach, poniewa zjestem z nimi bardzo zwiazana... Zaraz sie za to zabieram, ale czekam na foty ;) Quote
Recommended Posts