Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

Posted

Dobrzejemy, czekamy na drugie g..nko. Sunia jest bardzo szczęśliwa i w dobrym humorze. Lekarze, którzy ja operowali też :-) Dołączyła do grona pacjentów "najtrudniejszy przypadek". Przez najbliższe tygodnie rozkoszujemy się dietą rosołową - stopniowo zwiększając dawkę mięsa w zupie.
Swoją drogą - mam wrażenie, że od jakiegoś czasu przed operacją Lolkę bardzo bolał brzuch. Poznajemy to po jej zachowaniu - ma bardziej swobodne ruchy (zręczniej wskakuje na kanapę) i ogólnie jest w lepszej formie psychicznej. Dziękujemy za wsparcie!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']Lolita......:) oraz Twoi wspaniali opiekunowie.......:) przyjmijcie Najlepsze Zyczenia Swiateczne......
Duzo.duzo zdrowia......:):)

I CHOINKE!!!co by ci zdrówka LOLEX ta choinka tegoroczna przyniosła:)

Posted

Lolita herbu Jelita dobrzeje kochani. Na razie nie wysyłam Wam zdjęć, bo wygląda źle, ale czuje się doskonale. Brzucho działa jak trzeba, o dowodach nie wspominam. Zachłanna bestia, wykorzystała swój cień nadziei całkowicie. Za kilka dni kolejna wizyta kontrolna.

Posted

f-iga napisał(a):
Lolita herbu Jelita dobrzeje kochani. Na razie nie wysyłam Wam zdjęć, bo wygląda źle, ale czuje się doskonale. Brzucho działa jak trzeba, o dowodach nie wspominam. Zachłanna bestia, wykorzystała swój cień nadziei całkowicie. Za kilka dni kolejna wizyta kontrolna.

Dobrze sie Panciostwo czuje?;)

Posted

Lolalola napisał(a):
Ciocia wrocila kochana Lolciu:)strasznie sie ciesze,tak wracasz mi do zdrowka bo w pl spac nie moglam przez Was psiaki moje ukofane;)

Ciotuchna.....:):) witamy...:)

Posted

Lolusia kochana jak sie czujesz ?????ciocia znow wyjezdza na pare dni i biega jak wariat!!!ciekawam jestem czy przytylas chociaz gramik???choc pewnie od samego rosolaka to n ie......:(wazne zeby bylo lepiej i lepiej.....