f-iga Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dobrzejemy, czekamy na drugie g..nko. Sunia jest bardzo szczęśliwa i w dobrym humorze. Lekarze, którzy ja operowali też :-) Dołączyła do grona pacjentów "najtrudniejszy przypadek". Przez najbliższe tygodnie rozkoszujemy się dietą rosołową - stopniowo zwiększając dawkę mięsa w zupie. Swoją drogą - mam wrażenie, że od jakiegoś czasu przed operacją Lolkę bardzo bolał brzuch. Poznajemy to po jej zachowaniu - ma bardziej swobodne ruchy (zręczniej wskakuje na kanapę) i ogólnie jest w lepszej formie psychicznej. Dziękujemy za wsparcie! Quote
_Goldenek2 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Zapraszam na wątek http://www.dogomania.pl/threads/198705-BEZA-goldenopodobna-sunia-chora-na-serce-z-wodobrzuszem-potrzebuje-pomocy. Teraz ja Was muszę prosić o pomoc.... Pomożecie? :placz: Quote
Aimez_moi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Lola......jestes WIELKA..... nie mowiac juz o opiekunach......:):) Quote
_Goldenek2 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1987...!do-1.01/page2 .... błagam o pomoc Quote
Aimez_moi Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Lolita......:) oraz Twoi wspaniali opiekunowie.......:) przyjmijcie Najlepsze Zyczenia Swiateczne...... Duzo.duzo zdrowia......:):) Quote
anita_happy Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 duzaaaaa ona....ale TYLE ZDROWIA co ta choinka.... Quote
anita_happy Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 [quote name='Aimez_moi']Lolita......:) oraz Twoi wspaniali opiekunowie.......:) przyjmijcie Najlepsze Zyczenia Swiateczne...... Duzo.duzo zdrowia......:):) I CHOINKE!!!co by ci zdrówka LOLEX ta choinka tegoroczna przyniosła:) Quote
Aimez_moi Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 I choinke......:) i spokoju......:):) i radosci.....:) Quote
f-iga Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Lolita herbu Jelita dobrzeje kochani. Na razie nie wysyłam Wam zdjęć, bo wygląda źle, ale czuje się doskonale. Brzucho działa jak trzeba, o dowodach nie wspominam. Zachłanna bestia, wykorzystała swój cień nadziei całkowicie. Za kilka dni kolejna wizyta kontrolna. Quote
yumanji Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 f-iga napisał(a):Lolita herbu Jelita dobrzeje kochani. Na razie nie wysyłam Wam zdjęć, bo wygląda źle, ale czuje się doskonale. Brzucho działa jak trzeba, o dowodach nie wspominam. Zachłanna bestia, wykorzystała swój cień nadziei całkowicie. Za kilka dni kolejna wizyta kontrolna. Dobrze sie Panciostwo czuje?;) Quote
anita_happy Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 oj tam..PIĘKNA JEST!!!! ten poniżej to może wygląda źle...LOLA JEST PIKNA pewnie bidok zjadł sterydy swojego Pana:/ Quote
_Goldenek2 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 O jezu.... to niech tam już nasza Lolitka lepiej chuda będzie :). Bardzo się Igo cieszymy, że malutka zdrowieje :):):) Quote
Aimez_moi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Oj tam.....:) chuda jest na razie..... caly czas tak nie bedzie..... Quote
f-iga Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 yumanji napisał(a):Dobrze sie Panciostwo czuje?;) Bardzo dobrze ;-) czekamy teraz już tylko na umowę adopcyjną i wizytę poadopcyjną Quote
Lolalola Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ciocia wrocila kochana Lolciu:)strasznie sie ciesze,tak wracasz mi do zdrowka bo w pl spac nie moglam przez Was psiaki moje ukofane;) Quote
Aimez_moi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Lolalola napisał(a):Ciocia wrocila kochana Lolciu:)strasznie sie ciesze,tak wracasz mi do zdrowka bo w pl spac nie moglam przez Was psiaki moje ukofane;) Ciotuchna.....:):) witamy...:) Quote
Lolalola Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ciotuchna.....:):) witamy...:) i ja witam....;):) Quote
Lolalola Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Lolusia kochana jak sie czujesz ?????ciocia znow wyjezdza na pare dni i biega jak wariat!!!ciekawam jestem czy przytylas chociaz gramik???choc pewnie od samego rosolaka to n ie......:(wazne zeby bylo lepiej i lepiej..... Quote
Aimez_moi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Przytyje.......za jakis czas.....:):) Quote
Lolalola Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kochana Lolciu i wszystkie ciotki:)zycze Wam all the best in the NEW YEAR,wyjezdzam i do uslyszenia w 2011;) Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ciotuchna nam sie rozjezdzila na maksa........:):) Lolcia......:) duzo zdrowia.....:) Quote
Recommended Posts