Monika.D Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 No właśnie ja też jestem ciekawa co tam słychać u Lolitki? Quote
Lolalola Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 tez jestem ciekawa co u naszej malutkiej????a jak chetnie bym fotke zobaczyla:) Quote
f-iga Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 o pięknie :) sprawdziłam wątek na wszelki wypadek, żeby zobaczyć co się jeszcze poza reklamami pojawia a tu odwiedziny :) sunia jest w doskonałej formie, waży 17 kilogramów (po operacji ważyła 9). nie jest spaślakiem, ale chyba pierwszy raz w życiu ma maleńki zapasik tłuszczyku. Dolegliwości ze strony jelit nie ma - wygląda na to, że na razie się nie zrastają, choć stan zapalny cały czas jest. Co pół roku USG. Wcina karmę dla jelitowych i nic złego się nie dzieje. Sunia jest już całkiem ufna, pokochała jazdę samochodem i wycieczki do biura z nami. Jest słodka, całe dnie spędza na kanapie, zwłaszcza po bieganym spacerze. Jest już z nami ponad rok, nawet tort z psiego żarcia był w rocznicę. Dzięki waszej pomocy mamy cudownego kundla. Oczywiście, zrzucę zdjęcia :) Quote
anita_happy Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 heh..super...już parę razy smigałam w waszej okolicy :/// z psami...miałam dzwonic..a to raz fona nie miałm... jak juz miałą to czasu nie było..:( życie!!!!cholera zycie:( FAJNIE, ze MA WAS - A WY JĄ!!!! zdjecia jak najbardziej - lubimyyyyyyyyyyyy Quote
Lolalola Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ale boskoooooo:)dzieki za wiesci:)................nawet tort byl!!!!!to dopiero jest milosc:)prosiem,prosiem o fotki!!! Quote
Monika.D Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Bardzo się cieszę, ze Lolitka ma tak dobrze :) Czekam na fotki! Quote
f-iga Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 dobra, będzie fota z tortem, ale rozmazana, bo tort mały i szybko zniknął :) znajdę też takie, na którym widać duuużą (nie gruba) sunię :) Quote
kama210 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ale Lolka to szczęściara .... super :))))))))))))))))))))))))))) Quote
Aimez_moi Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Caly czas czekamy na zdjecia Lolity.......:):) Quote
Lolalola Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 no wlasnie!!!!!ja tak czesto mysle jak sie miewa Lolcia... Quote
Lolalola Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Aimez_moi napisał(a):Lolita....i gdzie te zdjecia?.....:) na to sie juz chyba nie doczekamy.............:(:( Quote
f-iga Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Matko z córką, ja byłam pewna, że ten wątek już umarł całkiem. Dziewczyny i chłopaki, Lola ma się świetnie. Wieczorem śle zdjęcia do Anity. Sunia jest już wyprowadzona na prostą po zeszłorocznym zabiegu. Lekarze, którzy ją leczyli, nadal zakochani w tej kundlicy. Waży uwaga - 18 kilo (było 9). W życiu prywatnym - ma dziewczynę, tak dziewczynę, goldenkę Tali. Nigdy nie wdziałam, żeby psy się tak szalenie kochały. Od kilku miesięcy Lola nawet zaczęła się już ładnie pilnować na spacerach (wcześniej wracała tylko na smakołyk). Chodzi równo przy nodze, sama z siebie. Dojrzała widać. Zrobiła się już także po psiemu bezczelna, domaga się pieszczot i uwagi. Super Sunia po prostu. Quote
_Goldenek2 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 To oznacza ni mniej ni więcej tylko to, że już na 100% wie, że to jej dom na ZAWSZE :):):) Quote
kama210 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 ale super wieści .. dziękujemy ... jak zdjęcia dojdą to wstawię ku uciesze naszych "oczysków" :) Quote
f-iga Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 wysłane do Anity, zdjęcie z psim tortem - też Pozdrawiamy Was mocno bardzo :) Quote
Lolalola Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 jeju ale sie ciesze:) Lola ma dziewczyne..hmmm..zawsze wiedzialam,ze jest wyjatkowa;) nie moge sie DOCZEKAC ZDJEC!!!!!!!!bardzo sie ciesze,ze wszystko jest dobrze!!!:) Quote
kama210 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 dogo znowu jakies zmiany wprowadza ... wiec dopiero teraz mogę wstawić zdjęcia :) podziwiamy śliczniochę :) Quote
Lolalola Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 jak mi super ja widziec:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az sie rozplakalam................. Szczesciaro ty kochana:) Quote
Aimez_moi Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 O matuchno to nasza Lolita? Jakas taka elegancka i jakby ciut ciemniejsza.....:):) Cudna jest...;) Gratuluje suni.....:) Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Widzialam zdjecia z wakacji Lolity....rewelacja! Quote
Lolalola Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Aimez_moi']Widzialam zdjecia z wakacji Lolity....rewelacja![/QUOTE] widzialas??????????????????????????????? to dawaj!!!!!!!a ja to co:) Quote
Recommended Posts