Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno Kostuś wcale nie tęskni:roll:
No cóż, jak tam go ciągle ktoś przytula i głaszcze to nie ma się co dziwić:lol:
Hepatica, który dostał nie chce jeść, ma gotowane jedzonko. Przekazałam Państwu wszystkie Wasze porady dotyczące żywienia.
Dostał w wyprawce swoje wiklinowe posłanko, ale przeprowadził się na to przygotowane dla niego przez Panią. Pewnie wygodniejsze:lol:

A tak poważnie, to cieszyłabym się z adopcji, gdyby Kostek był w lepszym stanie zdrowia. Państwo wiedzą, że mogą się nim cieszyć tydzień, miesiąc albo rok, tego nikt nie jest w stanie przewidzieć.

Będę dzwonić co kilka dni, prosiłam też o zdjęcia. Zobaczymy.

Posted

U Kostusia bez zmian. Zmusić go do jedzenia to tragedia. Je jak myszka, ale też jego żołądek jest pewnie skurczony, więc nie czuje łaknienia. Jeszcze męczy te półtora kilo hepatica, który dostał w wyprawce. Rozpieszczono go chyba niemiłosiernie, bo na sekundę nie chce sam zostać.
Czekam na choćby paragon od weta, żeby rozliczyć już Kostusia. Wiem, że u weta jesteśmy winni około 150 zł,ale to takie podliczenie na szybko, karma, badanie krwi, usg, leki. Jak się tylko doproszę jakiegoś potwierdzenia, zaraz to zrobię.

Posted

Niezmiernie się cieszę, że Kostuś znalazł dom.!!
Jedyne co mnie martwi to ta wątroba... :-(
Jeśli Kostuś nie je to może spróbować z inną karmą?
No chyba, że musi jeść tą aktualną co przepisał weterynarz?

• 6 months later...
Posted

[CENTER][B]Kostuś dzisiaj przeszedł za Tęczowy Most.[/B]
[B] Był u cudownych Państwa od 13 sierpnia ubiegłego roku.[/B]
[B] Śpij spokojnie Kosteczku.

[IMG]http://s106.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1327475&t=634365133842706984&id=69488406&vid=175506742[/IMG]

[IMG]http://img263.imageshack.us/img263/2763/dsc00253bj.jpg[/IMG]
[/B][/CENTER]

Posted

Najważniejsze, że chociaż na ostatnie miesiące swojego życia zaznał prawdziwej troski i miłości ... Będzie tam czekał z merdającym ogonkiem na swoich ukochanych właścieli ..

Posted

o matko, ale jak to sié stalo? chorowal? nic nie wiadomo od czasu adopcji, jakies zdjécia mial robione przez te kilka miesiécy?

EDIT: tylko o wátrobie wiemy, ale napiszcie cos wiécej, kiedy sié dowiedzieliscie ze jest zle zanim umarl?