majuska Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ale on by bardziej do Mati pasował nie ? co zrobić serce nie wybiera :) Asiu masz po prostu takie superowe te psiaki , że hej, nie mogę sie napatrzeć jak wstawiasz foty, takie to całe towarzycho szczęśliwe :) chciałabym byc psem Florentynki ( no może chociaz w przyszłym wcieleniu , bo teraz to juz nie da rady :) ) Quote
majuska Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 A tu normalnie boki zrywam: Wujek Przyzwoitek: [IMG]http://img257.imageshack.us/img257/7786/dsc0431x.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Już wiem dlaczego Dzikiej Fidze pasowało imię Pucek, patrzcie tu : [url]http://www.dogomania.pl/threads/176223-Pucek-wyrzucony-jak-A-mieAE-przed-A-wiAE-tami-zbieramy-na-hotel-inaczej-trafi-na-A-aA-cuch[/url] Quote
Florentynka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Wujek Przyzwoitek pilnuje swojego haremu, po prostu. Natomiast ja rozważam używanie Gjalpa do dogoterapii dla psów - on naprawdę działa cuda. Różne wypłosze, nerwowce, histeryczki i histerycy - wszyscy kończą zrelaksowani i wyluzowani pod skrzydłami Jego Wysokości. Quote
Becia66 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Florentynka'] rozważam używanie Gjalpa do dogoterapii dla psów - on naprawdę działa cuda. Różne wypłosze, nerwowce, histeryczki i histerycy - wszyscy kończą zrelaksowani i wyluzowani pod skrzydłami Jego Wysokości.[/QUOTE] Taka dogoterapia przydałaby się naszej Emilce boguchwalskiej - przekochana sunia, jeszcze taka dzika bardzo do niedawna ale od jakiegoś czasu jakby jakieś hamulce puszczaly i mała zaczyna się otwierać.... Więc myślę że pomoc Gjalpo jak najbardziej wskazana...:eviltong: Wpisuję Emilkę pierwszą do kolejki. Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Andzike']Nie no, Łucja się chyba zakochała... ;)[/QUOTE] Nie słyszałaś,że z karmą przyjechał!A tak serio,to chyba bardzo się lubią Pucek z Łucyją. Quote
karolciasz28 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [B]Kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, gumtree [/B]zrobiłam na Wawe bo na Kraków zrobiła Majuska, [B]e-zwierzak, ojej, cafeanimal, pet world, krakusik, kokosy, top ogłoszenia, mam misia, animalia, najpewniej, anonse- ogłoszenia, cret.pl, mam ofertę, pineska [/B] Quote
Florentynka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Dziękuję, dziękuję! Pucek macha kikutem ogona do kochanych ciotek! A teraz wszyscy trzymamy kciuki!!! Quote
Dzika_Figa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Karolciu! Działasz jak burza! Wielkie dzięki za pomoc Florentynce i Puckowi! Quote
Florentynka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Karolciu! Działasz jak burza! Wielkie dzięki za pomoc Florentynce i Puckowi![/QUOTE] A gdzie masz banerek Pucka, podrzutku? Quote
Dzika_Figa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Przecież wiesz, że nie mam głowy teraz do niczego... Oborniki Quote
Florentynka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Wkleić banerka sobie nie możesz bez głowy? A idź... Quote
majuska Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jeszcze ciotka figa33 pisała, że ma jakieś wolne allegro, bo sie jakiejś bidulce udało i podesłałam jej Pucka , może się gościowi uda wskoczyć na dobrą oglądalność Quote
Florentynka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 dzięki bardzo, Majusko! Jak wyadoptujecie Pucka, to chyba rzeczywiście zaproszę Emilkę na turnus terapeutyczny. Quote
Becia66 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Florentynko - w związku z twoim wyjazdem na kogo ma być namiar w ogłoszeniach ? Quote
Florentynka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Na mnie ma być, telefon będę mieć przy sobie... Inna sprawa , że tam gdzie jadę nie ma zasięgu czasem. Trudno - jak komuś zależy, to będzie dzwonił uporczywie. Względnie ja będę oddzwaniać - i znów mnie dopadną wszystkie banki świata...ech. Quote
majuska Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 W pocie czoła spłodziłam Emilce wątek, serdecznie zapraszamy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188528-Emilka-filigranowa-czarnulka-sparaliżowana-strachem.-Boguchwała[/url]. Jakby tak ciotka Dz.F. nam banerek sporządziła to będziemy dozgonnie wdzięczne, bez banerków to tak jakoś mało ludzisk dociera;) Quote
UBOCZE Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Pucek, pokaż się na dobranoc i przypomnij, że domu Ci potrzeba!!!;) [IMG]http://img806.imageshack.us/img806/4539/dsc0362.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Florentynko - pisałam a Figą33 , ponoć podała ci hasło i sama musisz zrobić podmiane psiaków na allegro. Dasz radę? Figa się wczasuje nad morzem i ma kiepski dostęp do netu ale gdy zerknie do nas to niech wie, że ją wszyscy serdecznie pozdrawiamy ....:bye: Quote
majuska Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Figa jest niesamowita, urlopuje się , ale o psiakach wciąż myśli i pamięta , niech Ci tam figuniu słonko grzeje:loveu: Quote
Florentynka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Tak, już dostałam tajne hasło od Figi33. Pracujemy nad tematem. Ja też chcę nad morze!!! Quote
Becia66 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Florentynka'] Ja też chcę nad morze!!![/QUOTE] a ja chcę gdziekolwiek byle z dala od garów..... Quote
Florentynka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Mam daleko, więc pewnie dlatego mam wielki sentyment do dużych mas wody. Ocean też by mógł być... A jeśli o gary chodzi - właśnie dziś kombinowałyśmy z Dorotą jak ugotować bób w samochodzie. Zastanawiałyśmy się nad zagotowaniem wody w chłodnicy... To najbardziej chyba idiotyczny wyjazd służbowy jaki mi się w życiu trafił - na same posłuchajcie jak to brzmi: jedziemy dłubać w Mosznie... Quote
Recommended Posts