Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale on by bardziej do Mati pasował nie ? co zrobić serce nie wybiera :)
Asiu masz po prostu takie superowe te psiaki , że hej, nie mogę sie napatrzeć jak wstawiasz foty, takie to całe towarzycho szczęśliwe :) chciałabym byc psem Florentynki ( no może chociaz w przyszłym wcieleniu , bo teraz to juz nie da rady :) )

Posted

Już wiem dlaczego Dzikiej Fidze pasowało imię Pucek, patrzcie tu :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/176223-Pucek-wyrzucony-jak-A-mieAE-przed-A-wiAE-tami-zbieramy-na-hotel-inaczej-trafi-na-A-aA-cuch[/url]

Posted

Wujek Przyzwoitek pilnuje swojego haremu, po prostu. Natomiast ja rozważam używanie Gjalpa do dogoterapii dla psów - on naprawdę działa cuda. Różne wypłosze, nerwowce, histeryczki i histerycy - wszyscy kończą zrelaksowani i wyluzowani pod skrzydłami Jego Wysokości.

Posted

[quote name='Florentynka'] rozważam używanie Gjalpa do dogoterapii dla psów - on naprawdę działa cuda. Różne wypłosze, nerwowce, histeryczki i histerycy - wszyscy kończą zrelaksowani i wyluzowani pod skrzydłami Jego Wysokości.[/QUOTE]

Taka dogoterapia przydałaby się naszej Emilce boguchwalskiej - przekochana sunia, jeszcze taka dzika bardzo do niedawna ale od jakiegoś czasu jakby jakieś hamulce puszczaly i mała zaczyna się otwierać....
Więc myślę że pomoc Gjalpo jak najbardziej wskazana...:eviltong:
Wpisuję Emilkę pierwszą do kolejki.

Posted

[quote name='Andzike']Nie no, Łucja się chyba zakochała... ;)[/QUOTE]

Nie słyszałaś,że z karmą przyjechał!A tak serio,to chyba bardzo się lubią Pucek z Łucyją.

Posted

[B]Kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
gumtree [/B]zrobiłam na Wawe bo na Kraków zrobiła Majuska,
[B]e-zwierzak,
ojej,
cafeanimal,
pet world,
krakusik,
kokosy,
top ogłoszenia,
mam misia,
animalia,
najpewniej,
anonse- ogłoszenia,
cret.pl,
mam ofertę,
pineska
[/B]

Posted

Jeszcze ciotka figa33 pisała, że ma jakieś wolne allegro, bo sie jakiejś bidulce udało i podesłałam jej Pucka , może się gościowi uda wskoczyć na dobrą oglądalność

Posted

Na mnie ma być, telefon będę mieć przy sobie...
Inna sprawa , że tam gdzie jadę nie ma zasięgu czasem. Trudno - jak komuś zależy, to będzie dzwonił uporczywie. Względnie ja będę oddzwaniać - i znów mnie dopadną wszystkie banki świata...ech.

Posted

W pocie czoła spłodziłam Emilce wątek, serdecznie zapraszamy:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188528-Emilka-filigranowa-czarnulka-sparaliżowana-strachem.-Boguchwała[/url].

Jakby tak ciotka Dz.F. nam banerek sporządziła to będziemy dozgonnie wdzięczne, bez banerków to tak jakoś mało ludzisk dociera;)

Posted

Florentynko - pisałam a Figą33 , ponoć podała ci hasło i sama musisz zrobić podmiane psiaków na allegro. Dasz radę?
Figa się wczasuje nad morzem i ma kiepski dostęp do netu ale gdy zerknie do nas to niech wie, że ją wszyscy serdecznie pozdrawiamy ....:bye:

Posted

Mam daleko, więc pewnie dlatego mam wielki sentyment do dużych mas wody. Ocean też by mógł być...
A jeśli o gary chodzi - właśnie dziś kombinowałyśmy z Dorotą jak ugotować bób w samochodzie. Zastanawiałyśmy się nad zagotowaniem wody w chłodnicy...
To najbardziej chyba idiotyczny wyjazd służbowy jaki mi się w życiu trafił - na same posłuchajcie jak to brzmi: jedziemy dłubać w Mosznie...