Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Collie']Aż zazdroszczę, my mieliśmy integrację...w szkole :roll:

Dora skoczyła dwa razy to może i jeszcze 10 razy :eviltong:[/QUOTE]
jej się tyłka nie chce ruszyć. :P

w domu wczoraj ćwiczyłyśmy komendy.. robi wszystkie, a na dworze niekoniecznie.. zostań i do mnie na długość salonu ok..:) szkoda, że na dworze się nie sprawdza.:(

Posted

[quote name='Aleksandra95']
w domu wczoraj ćwiczyłyśmy komendy.. robi wszystkie, a na dworze niekoniecznie.. zostań i do mnie na długość salonu ok..:) szkoda, że na dworze się nie sprawdza.:([/QUOTE]

Miałam to samo z moim poprzednim psem. Na podwórku robił wszystko na zewnątrz niekoniecznie. no chyba że miałam coś pysznego ale naprawdę pysznego w ręce :D

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Skojarzyłam po tym szyldzie "Perkun" :)
Byłam tam wiele razy na kajakach ;)[/QUOTE]

Nom, a my tam w tych ośrodkach mieszkaliśmy . :) bardzo ładne pokoje.:)

[quote name='understandme']Miałam to samo z moim poprzednim psem. Na podwórku robił wszystko na zewnątrz niekoniecznie. no chyba że miałam coś pysznego ale naprawdę pysznego w ręce :D[/QUOTE]
dokładnie.:)

Posted

A poucz ją trochę w domu przy rozproszeniach i dopiero jak opanuje ten etap to przenieście się na dwór co? Bo pewnie jest za bardzo rozkojarzona na zewnątrz i wszystko ją interesuje=nie umie się skupić na komendach :)
Dawaj jakieś fotki :P

Posted

[quote name='Talucha']A poucz ją trochę w domu przy rozproszeniach i dopiero jak opanuje ten etap to przenieście się na dwór co? Bo pewnie jest za bardzo rozkojarzona na zewnątrz i wszystko ją interesuje=nie umie się skupić na komendach :)
Dawaj jakieś fotki :P[/QUOTE]

W domu nawet jak mama powie coś do siostry, to psa koło mnie juz nie ma.. :( ale ćwiczyć bedziemy zaraz idę na spacerek :lol:

Posted

jakoś nie przepadam za Huskimi,ale Twoja suczka jakoś tak mi do serca zapadła,i na pewno będę tu nie raz zaglądać,śliczniutka jest
a świnki to Ja normalnie uwielbiam :)
sama kiedyś miałam 3 takie

pozdrawiam serdecznie i zapraszam do Nas

Posted

[quote name='unikatowydiament']jakoś nie przepadam za Huskimi,ale Twoja suczka jakoś tak mi do serca zapadła,i na pewno będę tu nie raz zaglądać,śliczniutka jest
a świnki to Ja normalnie uwielbiam :)
sama kiedyś miałam 3 takie

pozdrawiam serdecznie i zapraszam do Nas[/QUOTE]

Witamy !:hand: Dziękujemy za miłe słowa i wpadniemy do Was.:)

a my z Dorą dopiero wróciłyśmy ze spaceru.:D byłyśmy 4,5 godz. :D z chartką i kundelkiem. Mam bardzo dużo zdjęć, ale zobaczymy ile wyszło nierozmazanych. :D

Na pewno więcej zdjęć jest chartki, bo dałam aparat właścicielce jej.:loveu: no, ale Dora też będzie. :lol:

jestem mega głodna.:lol: ide zjeść:D

Posted

Jak na razie przejrzałam Dore z kleszczy. :o wyjęłam 12 na szczęście się nie wbiły.. :) mam nadziej, że więcej ich nie ma. Przynajmniej nie wiedziałam.

Posted

[quote name='Paula03']Szkoda, że nie będzie zdjęć :(
Może chociaż jedno? :loveu:

12 kleszczy to bardzo dużo, mam nadzieję, że żaden się nie schował nigdzie![/QUOTE]

Też mam nadzieję, że się nie schował.. a w jej futrze ciężko znaleźć.:( razem z mamą ją przeglądałyśmy. Wybiorę dwa specjalnie dla Ciebie i biorę się za lekcje. :D
[quote name='Talucha']Ja czekam na fotki :)
Matko, aż 12 kleszczy ?! Dobrze, że nie wbite...[/QUOTE]

nom, 12.:(