Aleksa. Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Misia&Ruby']A przypadkiem nie Krutynia? ;)[/QUOTE] A no, tak tak ! Widzisz odświeżyłaś moją pamięć. :D Quote
Qeeriefire Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Aż zazdroszczę, my mieliśmy integrację...w szkole :roll: Dora skoczyła dwa razy to może i jeszcze 10 razy :eviltong: Quote
Aleksa. Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Collie']Aż zazdroszczę, my mieliśmy integrację...w szkole :roll: Dora skoczyła dwa razy to może i jeszcze 10 razy :eviltong:[/QUOTE] jej się tyłka nie chce ruszyć. :P w domu wczoraj ćwiczyłyśmy komendy.. robi wszystkie, a na dworze niekoniecznie.. zostań i do mnie na długość salonu ok..:) szkoda, że na dworze się nie sprawdza.:( Quote
Misia&Ruby Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Aleksandra95']A no, tak tak ! Widzisz odświeżyłaś moją pamięć. :D[/QUOTE] Skojarzyłam po tym szyldzie "Perkun" :) Byłam tam wiele razy na kajakach ;) Quote
Karro Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Aleksandra95'] w domu wczoraj ćwiczyłyśmy komendy.. robi wszystkie, a na dworze niekoniecznie.. zostań i do mnie na długość salonu ok..:) szkoda, że na dworze się nie sprawdza.:([/QUOTE] Miałam to samo z moim poprzednim psem. Na podwórku robił wszystko na zewnątrz niekoniecznie. no chyba że miałam coś pysznego ale naprawdę pysznego w ręce :D Quote
Aleksa. Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Skojarzyłam po tym szyldzie "Perkun" :) Byłam tam wiele razy na kajakach ;)[/QUOTE] Nom, a my tam w tych ośrodkach mieszkaliśmy . :) bardzo ładne pokoje.:) [quote name='understandme']Miałam to samo z moim poprzednim psem. Na podwórku robił wszystko na zewnątrz niekoniecznie. no chyba że miałam coś pysznego ale naprawdę pysznego w ręce :D[/QUOTE] dokładnie.:) Quote
Talucha Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 A poucz ją trochę w domu przy rozproszeniach i dopiero jak opanuje ten etap to przenieście się na dwór co? Bo pewnie jest za bardzo rozkojarzona na zewnątrz i wszystko ją interesuje=nie umie się skupić na komendach :) Dawaj jakieś fotki :P Quote
Aleksa. Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Talucha']A poucz ją trochę w domu przy rozproszeniach i dopiero jak opanuje ten etap to przenieście się na dwór co? Bo pewnie jest za bardzo rozkojarzona na zewnątrz i wszystko ją interesuje=nie umie się skupić na komendach :) Dawaj jakieś fotki :P[/QUOTE] W domu nawet jak mama powie coś do siostry, to psa koło mnie juz nie ma.. :( ale ćwiczyć bedziemy zaraz idę na spacerek :lol: Quote
Oscar Patric Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 jakoś nie przepadam za Huskimi,ale Twoja suczka jakoś tak mi do serca zapadła,i na pewno będę tu nie raz zaglądać,śliczniutka jest a świnki to Ja normalnie uwielbiam :) sama kiedyś miałam 3 takie pozdrawiam serdecznie i zapraszam do Nas Quote
Aleksa. Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='unikatowydiament']jakoś nie przepadam za Huskimi,ale Twoja suczka jakoś tak mi do serca zapadła,i na pewno będę tu nie raz zaglądać,śliczniutka jest a świnki to Ja normalnie uwielbiam :) sama kiedyś miałam 3 takie pozdrawiam serdecznie i zapraszam do Nas[/QUOTE] Witamy !:hand: Dziękujemy za miłe słowa i wpadniemy do Was.:) a my z Dorą dopiero wróciłyśmy ze spaceru.:D byłyśmy 4,5 godz. :D z chartką i kundelkiem. Mam bardzo dużo zdjęć, ale zobaczymy ile wyszło nierozmazanych. :D Na pewno więcej zdjęć jest chartki, bo dałam aparat właścicielce jej.:loveu: no, ale Dora też będzie. :lol: jestem mega głodna.:lol: ide zjeść:D Quote
Aleksa. Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Jak na razie przejrzałam Dore z kleszczy. :o wyjęłam 12 na szczęście się nie wbiły.. :) mam nadziej, że więcej ich nie ma. Przynajmniej nie wiedziałam. Quote
Marta_Ares Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 ale kleszczy..... czekamy na zdjecia :) Quote
Aleksa. Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='deer_1987']oj jak duzo kleszczy[/QUOTE] przejrzałam zdjęcia. :) jest bardzo dużo, ale żadne ładne :( wszystko rozmazane. Quote
Aleksa. Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Dzisiaj zdjęć nie będzie, bo muszę lekcje odrobić :roll: Quote
Paula03 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Szkoda, że nie będzie zdjęć :( Może chociaż jedno? :loveu: 12 kleszczy to bardzo dużo, mam nadzieję, że żaden się nie schował nigdzie! Quote
Talucha Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ja czekam na fotki :) Matko, aż 12 kleszczy ?! Dobrze, że nie wbite... Quote
Aleksa. Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Paula03']Szkoda, że nie będzie zdjęć :( Może chociaż jedno? :loveu: 12 kleszczy to bardzo dużo, mam nadzieję, że żaden się nie schował nigdzie![/QUOTE] Też mam nadzieję, że się nie schował.. a w jej futrze ciężko znaleźć.:( razem z mamą ją przeglądałyśmy. Wybiorę dwa specjalnie dla Ciebie i biorę się za lekcje. :D [quote name='Talucha']Ja czekam na fotki :) Matko, aż 12 kleszczy ?! Dobrze, że nie wbite...[/QUOTE] nom, 12.:( Quote
Aleksa. Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 tak jak mówiłam.. są straszne. :roll: wybrałam 5 jakichkolwiek i biorę się za lekcję :shake: na spacerze była Dora, Flori i Flafi :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jej oczy ..; o masakra :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Paula03 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ja nie wiem co ty chcesz, zdjęcia wcale nie są takie złe! Dorcia :loveu: Quote
Aleksa. Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Paula03']Ja nie wiem co ty chcesz, zdjęcia wcale nie są takie złe! Dorcia :loveu: A to Flafi Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ja tez nie wiem co Ty chcesz od tych zdjec :) Quote
łamAga Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 W ogóle nie sa rozmazane :lol: śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts