Aleksa. Posted August 27, 2017 Author Posted August 27, 2017 To na koniec macie fotki, znajdz różnice. Pociesze Was, że to koniec z weston-super-mare Quote
Aleksa. Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Teraz mam ich zdecydowanie mniej. Dużo wyleciało po x tenso. Ogólnie chyba nawet jak w Anglii je myje, to dużo więcej wypada :( Quote
Tyśka) Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Aż narobiłaś mi smaka, by gdzieś się powłóczyć... Pięknie! Moje włosy wypadają okropnie, jak jestem we Wrocławiu - nie służy mi woda :( Quote
*Magda* Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Bardzo klimatyczne to stare molo :) Tak ciepło u Was, że ludzie się kąpią?? Czy Tobie tak zimno, że w bluzie jesteś?? :P Quote
Aleksa. Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Dziękuje za miłe słowa :) Wiesz, jak dojeżdżaliśmy to zaczęło kropić...jak już wysiedliśmy było ciepło, ale wietrznie na tych górkach..a potem było mega duszno..Dorce było strasznie gorąco, ale mi od tego wiatru od morza w bluzie było ok ;p Quote
Aleksa. Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 Hej, żyjemy.. ale od 1.5 tygodnia moze ? gorzej, Dora nigdy nie była lękowa, a tu pojawił się problem i nie wiem o co chodzi :( Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Hej Ola :) Nie pracuj tyle bo dogo zaniedbujesz :( Quote
Aleksa. Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Hej hej, pracowałam 4 dn, teraz 2 Wolne ;P Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: Czyli czas nadrobić fotki :D Zgadzam się :) Quote
Aleksa. Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Piszę z telefonu. Nie mam nowych fot. Jutro jedziemy na wycieczkę w piękne miejsce to może będą :) zobaczę czy aparat naładowany Quote
łamAga Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Nooo to koniecznie musisz porobić fotki <3 Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: Piszę z telefonu. Nie mam nowych fot. Jutro jedziemy na wycieczkę w piękne miejsce to może będą :) zobaczę czy aparat naładowany Jak nie, to przez noc się naładuje ;) Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Niestety, ale nie dojechaliśmy wtedy do durdle door, bo była deszczowa pogoda. Byliśmy w małym miasteczku, ale wszystkie fotki są na mamy telefonie. Zresztą dzisiaj też mama robiła foty telefonem, ale często jest tak, że ja idę przed nią, a ona foty strzela. To co ja będę was zasypywać takimi fotkami :P Pozdrawiamy wszystkich w każdym razie :P Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Niestety, ale nie dojechaliśmy wtedy do durdle door, bo była deszczowa pogoda. Byliśmy w małym miasteczku, ale wszystkie fotki są na mamy telefonie. Zresztą dzisiaj też mama robiła foty telefonem, ale często jest tak, że ja idę przed nią, a ona foty strzela. To co ja będę was zasypywać takimi fotkami :P Pozdrawiamy wszystkich w każdym razie :P Daj, pooglądamy Twoją pupę :P Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 No własnie , nie marudz tylko pokazuj pupe :P Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Daj, pooglądamy Twoją pupę :P Obawiam się, że nie każdy ma ochotę :D Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Obawiam się, że nie każdy ma ochotę :D A ja myślę, że kilka osób by się znalazło ;) 1 Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 kobiety lubią oglądać pupy , nie zawsze męskie :P Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Mam teraz dwa dni wolne, to może i zgralabym foty. Tylko problem w tym, że rano mama w pracy, a południa już mam zajęte...;D Quote
Recommended Posts