Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje za miłe słowa :)

Wiesz, jak dojeżdżaliśmy to zaczęło kropić...jak już wysiedliśmy było ciepło, ale wietrznie na tych górkach..a potem było mega duszno..Dorce było strasznie gorąco, ale mi od tego wiatru od morza w bluzie było ok ;p 

Posted
5 minut temu, Aleksa. napisał:

Piszę z telefonu. Nie mam nowych fot. Jutro jedziemy na wycieczkę w piękne miejsce to może będą :) zobaczę czy aparat naładowany 

Jak nie, to przez noc się naładuje ;)

Posted

Niestety, ale nie dojechaliśmy wtedy do durdle door, bo była deszczowa pogoda. Byliśmy w małym miasteczku, ale wszystkie fotki są na mamy telefonie. Zresztą dzisiaj też mama robiła foty telefonem, ale często jest tak, że ja idę przed nią, a ona foty strzela. To co ja będę was zasypywać takimi fotkami :P

Pozdrawiamy wszystkich w każdym razie :P

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Niestety, ale nie dojechaliśmy wtedy do durdle door, bo była deszczowa pogoda. Byliśmy w małym miasteczku, ale wszystkie fotki są na mamy telefonie. Zresztą dzisiaj też mama robiła foty telefonem, ale często jest tak, że ja idę przed nią, a ona foty strzela. To co ja będę was zasypywać takimi fotkami :P

Pozdrawiamy wszystkich w każdym razie :P

Daj, pooglądamy Twoją pupę :P