Aleksa. Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Jak ja Ci zazdroszczę takich wycieczek .... prześlicznie tam jest <3 A rodziców masz bardzo fajnych , widać że się kochają <3 Dziękujemy :D Quote
Aleksa. Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 Próby zrobienia foto z Dorą nie należą do łatwych :D Tu już się znudziła i musiała zrobić z siebie głupka Kiedy tak wieje, ze włosy walczą z wiatrem Quote
Aleksa. Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 Rób te foto, póki mniej wieje :D miała być powtórka foto z Dorą, ale nie wyszła Kiedy mama zostaje fotografem :D Quote
Tyśka) Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Wow, pełne ciepła foteczki :) Kawał świata zwiedzicie. Quote
Aleksa. Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: Wow, pełne ciepła foteczki :) Kawał świata zwiedzicie. Dziękujemy :) mam ich sporo :D aż będziecie mieli dość i jak wrócimy do Pl, bedziecie mieli spokój :/ a tak btw. niedaleko mojego zamieszkania w pl, znaleziono nietoperza, u którego potwierdzono wściekliznę...masakra..ma być odstrzał lisów Quote
Patikujek Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Właśnie zauważyłam, żę mamy identyczne szelki :D Quote
Tyśka) Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 E tam, po powrocie do Polski zrobisz nowe zdjęcia :D O raaany... u nas swego czasu znaleziono kota ze wścieklizną. Zawsze się zastanawiam czemu to na psy nałożony jest obowiązek wścieklizny, a u kotów już nie... Quote
Aleksa. Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 1 godzinę temu, Patikujek napisał: Właśnie zauważyłam, żę mamy identyczne szelki :D Są ładne, szkoda że tak się przekręcają na tym futrze ;p 18 minut temu, Tyś(ka) napisał: E tam, po powrocie do Polski zrobisz nowe zdjęcia :D O raaany... u nas swego czasu znaleziono kota ze wścieklizną. Zawsze się zastanawiam czemu to na psy nałożony jest obowiązek wścieklizny, a u kotów już nie... Tam już mniej :D masakra :? Kiedy pies ma inne priorytety (dużo placków od krówek było :D ) Quote
*Magda* Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Karolina jest bardzo podobna do Waszej mamy ;) Quote
Aleksa. Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Karolina jest bardzo podobna do Waszej mamy ;) A podobno do taty xd macie dalej, zaraz się nie odkopiecie ;p Quote
Aleksa. Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Jak widać odpływ...i łódki stoją w błotku hah Quote
*Magda* Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 14 minut temu, Aleksa. napisał: A podobno do taty xd Może i do taty też :P Na zdjęciach widzę, że widać podobieństwo do mamy ;) Quote
łamAga Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 23 godziny temu, Aleksa. napisał: Dziękujemy :D Pieknie tam macie <3 a ja stwierdzam że Ola jest podobna do mamy ;) Quote
Tyśka) Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 16 godzin temu, łamAga napisał: a ja stwierdzam że Ola jest podobna do mamy ;) Też tak uważam :D Wiem, że się powtarzam, ale... cudne te zdjęcia! Quote
Aleksa. Posted August 27, 2017 Author Posted August 27, 2017 Ja jeszcze raz Wam podziękuję i mam więcej haha ;p Dora i ważniejsze dla niej 'klocki krowek' :D Quote
Aleksa. Posted August 27, 2017 Author Posted August 27, 2017 Kieedy mama robi fotki :D hmmm, jak zeszliśmy, okazało się że tam z psem nie można...hahhaha a my tak powoli szliśmy, bo ślisko i foty robiliśmy..ale dzięki tej niewiedzy mamy foty xd Quote
Recommended Posts