Aleksa. Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Z tata w Lydiard parku ;p Dora z kolegą staffikiem Dorcia chyba padnięta, bo nie weszła do końca na swoją poduchę :D kolejna polana w drodze do Lydiard parku i kolejne po drugiej stronnie Quote
mar....ka Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 ładnie tam, szczególnie te ich pałace mi się podobają Quote
Aleksa. Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 macie dalej komórkowe :D tu z mamą poszłam :D całyy dzień padało lub była mżawka..jak wyszłyśmy chwilowo nawet nie padało :D Quote
łamAga Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Faktycznie , jaki Ty chidzielec jesteś , chcesz ode mnie chociaż 5kg ? plissssssss :P Quote
Aleksa. Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Faktycznie , jaki Ty chidzielec jesteś , chcesz ode mnie chociaż 5kg ? plissssssss :P Dawaj ;p Quote
łamAga Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Dawaj ;p żeby tak szło :/ a mama nie chciala pozować z Dorcią ? Quote
Aleksa. Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: żeby tak szło :/ a mama nie chciala pozować z Dorcią ? mam jakieś jak z nią idzie, ale słabe wyszły :p bo to telefonem i jakoś nie wyszły wyraźne :p Quote
łamAga Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: mam jakieś jak z nią idzie, ale słabe wyszły :p bo to telefonem i jakoś nie wyszły wyraźne :p Dlatego ja kocham swój telefon za ładne zdjęcia :P każdy mówi "telefon ma dzwonić i wysyłaź sms-y" ale miło jak chcesz zrobić zdjęcie i fajnie wyjdzie zwlaszcza ze nie zawsze masz przy sobie aparat ;) Quote
Aleksa. Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Dlatego ja kocham swój telefon za ładne zdjęcia :P każdy mówi "telefon ma dzwonić i wysyłaź sms-y" ale miło jak chcesz zrobić zdjęcie i fajnie wyjdzie zwlaszcza ze nie zawsze masz przy sobie aparat ;) No ale inne nie wyszły najgorsze :P Quote
łamAga Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: No ale inne nie wyszły najgorsze :P te z mamą też pewnie są ładne tylko wymyślasz :P 1 Quote
łamAga Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 6 minut temu, Aleksa. napisał: Wcale nie ;p wcale tak :P Quote
*Magda* Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ten Lydiar Park bardzo podobny do Ogrodów Chińskich w Monachium ;) Dnia 10.08.2017 o 19:48, mar....ka napisał: A Madzia przed pocałowaniem Dory, niech pomyśli, gdzie się pewnie sucza parę godzin temu tarzała i pewnie nie tylko;) (widocznie angielskie gówna nie różnią się od naszych :P) A Shadow to pewnie święty :P Najpierw sobie d*psko liże, a potem Ciebie :P Quote
Aleksa. Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 53 minuty temu, *Magda* napisał: Ten Lydiar Park bardzo podobny do Ogrodów Chińskich w Monachium ;) A Shadow to pewnie święty :P Najpierw sobie d*psko liże, a potem Ciebie :P Siemka :D Quote
Aleksa. Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 No widzę, że jesteś :D zaczełam pracę i jakoś jak zaglądałam na dogo to nikt nic nie pisał.. z mniej przyjemnych rzeczy..znowu spuchłam, jak w styczniu w anglii...:/ masakra, a umowe w pracy podpisałam i 11 dni już mam wpisanych i czekają na więcej Quote
Tyśka) Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 czyli jednak alergia... masz coś przy sobie na alergię? :/ Quote
Aleksa. Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Mam, ale w pl nie puchne :( a tu tak strasznie znowu puchne..zaczyna się od obrzęku koło oczu Quote
Aleksa. Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Dzisiaj ładna pogoda, mam kilka fotek :) Quote
łamAga Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 O i jest mamusia ;) super <3 kurcze ze też ciągle Cie dopada to świństwo jak jesteś daleko od domu ;( ciekawe co tym razem Cię tak uczuliło ;( Quote
Recommended Posts