*Magda* Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Jak napisałam Oli, że wsiadam w auto i za 15 minut będę na stacji benzynowej, to też mi napisała "szalona" :D Quote
Tyśka) Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Mam kilka fotek, jeśli chcecie :) Głupie pytania zadajesz.. Pewnie, że chcemy Quote
Aleksa. Posted August 6, 2017 Author Posted August 6, 2017 Pańcia na swoim nowym legowisku ;p i fotki z Lydiard parku Quote
Tyśka) Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Jakaż ona cudna! :) I widzę, że nawet słonko macie, hyhy :D Ślicznie razem wyglądacie. Olaaaa, oddaj mi swoją figurę :D Quote
*Magda* Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Dorcia wygląda na zadowoloną z nowego łóżeczka :) Quote
Aleksa. Posted August 7, 2017 Author Posted August 7, 2017 22 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Jakaż ona cudna! :) I widzę, że nawet słonko macie, hyhy :D Ślicznie razem wyglądacie. Olaaaa, oddaj mi swoją figurę :D No miałyśmy całkiem ładny weekend. Dzisiaj bardziej pochmurno i czasem lekki deszczyk ;) Dziękujemy :) Ja z chęcią przybrałabym kilka kg.. :/ 11 godzin temu, *Magda* napisał: Dorcia wygląda na zadowoloną z nowego łóżeczka :) noo, korzysta z niego w nocy, kiedy zabieram ją do domu. W dzień głównie śpi w ogródku :p Sama tam idzie, wiec jej kocyk i wykłaadzine tam nosze :P Quote
Aleksa. Posted August 7, 2017 Author Posted August 7, 2017 Nie byłaby sobą, gdyby tego nie zrobiła ;p 1 Quote
Tyśka) Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Łaaał, przepięknie :) Brudny husky, to szczęśliwy husky:) Moi bracia też mają problem z przytyciem, a ja mam totalnie przeciwny ... :< Quote
Aleksa. Posted August 8, 2017 Author Posted August 8, 2017 Dnia 7.08.2017 o 22:08, Tyś(ka) napisał: Łaaał, przepięknie :) Brudny husky, to szczęśliwy husky:) Moi bracia też mają problem z przytyciem, a ja mam totalnie przeciwny ... :< Brudny brudny, no ale żeby w gównie.. 3 godziny temu, *Magda* napisał: Widzę, że wyciągnęłaś tatę na spacer :) No w ndz, bo mama w pracy była ;p Quote
Aleksa. Posted August 9, 2017 Author Posted August 9, 2017 Ogólnie nasza trasa PL-UK była z przygodami i trwała 28h, ale nie chce mi się opisywać szczegółów. Natomiast dam jakieś fotki z telefonu ;p bez rewelacji, bo akurat ze spaceru wczorajszego z chwili bez deszczu ;p ogólnie Dora i ja zdecydowanie więcej km dziennie tutaj naliczymy ;p wczoraj byłyśmy ok. 10 km, chciałam wyjść z domu a ta się burzyła, że wychodzę bez niej ;p Od wczoraj znam drogę do wielkiego, a wręcz ogromnego parku koło domu-w ndz tam byłam ale już wiem, że w weekendy to nie jest miejsce dla nas :D ale w tyg jak najbardziej <3 dla zainteresowanych mieszkam 10-15 min pieszo zależy czy dużo dora wącha po drodze buahaha od tego parku myślałam, że pole mokotowskie jest duże, jak ja się myliłam haha Quote
Aleksa. Posted August 9, 2017 Author Posted August 9, 2017 Jeszcze z drogi :D Tu już granica Niemcy Holandia-czyli połowa trasy za nami-a jak widać byłam już zmęczona :D Dora i jej pozycje podczas trasy ;p Naiwna myślała, że zje od pana kanapkę ;p tu już po tej cholernej odprawie, czekamy na prom, który był opóźniony godzine..i do tego gume złapaliśmy Quote
Aleksa. Posted August 9, 2017 Author Posted August 9, 2017 Czekamy na prom.. i na promie-Dora musiała zostać w klatce w aucie Pierwszy spacer na psią polanke-chyba z 200-300m od domu :) Quote
łamAga Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Podziwiam że się zdecydowałaś na taką podróż , jesteś wielka :D Quote
Aleksa. Posted August 9, 2017 Author Posted August 9, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Podziwiam że się zdecydowałaś na taką podróż , jesteś wielka :D Jak nie teraz to kiedy ? :D Quote
łamAga Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 10 minut temu, Aleksa. napisał: Jak nie teraz to kiedy ? :D niby tak , ale podziwiam za odwagę ;) Quote
mar....ka Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 hej Ola, mnie te 5 godzin sapania Shadowa wykończyło- po 28 wynieśli by mnie na noszach. A w ogóle to mam wrażenie, że jeszcze schudłaś. A Madzia przed pocałowaniem Dory, niech pomyśli, gdzie się pewnie sucza parę godzin temu tarzała i pewnie nie tylko;) (widocznie angielskie gówna nie różnią się od naszych :P) Quote
Aleksa. Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Wtedy była jeszcze czysciutka :) Tak, niestety przez okres egzaminów schudłam kilka kg.....masakra jakaś :( Quote
Aleksa. Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Psia polanka koło domu i odpoczynek po spacerku :) Quote
Recommended Posts