łamAga Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 27 minut temu, *Magda* napisał: To Fabian miał spać osobno, a nie Wy :P Kurde wiedziałam że nam się coś pojeb....ało :P Quote
łamAga Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 26 minut temu, Aleksa. napisał: Właśnie, już mi brak sił do Was! hahahahahahahahahha :P Quote
Tyśka) Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 6 minut temu, łamAga napisał: Kurde wiedziałam że nam się coś pojeb....ało :P Ohahahaah :D Nie mogę Was! Mam przez Was napady śmiechu! Quote
łamAga Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 23 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ohahahaah :D Nie mogę Was! Mam przez Was napady śmiechu! No My normalne nigdy nie byłyśmy :D Quote
*Magda* Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 23 godziny temu, łamAga napisał: No My normalne nigdy nie byłyśmy :D Mów za siebie :P Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 11 minut temu, *Magda* napisał: Mów za siebie :P Mówie o sobie , mam rozdwojenie jaźni :P Quote
*Magda* Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Mówie o sobie , mam rozdwojenie jaźni :P To może Sebek zrobi dziecko "tej drugiej"? :D Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: To może Sebek zrobi dziecko "tej drugiej"? :D To musiał by być też rozdwojony :P Quote
*Magda* Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: To musiał by być też rozdwojony :P A po tylu latach z Tobą jeszcze się "nie zaraził"? Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: A po tylu latach z Tobą jeszcze się "nie zaraził"? zaszczepił się :P Quote
Aleksa. Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 Ty Aga tego dzieciaka to chyba nie chcesz :D Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Ty Aga tego dzieciaka to chyba nie chcesz :D Powiem tak , i chce i nie chce :P Quote
Aleksa. Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Powiem tak , i chce i nie chce :P Własnie widać, bo gdybyś chciała, to byś Sebka pod ścianę przycisnęła i tyle :D Magda Bogdana szybko powiadomiła :D Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Własnie widać, bo gdybyś chciała, to byś Sebka pod ścianę przycisnęła i tyle :D Magda Bogdana szybko powiadomiła :D Ale Bodzian na pewno też chciał , to się tak nie da jak jedna strona w ogóle nie chce , a zwlaszcza jak ta strona jest mega mega mega uparta :/ Quote
*Magda* Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Własnie widać, bo gdybyś chciała, to byś Sebka pod ścianę przycisnęła i tyle :D Magda Bogdana szybko powiadomiła :D :D:D:D Bogdan miał wymówki tylko przed Theodorem. Ale zmieścił się w czasie moich planów, więc mu wybaczam :D A przy Nathanie, to nawet nie próbował mieć wymówek ;) Quote
Aleksa. Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 Czytam i czytam i Ty chyba za słabo szkolisz tego Sebka haha :D Quote
*Magda* Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Czytam i czytam i Ty chyba za słabo szkolisz tego Sebka haha :D Ja myślę, że to Sebek wyszkolił ją :/ Quote
Aleksa. Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ja myślę, że to Sebek wyszkolił ją :/ To słabo się ustawiła haha :D Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Czytam i czytam i Ty chyba za słabo szkolisz tego Sebka haha :D On ma ciężki charakter , myslalam ze to tylko ja tak twierdze ze jest uparciuch ale bylismy wczoraj w zoologu , u babki która go zna za czasów jak Sebek pracował w zoologicznym , bylismy z Fabianem i Ona mówi " wydaje mi się czy Fabian to cały tatuś ?" a ja mówie " cały , cały , nie dosyć żę wygląd ma ten sam to charakter też , uparciuch i złośnik " a Ona do mnie " no to jak upartość ma po ojcu to współczuje , namęczysz się " hahahahahaha Quote
*Magda* Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: To słabo się ustawiła haha :D Zawsze może spróbować zamienić się rolami :D Quote
Aleksa. Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 Przyszłam Was poinformować, że znikam bo siedząc przy lapku wpadłam na pomysł, ze wykąpie lare. :D i właśnie zamknęłam ją pod prysznicem, wiec uciekam haha Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 14 minut temu, *Magda* napisał: Zawsze może spróbować zamienić się rolami :D Nie da się ;) 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Przyszłam Was poinformować, że znikam bo siedząc przy lapku wpadłam na pomysł, ze wykąpie lare. :D i właśnie zamknęłam ją pod prysznicem, wiec uciekam haha Chyba znudziła Cię rozmowa z nami że na taki pomysł wpadłaś :P Quote
Recommended Posts