Aleksa. Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Na dwa tyg do Wawy. Tak jak w tamtym roku bede mieszkała z psiakami. Kiedy właściciele będą na wyjeździe :P Quote
łamAga Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Na dwa tyg do Wawy. Tak jak w tamtym roku bede mieszkała z psiakami. Kiedy właściciele będą na wyjeździe :P Podróżniczka :P Quote
mar....ka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 18 godzin temu, łamAga napisał: Podróżniczka :P łajza heheh Quote
Tyśka) Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Pracowita :p a Wy ją od łajz nazywacie... :p Quote
Aleksa. Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Justyna ma racje :D bo nie dość, że tam psiaki będę wyprowadzała, to i normalnie do Marysi będę jeździła :P Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 10 minut temu, Aleksa. napisał: Justyna ma racje :D bo nie dość, że tam psiaki będę wyprowadzała, to i normalnie do Marysi będę jeździła :P Podziwiam Cię ! Quote
Aleksa. Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Tak w ogóle, to dzisiaj stałam godzinę w kolejce żeby zmień opony w aucie :P a teraz uciekam dalej sprzątać i zaraz prasować, bo jutro praktyki, więc po 4 wstaje :/ iii zjadłam trochę spaghetti i znowu mi jest niedobrze bleh Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Tak w ogóle, to dzisiaj stałam godzinę w kolejce żeby zmień opony w aucie :P a teraz uciekam dalej sprzątać i zaraz prasować, bo jutro praktyki, więc po 4 wstaje :/ iii zjadłam trochę spaghetti i znowu mi jest niedobrze bleh Jeju mnie też to czeka :/ o matko :/ a niedobrze Ci jest bo pewnie nie dojadasz a pozniej zjesz cos i Ci niedobrze :/ Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 4 godziny temu, mar....ka napisał: łajza heheh Proszę tak nie mówić o mojej córce :P Quote
Aleksa. Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Te mdłości, to znak minionej choroby :/ Byle do pt!!! aa na piątek zapisałam się do fryzjera aaa wieczorem spotkanie z Margaret w empiku :D w ogóle nie zgadniecie czego Maria pragnie ? Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Te mdłości, to znak minionej choroby :/ Byle do pt!!! aa na piątek zapisałam się do fryzjera aaa wieczorem spotkanie z Margaret w empiku :D w ogóle nie zgadniecie czego Maria pragnie ? obcinasz się ???? Widze że kochasz Margaret :P rodzenstwa ? :P Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: w ogóle nie zgadniecie czego Maria pragnie ? Aż się boję spytać :/ Quote
Aleksa. Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Pragnie abym była w ciąży... i mówiła to tak poważnie, że aż się przestraszyłam :P 1 Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Pragnie abym była w ciąży... i mówiła to tak poważnie, że aż się przestraszyłam :P A kim Twoje dziecko miałoby być dla niej? :/ Bo chyba nie planuje nowej mamusi?! Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 hahahahahahahahahahahahaha no to ma dziecko marzenia niczym mision imposible jak na ta chwilę :D Quote
Aleksa. Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Aga, co do włosów..to myślę, że wycieniuje przód, a tył tylko 2 cm podetne żebym mogla nadal w kucyka spinać :) Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Aga, co do włosów..to myślę, że wycieniuje przód, a tył tylko 2 cm podetne żebym mogla nadal w kucyka spinać :) ufff juz myslalam ze sie na krótko chcesz obciąć :P Quote
Aleksa. Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: ufff juz myslalam ze sie na krótko chcesz obciąć :P Aż tak mi źle w krótkich ? :D nadal są w sumie krótkie, ale bez przesady :D Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 5 minut temu, Aleksa. napisał: Aż tak mi źle w krótkich ? :D nadal są w sumie krótkie, ale bez przesady :D Nie no ale myslalam ze tak całkiem na krótko " na chłopaka" :P Quote
mar....ka Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 21 godzin temu, Aleksa. napisał: w ogóle nie zgadniecie czego Maria pragnie ? heheh wszystko jasne, wymodliła ciążę- stąd te mdłości (to jest cud modlitwy :P) Quote
Aleksa. Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Bujajcie się :( do tej pory ledwo jem. Dzisiaj na dyżurze w szpitalu zjadłam tylko trochę kabanosów.. Quote
mar....ka Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 ale tak poważnie to jakaś jelitówka? Quote
Recommended Posts