Aleksa. Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: wygrasz ! :D Aga, ale to inny konkurs niż myślisz :P Quote
łamAga Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Aga, ale to inny konkurs niż myślisz :P ale nie zaszkodzi jak i ten wygrasz :P Quote
Aleksa. Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 9 minut temu, dOgLoV napisał: ale nie zaszkodzi jak i ten wygrasz :P Też tak myślę :P Quote
Aleksa. Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 Czekam niecierpliwie na wyniki z dwóch konkursów :P Quote
Aleksa. Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Słuchajcie, głupi ma szczęście :D znalazłam się w 15-tce, która wygrała wejściówki na jutrzejszą gale! Także wiecie co robie jutro :D dowiem się, czy będzie w tv na mtv puszczana :D 1 Quote
Aleksa. Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Teraz czekam na rozwiązanie drugiego konkursu :P Quote
Aleksa. Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Lal ekstra :D gratki :D Teraz czekam na wyniki konkursu, gdzie filik wstawiłam :P niestety sporo nowych zgłoszeń konkursowych doszło :( Quote
Tyśka) Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 A ja uważam, że masz spore szanse na wygraną! kciukuje! Quote
*Magda* Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Córciu, gratuluję :* I udanej zabawy jutro ;) Quote
Aleksa. Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: A ja uważam, że masz spore szanse na wygraną! kciukuje! Dzięki, czekam z niecierpliwością :D 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Córciu, gratuluję :* I udanej zabawy jutro ;) Dziękuję :* Quote
Aleksa. Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Margaret zdobyła statuetke Mtv..najlepszy polski wykonawca Szkoda, że jej nie było :( Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Widziałam Twoją relację na snapie :) musiało być super :) Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 kiedy wyniki, bo Shadow paznokcie z nerwów obgryza heheh Quote
Aleksa. Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Oo, to Ty Ania ze mną na bieżąco jesteś :P czy było fajnie. Źle się tam czułam, nie pasowałam tam haha..lepiej byłoby w kilka osób, a nie tylko z jedną osobą towarzyszącą Magda, bo jest na urlopie po tej swojej długiej trasie koncertowej. Na Bali, czy gdzieś tam, ale myślałam, że akurat wróci.. Mariola, nie wiem kiedy. Widziałam się z osobami z OFC wczoraj, ale nie pytałam, zresztą tylko Damian był spoko. Reszta non stop mieli minę jakby byli obrażeni na cały świat.. Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ja snapa chyba nie czaje w ogóle bo żadnej relacji nie widziałam ;( Quote
Aleksa. Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Ja snapa chyba nie czaje w ogóle bo żadnej relacji nie widziałam ;( Jeszcze zdążysz obejrzeć. na głównym ekranie po prawej stronie, na dole masz kółko na fioletowo i tam znajdziesz mój nick :p Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 10 minut temu, Aleksa. napisał: Jeszcze zdążysz obejrzeć. na głównym ekranie po prawej stronie, na dole masz kółko na fioletowo i tam znajdziesz mój nick :p eheeeee widze :D ale tam fajnie musiało być , gwiazdy w zasięgu ręki :D Quote
Tyśka) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 A ja nie widziałam relacji na snapie, bo nawet chyba Cię nie mam :( Quote
Aleksa. Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Hej, żyjemy..co prawda i mnie choroba dopadła, ale dzisiaj się już dobrze czuję, więc zacznę się pakować, bo zostaje mi tylko dzisiaj i jutro. :P W piątek praktyki, a od soboty wybywam z domu :P A co do wyników konkursu, brak. I brak informacji, kiedy będą :( Quote
Recommended Posts