Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heej :)

Moje nogi proszą o litość..

Rano spacer Dora i Rudy prawie 10km
potem sprzątanie w domu, obiad...

i z Larą na rower poszłam ponad 5 km :P wyjeżdżając z lasu na mojej drodze pojawiła się Beata haha, więc stwierdziłam, że mogę jeszcze z nią iść na spacer..i poszłyśmy jakoś prawie 3 km

Jak na to, że teraz głównie poruszam się autem, a spacery tylko z psami, to 18 km troch dużo jak na raz ups :D

Posted
7 godzin temu, Tyś napisał:

Hej :D
Wypoczęłaś już po wczoraj? :D

Tak, wstałam jakoś przed 10 :P robiłam troche na podwórku, a niedawno wróciłam z roweru z Larą. Dzisiaj 6 km :)

Posted

A ja byłam z dwoma kundlami na prawie 6 km spacer i cieeepło było. A teraz wróciłam z podwórka..sprzątałam autko. Nawet umyłam, baaa nawet chłopak siostry dołączył i zaczął też swój sprzątać :)

Sprzątałam prawie 2 h, więc nie wiem, czy od jutra pieski będą jeździły ze mną na spacerki do lasu :D

Posted

Psom nie będzie przeszkadzać czyste autko, hahaa :D

U nas było chłodno, ale po tym, jak wróciłaś ze spaceru, do nas przybyło słońce i grzało aż tak, że nasz długi spacer przekształcił się w 1,5h :D Pięknie jest! Taką pogodę to ja lubię.

Posted

Jejku, jak ja Wam zazdroszczę takich długich spacerów z psami. Z Edim spacer nie moze trwać dłużej niż ok. 40 minut, bo robi się bardziej niespokojny i strachliwy :(

Posted
1 godzinę temu, Aleksa. napisał:

Sprzątałam prawie 2 h, więc nie wiem, czy od jutra pieski będą jeździły ze mną na spacerki do lasu :D

Ola, trzeba kupić sobie matę ochronną do auta i wtedy psy mogą jeździć, nawet jak autko wysprzątane :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

To musisz ją opitolić na łyso :P

Albo olać spacery :P z Rudego też są kłaki :P a oba psy malują mi szyby nosem :P

Posted
14 minut temu, *Magda* napisał:

Te ślady po nosie też mnie wkurzają :mad: Dobrze, że u nas są w bagażniku :P

W bagażniku Dora jak jeździła, to jeszcze gorzej nosem brała..a tak to okno jej otwieram :P

Posted
3 godziny temu, *Magda* napisał:

Ja niestety nie :/ Jak byłam w Sopocie, to bez psa :P

Zdążyłaś do pracy?

Taak! Wakacje i nie było tragedii z dojazdem...powrót za to przewalony. Pani Agnieszka była godzine później i wszyscy już zaczęli wyjeżdżać..jakoś bokiem jechałam do domu..tragedia mieszkać niedaleko trasy na mazury! :/