Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Tak, to możliwe hahahhahahahaha

myślałam że zaprzeczysz :P

3 minuty temu, *Magda* napisał:

Ola to ponoć (prawie) abstynentka :P A Ty nie widziałaś wczoraj mojego męża :D

Ponoć :P hahahahaha aż tak źle było ?:P

Posted

Aga, nie zaprzeczam, bo wiem jak to jest jak sie juz napije ze znajomymi :P ale na szczęście nigdy z tego powodu nie wymiotowałam :D

Magda, bo prawie tak jest. Ostatni raz piłam chyba w listopadzie :p 

Siora wczoraj kupiła jakies male piwka, limonkowe chyba. To może spróbuje, ale pewnie nawet połowy nie wypije :D

Posted
4 godziny temu, Tyś napisał:

Hej, pijacy :)

To nie ja :D ale heeej :P 

4 godziny temu, *Magda* napisał:

15! pełnych dni :)

Wspanialeee! muszę zacząć kupować jakieś rzeczy :D najważniejsze już mam , huhu :D

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Nie zapomnij się spakować :P

Zrobię to dzień przed. :P

Cierpieeeee, bolą mnie zeeebyyy próbuję zjeść spaghetti i nie mogę. Byłam u ortodonty i mam taki łancuszek, ze wszystkiego się odechciewa :(:( :((

Posted

Ja od dłuższego czasu mam łańcuszek na całej górze :p pierwszy raz jak mi założyła to przez dwa-trzy dni ciężko mi się jadło .. po każdej następnej wizycie było lepiej :) teraz też mam łańcuszek  :p 

W sumie to trochę mi smutno że za miesiąc już nie będę miała aparatu - bardzo go lubię :) jedynie dół mnie strasznie podraznia i codziennie na noc muszę przyklejac wosk bo inaczej całe usta mam poranione od środka. 

Posted
18 minut temu, *Magda* napisał:

Z jakiej okazji ta niespodzianka?

Bez. Okazało się, że kupili bilety już po ostatnim powrocie do Anglii. I przytoczyli nasze słowa, które były w żarcie, że nie będziemy ich wozić z.lotniska itp. :D Ale chcieli nam zrobić nalot i im się udało...przyjechali taxi..a ja stanęłam i nie wiedziałam, co ze sobą zrobić haha