łamAga Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Jezuuuuuu z tymi facetami , a myślalam ze tylko ja mam tak przejebane :P tylko że ja w domu musze prac , sprzatac , gotować , zajmowac sie dzieckiem ale Sebek twierdzi żę On robi wszystko a ja nic ! i że musi za ma chodzic i sprzatac ! no rynce opadają , razem z cyckami :/ Quote
*Magda* Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Aguś, ja teraz jak Tora gubi sierść, to latam z miotłą/odkurzaczem codziennie ;) Ale oczywiście przy Nathanie, zdarzy się dzień, że nie mam kiedy albo najzwyczajniej w świecie mi się nie chce :/ I wtedy 1 dzień nie jest pozamiatane. No to wtedy też może się zdarzyć, że mamy o to spięcie, bo mój pies i mam po nim sprzątać. Ale ostatnio mu to wyperswadowałam, pokazując mu, że w tych pozamiatanych śmieciach jest nie tylko psia sierść, więc...:P Quote
łamAga Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Ale Bogdan pewnie przyzna Ci racje i w ogóle interesuje sie "zalegającą " sierścia na podłodze a gdyby Sebastian został sam w domu to by palcem nie kiwnął , no moze jak by mu sierść leżąca na podłodze sięgała do kolan to moze raczył by to zamieć ! kurz to samo " a co Ci przeszkadza kurz na szafkach ? tylko sobie leży , krzywdy Ci nie robi " rynce opadają :/ Quote
*Magda* Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ale Bogdan pewnie przyzna Ci racje i w ogóle interesuje sie "zalegającą " sierścia na podłodze a gdyby Sebastian został sam w domu to by palcem nie kiwnął , no moze jak by mu sierść leżąca na podłodze sięgała do kolan to moze raczył by to zamieć ! kurz to samo " a co Ci przeszkadza kurz na szafkach ? tylko sobie leży , krzywdy Ci nie robi " rynce opadają :/ W sumie, to ma rację Quote
Aleksa. Posted April 15, 2016 Author Posted April 15, 2016 Aga, jak Sebek taki cwany, to niech zapłaci komuś żeby przyszedł pomóc Ci ogarnąć domek :) Quote
Ania :) Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Ej kurde normalnie jakbym o moim Kamilu czytala odnośnie tego sprzątania :p tyle ze i tak juz duzo sie poprawil w porownaniu do tego co bylo na poczatku. Quote
*Magda* Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Jeszcze raz gratuluję :) Z tej okazji nalałam sobie wiśniówkę i opijam Twój sukces :D Quote
łamAga Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Od razu mi lepiej ze sama nie mam takiego "ciężkiego" faceta :D Ola On mowi ze sprzatanie jest zbędne :P A ja opijam Twój sukces kawą :D Gratki :* Quote
Aleksa. Posted April 15, 2016 Author Posted April 15, 2016 Dzięki dziewczyny. Ja na razie się wkurzam..zawsze wszystko na raz się zwala.. :/ Quote
Aleksa. Posted April 15, 2016 Author Posted April 15, 2016 14 minut temu, dOgLoV napisał: ehhh to nie zazdroszcze :/ masz wiadomość na whatsApp Quote
łamAga Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Na whatsApp-ie będę 19stego :P tzn od 19stego bo w końcu odzyskam swój numer , ale i tak bez kontaktów ehhhhh Quote
Aleksa. Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 1 godzinę temu, dOgLoV napisał: Na whatsApp-ie będę 19stego :P tzn od 19stego bo w końcu odzyskam swój numer , ale i tak bez kontaktów ehhhhh dobra dobra, i tak się dogadałyśmy :P 58 minut temu, *Magda* napisał: Hej Ola :) Hej :) Quote
łamAga Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 3 godziny temu, Aleksa. napisał: dobra dobra, i tak się dogadałyśmy :P Hej :) Tiaaaaa :D Quote
łamAga Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 troche potrwało zanim załapałam o jakie radio chodzi :P Quote
*Magda* Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 6 godzin temu, dOgLoV napisał: troche potrwało zanim załapałam o jakie radio chodzi :P 1 Quote
łamAga Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Magda Ty sobie kiedyś przeze mnie czoło potrzaskasz :P Quote
łamAga Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Może przy okazji wyprostują mi się zęby Buahahahahahahahahahahahaha albo wylecą :P Quote
Recommended Posts