Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezuuuuuu z tymi facetami , a myślalam ze tylko ja mam tak przejebane :P

tylko że ja w domu musze prac , sprzatac , gotować , zajmowac sie dzieckiem ale Sebek twierdzi żę On robi wszystko a ja nic ! i że musi za ma chodzic i sprzatac ! no rynce opadają , razem z cyckami :/

Posted

Aguś, ja teraz jak Tora gubi sierść, to latam z miotłą/odkurzaczem codziennie ;) Ale oczywiście przy Nathanie, zdarzy się dzień, że nie mam kiedy albo najzwyczajniej w świecie mi się nie chce :/ I wtedy 1 dzień nie jest pozamiatane. No to wtedy też może się zdarzyć, że mamy o to spięcie, bo mój pies i mam po nim sprzątać.

Ale ostatnio mu to wyperswadowałam, pokazując mu, że w tych pozamiatanych śmieciach jest nie tylko psia sierść, więc...:P

Posted

Ale Bogdan pewnie przyzna Ci racje i w ogóle interesuje sie "zalegającą " sierścia na podłodze a gdyby Sebastian został sam w domu to by palcem nie kiwnął , no moze jak by mu sierść leżąca na podłodze sięgała do kolan to moze raczył by to zamieć ! 

kurz to samo " a co Ci przeszkadza kurz na szafkach ? tylko sobie leży , krzywdy Ci nie robi " rynce opadają :/

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

Ale Bogdan pewnie przyzna Ci racje i w ogóle interesuje sie "zalegającą " sierścia na podłodze a gdyby Sebastian został sam w domu to by palcem nie kiwnął , no moze jak by mu sierść leżąca na podłodze sięgała do kolan to moze raczył by to zamieć ! 

kurz to samo " a co Ci przeszkadza kurz na szafkach ? tylko sobie leży , krzywdy Ci nie robi " rynce opadają :/

W sumie, to ma rację funny.gifjezyk.gif

Posted
1 godzinę temu, dOgLoV napisał:

Na whatsApp-ie będę 19stego :P tzn od 19stego bo w końcu odzyskam swój numer , ale i tak bez kontaktów ehhhhh

dobra dobra, i tak się dogadałyśmy :P

58 minut temu, *Magda* napisał:

Hej Ola :)

Hej :)