Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajny :loveu :

dzieki :P

słodziak z niej <3

a co jest z Twoim gardłem ?:/

bardzo sie zaczerwieniło, straciłam prawie głos, czułam gule w gardle i ogólnie byłam aż opuchnieta. Doktor jak mnie zobaczył stwierdził, że może dojść do duszności w nocy i musiałam mieć zastrzyk :) ale zyje :D

Posted

Co to za mały szkrab? Cudeńko :loveu:

Staffik, Lara wyprowadzam na spacery, troszkę uczę, a teraz była u mnie na hotelik ;)

Świetne fotki, zwłaszcza to Wasze wspólne jest mega :D

Szybkiego powrotu do zdrowia!

Dziękuję! :)

No to Ci się porobiło z gardłem :/

Zdrówka :)

Głos już w miarę mam, ale jak zaczynam więcej mówić, to łapie  mnie kaszel..właśnie wróciłam z apteki z syropem :P 

hejka ;)

heeej :)

Jutro już jadę na zajęcia w szpitalu- mam pierwszą zmianę, więc po zajęciach zjem i jadę do p. Agnieszki.. zostaje do 20 także na dogo pewnie po 21 bede

Posted

Dużo zdrówka Ola ;)

Angi, trzymaj się ;* ja idę pod prysznic i spać... wstaję 5,30.. :(

Ja niby o 7 muszę wstać, ale znając mojego męża, to się obudzę jak on będzie wstawał, czyli o 5 :/

Posted

Żyję, własnie do domu wróciłam-wyszłam 30 min wcześniej dzisiaj :D

Dzisiaj p. Krzysztof powiedział, że mam się szykowac na przyszły rok na wystawe z Lara O.o jasneeee, ja nie znam się na tym kompletnie xd :D jaja sobie chyba robia noo

ja powiedziałam, że nie a o tym bladego pojęcia i nigdy nie wystawiałam psów.. odpowiedział 'kiedyś musi być ten pierwszy raz' :D