Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My mamy tam za daleko :/ ale bysmy mogli sie poswiecic gdybys Ty była ;)

a kiedy jest ta wystawa ?

Serio ?! :D to przyjadę! żeby poznać Fabianka i Ciebie zawsze! :D

szczerze, nie wiem :p gdzie to się sprawdza ?

znalazłam jakieś info o 11-12 kwietnia

Posted

Przyszłam się pożalić :(

Wracam z pracy, podjeżdżam pod dom godz. ok 21 i dzwoni tek... dzwoni znajoma, że z kimś tam jest i że mam przyjeżdżać do pizzerii...no spoko, chciała szybko wziac Dore na siku i jechać.. tak się spieszyłam, że otwierając drzwi telefon upadł na beton.. tym razem szkiełko pękło :( i jeszcze dora niespodzianke w domu zostawila...

Posted

Ojej, nieciekawie z telefonem :( Bo Dorciakowa niespodzianka to chociaż szybka do naprawienia, i tania :)

taa ale śmierdząca :D tzn telefon działa, ale taka wielka krecha.. jeszcze nigdy żadnego tel nie zniszczyłam i tu pech 

Właśnie widzę P.Agnieszke w TVN...
...rozmowa na temat dzieci :P

Wiem wiem, wczoraj narzekała, że do pracy musi iść :P

ja natomiast idę dzisiaj z Marią tu http://formykolory.pl/:p

Posted

Serio ?! :D to przyjadę! żeby poznać Fabianka i Ciebie zawsze! :D

szczerze, nie wiem :P gdzie to się sprawdza ?

znalazłam jakieś info o 11-12 kwietnia

Ej to może też się zjawię, do NDM mam zaledwie 30 km :D

Posted

Ja mam z 45 km :P

hmm, niedawno do domu wróciłam, a rzeczy na jutrzejsze zajęcia nieruszone UPSsss...

Całkiem fajnie było z Marią. :P Zrobiłyśmy świeczki o zapachu jabłka z cynamonem, mydełko, pomalowałyśmy talerzyk- za kilka dni bedzie do odbioru ;p Potem wszyscy pojechaliśmy na obiad do restauracji ;) trochę miałam obawy, ale nie było źle. :D dobrze, że założyłam dzisiaj sukienkę :D W restauracji widziałam Kinge Ruisin-jak nie pomyliłam :D Sokołowską :p a tam gdzie byłam z Marią był na chwile Adam  Fidusewicz

Posted

Dzisiaj tylko widzialaś a jutro bedziesz z nimi obiad jadła :D

fanie tak widzieć jakieś "gwiazdy" ja co jedynie w parku spotykam z psem dwóch z zespołu Big Cyc i czasami stoje w inter w kolejce do kasy za takim kolesiem młodym co starował w muzycznym programie i zajał 2gie miejsce , taki niski , ale nie pamietam programu i nie pamietam jak sie nazywa haha wiem ze w tym programie mieszkali w takim pietrowym domu wszyscy uczestnicy razem ;)

Posted

Nie dziwie sie sama bym miała stresa ;)

Sebastian swierdził że sędzina jest obiecująca to możemy się zastanowic nad tą wystawą :D

Angi to jest krajówka ;)