taxelina Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Snieg moze do Was pojsc, ja go tutaj nie chce ;) Quote
maxishine. Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ola, muszę ci nagrać jak Kena i Figa próbują z moją pomocą się razem przeciągać :D Fidze dałam ten dwukolorowy bo jest twardszy. A Kena ma kolorowy A i z Kena idę w niedzielę na WOSP także wezmę jej szarpaka :) Quote
Aleksa. Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='magdabroy']Co z tego :mad::eviltong:[/QUOTE] Dobrze, to jakiegoś dnia zrobię na YT kopię dla Ciebie :) w sensie zmienię muzykę na taką z YT :P [quote name='Molowe']Ale super! też bym kurczę chciała śnieg a podobno do końca stycznia ma go w ogóle nie być :([/QUOTE] No właśnie w tamtym roku był, a teraz nie ma wcale :-( [quote name='Yuki_']W tym roku szkolnym śniegu już nie będzie...[/QUOTE] Niech będzie chociaż na chwilę :shake: [quote name='rashelek']To Dora z Tizzy Cię ciągną? Jeden z psiaków niezbyt ucieszony, że musi biec :lol: Zimy ma nie być i bardzo dobrze :loveu:[/QUOTE] Tak! Mój pies daje z siebie wszystko, ale Tizzy nie jest zbytnio zadowolona :diabloti: [quote name='deer_1987']Snieg moze do Was pojsc, ja go tutaj nie chce ;)[/QUOTE] Ok, daj to zrobię zaprzęg :multi: [quote name='Yuki_']Ola, muszę ci nagrać jak Kena i Figa próbują z moją pomocą się razem przeciągać :D Fidze dałam ten dwukolorowy bo jest twardszy. A Kena ma kolorowy A i z Kena idę w niedzielę na WOSP także wezmę jej szarpaka :)[/QUOTE] O super :) Tak, jeden zrobiłam ciut lżejszy, bo nie wiedziałam, jak bardzo twarde chcesz :razz: WILK :loveu: [IMG]http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_0796.jpg?t=1389210523[/IMG] Quote
maxishine. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Moja Juna jest lepszym wilkiem :eviltong: Quote
maxishine. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Hej -co Ola takiego robi ze jej ciągle nie ma na dogo? :roll: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 [quote name='Yuki_']Moja Juna jest lepszym wilkiem :eviltong:[/QUOTE] No wiesz co :( [quote name='unikatowydiament']hej Dziewczyny:)[/QUOTE] oo, kogo ja tu widzę :lol: [quote name='Yuki_']Hej -co Ola takiego robi ze jej ciągle nie ma na dogo? :roll:[/QUOTE] Jak to mnie ciągle nie ma ? :P teraz jestem :lol: [quote name='Ana :)']Hejka :) co tam słychać ?[/QUOTE] Hej :) A jakoś leci szkoła, lekcje, znajomi i tak ciągle.. i coraz mniej mam czasu :/ Quote
betty_labrador Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='Aleksandra95'] Hej :) A jakoś leci szkoła, lekcje, znajomi i tak ciągle.. i coraz mniej mam czasu :/[/QUOTE] Na co masz mniej czasu? :cool3: Quote
*Magda* Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='Aleksandra95'] Jak to mnie ciągle nie ma ? :P teraz jestem :lol: [/QUOTE] Teraz jej nie ma :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 [quote name='betty_labrador']Na co masz mniej czasu? :cool3:[/QUOTE] No pomyśl ;) nie mam za bardzo czasu wolnego dla siebie ;) [quote name='magdabroy']Teraz jej nie ma :evil_lol:[/QUOTE] nom :lol: Quote
betty_labrador Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='Aleksandra95']No pomyśl ;) nie mam za bardzo czasu wolnego dla siebie ;) nom :lol:[/QUOTE] no tak wiem wiem-ale pomyśl ze teraz sie uczysz by później mieć łatwiej w życiu w sensie praca (przynajmniej tak sie uważa-że nauka w tym pomaga ;) ). Quote
maxishine. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='magdabroy']Teraz jej nie ma :evil_lol:[/QUOTE] Jeśli to było o mnie to już jestem. :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 [quote name='Yuki_']Jeśli to było o mnie to już jestem. :eviltong:[/QUOTE] O Tobie, o Tobie ;) Tylko to minęły 2h :eviltong: Quote
maxishine. Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Bo oglądałam detektywów na komórce i jadłam pizzę:eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 (edited) Hej :) dzisiaj pogoda masakryczna, ale na spacer trzeba było iść :p wiało jak cholera, padało, a potem to jakiś grad ze śniegiem padał :/ ale cudem z Beata przeszlysmy 11 lub 13 km, dokładnie nie wiadomo, bo każdy tel pokazuje inaczej :D mam dla was filmik z maltretowania Tosci :D z dzisiaj oczywiscie :) [video=youtube;dl3Khz5BwSs]http://www.youtube.com/watch?v=dl3Khz5BwSs[/video] Edited January 12, 2014 by Aleksandra95 Quote
Aleksa. Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='Yuki_']heejjj to jest jakaś piosenka...[/QUOTE] Kurde, zaraz poprawie :D z telefonu ciężko się dodaje Quote
Aleksa. Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='Angi']uwielbiam ją :D ( piosenkę ;])[/QUOTE] Ja też :P link poprawiony :P Quote
rashelek Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Jak Wam się chciało iść w taką pogodę :mdleje: Nasz najdłuższy spacer dzisiaj trwał godzinę :lol: Quote
betty_labrador Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ja sama tyle bym nie poszła -ale dobrym towarzystwie można iść ^^ Biedna Tosia :( Quote
Sonka95 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 No podziwiam was , że tyle km przeszłyście w taką paskudną pogodę ;) Quote
Recommended Posts