Klaudia&Aza Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Sonka95']Ja kupiłam kiedyś z frugo różowy i jakoś mi nie smakował :p[/QUOTE] Mi chyba najbardziej zielony smakuje ;) ja za to nie lubię bitej śmietany i innych podobnych kremów w ciastach a tortach to już nie mówię bo wgl nie jem :lol: Quote
Aleksa. Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='Angi'][URL]http://zalukaj.tv/zalukaj-film/16906/now_is_good_2012_.html[/URL][/QUOTE] chyba oglądałam :???: Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']chyba oglądałam :???:[/QUOTE] obejrzyj jeszcze raz . :evil_lol: Quote
Luzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Gadacie o tych wypiekach i gadacie, aż mi się czegoś słodkiego zachciało - to sobie kogel mogel zrobiłam :eviltong: Ahhh nie ma to jak mój kulinarny talent - wyszło po prostu cudowne :loveu: :diabloti: Quote
vege* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Mi chyba najbardziej zielony smakuje ;) ja za to nie lubię bitej śmietany i innych podobnych kremów w ciastach a tortach to już nie mówię bo wgl nie jem :lol:[/QUOTE] Piona :grins: Ja lubię bitą śmietanę tylko z lodami :) [quote name='Aleksandra95']chyba oglądałam :???:[/QUOTE] ja polecam "Odrobina nieba", świetny film [quote name='Luzia']Gadacie o tych wypiekach i gadacie, aż mi się czegoś słodkiego zachciało - to sobie kogel mogel zrobiłam :eviltong: Ahhh nie ma to jak mój kulinarny talent - wyszło po prostu cudowne :loveu: :diabloti:[/QUOTE] ah ta twoja skromność i talent :loveu: nie pamiętam kiedy kogel jadłam:shake: Quote
Luzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 dodatkowo jako że nie chciało mi się robić ciasta naleśnikowego zjadłam cukinię w bułce i w jajku :loveu: Quote
*Magda* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Aleksandra95'] Magda, ale jesteś miła :lol: [/QUOTE] Wiem :diabloti: Quote
Sonka95 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Mi chyba najbardziej zielony smakuje ;) ja za to nie lubię bitej śmietany i innych podobnych kremów w ciastach a tortach to już nie mówię bo wgl nie jem :lol:[/QUOTE] A ja bitą śmietanę uwielbiam :loveu: a o tortach to juz nie wspomnę :D Quote
Aleksa. Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE] hej :) my właśnie po spacerku :) [url]http://www.endomondo.com/workouts/236111326/8736898[/url] Quote
Victoria Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 nienawidze tortów xd bita smietana pyszna jest z torebki do robienia z mlekiem :mdrmed: a kisiel frugo najlepszy pomarańczowy i zielony ;pp kurde az mi sie chce cos slodkiego.. ale nic nie ma w domu ;c Quote
vege* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Ja jak robię śmietanę to kupuję tą 30% i ubijam i dodaję trochę cukru pudru taka jest najlepsza :loveu: Quote
vege* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Nie :) Kupuję w biedronce 30%, jest taka wodnista i jak ubijam mikserem to taka pyszna śmietana wychodzi i jak się ubije to dopiero dodaje cukru pudru bo inaczej ci się nie ubije :evil_lol: Quote
Luzia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Ja tak ostatnio próbowałam śmietanę ubić - wyszło mi masło :grins: Quote
vege* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Ja ubijam w takim plastikowym pojemniku i zawsze wychodzi ;) Najpierw na małych obrotach i później na większych Quote
*Magda* Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Ja też ubijam bitą śmietanę ze śmietany 30% ;) Podstawa to, że musi być dobrze schłodzona :) Quote
taxelina Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 A kiedy jakies fotki? :D dawno temu byly tutaj :eviltong: Quote
betty_labrador Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Ni ma narazie fotek-aparat oddalam do sprawdzenia bo AutoFocus cos szwankował. Ale mam zalegle ktore zaczne jutro dokanczac obrabiac -w pracy :) No dzis spacerek swietny byl, i pogoda dopisała również :loveu: Quote
Aleksa. Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='vege*']Ja jak robię śmietanę to kupuję tą 30% i ubijam i dodaję trochę cukru pudru taka jest najlepsza :loveu:[/QUOTE] nie robiłam tak ;) jeszcze :diabloti: [quote name='Victoria']a ta 30% to nie jest ta gesta ?? :P[/QUOTE] [quote name='vege*']Nie :) Kupuję w biedronce 30%, jest taka wodnista i jak ubijam mikserem to taka pyszna śmietana wychodzi i jak się ubije to dopiero dodaje cukru pudru bo inaczej ci się nie ubije :evil_lol:[/QUOTE] Nie jest gęsta ;) do ubijania śmietanki właśnie używa się 30 % lub 36 % :lol: [quote name='Luzia']Ja tak ostatnio próbowałam śmietanę ubić - wyszło mi masło :grins:[/QUOTE] Widać zbyt długo ubijałaś :evil_lol: [quote name='magdabroy']Ja też ubijam bitą śmietanę ze śmietany 30% ;) Podstawa to, że musi być dobrze schłodzona :)[/QUOTE] Dokładnie :lol: [quote name='deer_1987']A kiedy jakies fotki? :D dawno temu byly tutaj :eviltong:[/QUOTE] jak to dawno temu :eviltong: dopiero co były Dory i Nany :D [quote name='betty_labrador']Ni ma narazie fotek-aparat oddalam do sprawdzenia bo AutoFocus cos szwankował. Ale mam zalegle ktore zaczne jutro dokanczac obrabiac -w pracy :) No dzis spacerek swietny byl, i pogoda dopisała również :loveu:[/QUOTE] A ja też aparatu nie mam, bo rodzice do Anglii zabrali :grins: Nom, fajnie było na spacerku i po :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 [quote name='Aleksandra95'] A ja też aparatu nie mam, bo rodzice do Anglii zabrali :grins: Nom, fajnie było na spacerku i po :loveu:[/QUOTE] Ale już niebawem wracają :D:D też mi sie podobało :loveu: Quote
Aleksa. Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='betty_labrador']Ale już niebawem wracają :D:D też mi sie podobało :loveu:[/QUOTE] i koniec wolnej chaty :placz: Quote
betty_labrador Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 [quote name='Aleksandra95']i koniec wolnej chaty :placz:[/QUOTE] I Your sister Cie już nie wygoni :diabloti: A Ty wykorzystałaś w pełni wolną chatę? :cool3: Quote
Aleksa. Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='betty_labrador']I Your sister Cie już nie wygoni :diabloti: A Ty wykorzystałaś w pełni wolną chatę? :cool3:[/QUOTE] taaaa, w ten sposób, że mnie też praktycznie w domu nie było :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 [quote name='Aleksandra95']taaaa, w ten sposób, że mnie też praktycznie w domu nie było :evil_lol:[/QUOTE] O, widzisz-zawsze jakies plusy. Karolina odżyła :diabloti: Quote
Recommended Posts