Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']Ja kupiłam kiedyś z frugo różowy i jakoś mi nie smakował :p[/QUOTE]
Mi chyba najbardziej zielony smakuje ;) ja za to nie lubię bitej śmietany i innych podobnych kremów w ciastach a tortach to już nie mówię bo wgl nie jem :lol:

Posted

Gadacie o tych wypiekach i gadacie, aż mi się czegoś słodkiego zachciało - to sobie kogel mogel zrobiłam :eviltong:
Ahhh nie ma to jak mój kulinarny talent - wyszło po prostu cudowne :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Mi chyba najbardziej zielony smakuje ;) ja za to nie lubię bitej śmietany i innych podobnych kremów w ciastach a tortach to już nie mówię bo wgl nie jem :lol:[/QUOTE]
Piona :grins: Ja lubię bitą śmietanę tylko z lodami :)
[quote name='Aleksandra95']chyba oglądałam :???:[/QUOTE]
ja polecam "Odrobina nieba", świetny film
[quote name='Luzia']Gadacie o tych wypiekach i gadacie, aż mi się czegoś słodkiego zachciało - to sobie kogel mogel zrobiłam :eviltong:
Ahhh nie ma to jak mój kulinarny talent - wyszło po prostu cudowne :loveu: :diabloti:[/QUOTE]
ah ta twoja skromność i talent :loveu:
nie pamiętam kiedy kogel jadłam:shake:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Mi chyba najbardziej zielony smakuje ;) ja za to nie lubię bitej śmietany i innych podobnych kremów w ciastach a tortach to już nie mówię bo wgl nie jem :lol:[/QUOTE]

A ja bitą śmietanę uwielbiam :loveu: a o tortach to juz nie wspomnę :D

Posted

nienawidze tortów xd

bita smietana pyszna jest z torebki do robienia z mlekiem :mdrmed:

a kisiel frugo najlepszy pomarańczowy i zielony ;pp

kurde az mi sie chce cos slodkiego.. ale nic nie ma w domu ;c

Posted

Nie :) Kupuję w biedronce 30%, jest taka wodnista i jak ubijam mikserem to taka pyszna śmietana wychodzi i jak się ubije to dopiero dodaje cukru pudru bo inaczej ci się nie ubije :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja jak robię śmietanę to kupuję tą 30% i ubijam i dodaję trochę cukru pudru taka jest najlepsza :loveu:[/QUOTE]

nie robiłam tak ;) jeszcze :diabloti:

[quote name='Victoria']a ta 30% to nie jest ta gesta ?? :P[/QUOTE]

[quote name='vege*']Nie :) Kupuję w biedronce 30%, jest taka wodnista i jak ubijam mikserem to taka pyszna śmietana wychodzi i jak się ubije to dopiero dodaje cukru pudru bo inaczej ci się nie ubije :evil_lol:[/QUOTE]

Nie jest gęsta ;) do ubijania śmietanki właśnie używa się 30 % lub 36 % :lol:
[quote name='Luzia']Ja tak ostatnio próbowałam śmietanę ubić - wyszło mi masło :grins:[/QUOTE]

Widać zbyt długo ubijałaś :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Ja też ubijam bitą śmietanę ze śmietany 30% ;) Podstawa to, że musi być dobrze schłodzona :)[/QUOTE]

Dokładnie :lol:
[quote name='deer_1987']A kiedy jakies fotki? :D dawno temu byly tutaj :eviltong:[/QUOTE]
jak to dawno temu :eviltong: dopiero co były Dory i Nany :D

[quote name='betty_labrador']Ni ma narazie fotek-aparat oddalam do sprawdzenia bo AutoFocus cos szwankował. Ale mam zalegle ktore zaczne jutro dokanczac obrabiac -w pracy :)

No dzis spacerek swietny byl, i pogoda dopisała również :loveu:[/QUOTE]

A ja też aparatu nie mam, bo rodzice do Anglii zabrali :grins:

Nom, fajnie było na spacerku i po :loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador']I Your sister Cie już nie wygoni :diabloti:
A Ty wykorzystałaś w pełni wolną chatę? :cool3:[/QUOTE]

taaaa, w ten sposób, że mnie też praktycznie w domu nie było :evil_lol: