Aleksa. Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 (edited) [quote name='masdamerka']Dawno nie byłam, ale już nadrobiłam zaległości, zdjęcia obejrzane :cool3: Dora i Ryś są świetni jak sobie tak leżą :loveu: I kuzynka (?) też słodka :eviltong: Edit: ja chętna i to bardzo na filmik :cool3:[/QUOTE] A to siostra cioteczna :D Będą, ale późnym wieczorem lub jutro :) edit: niechcący skasowałam jeden filmik.... Edited April 14, 2013 by Aleksandra95 Quote
Aleksa. Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='Sonka95']O my chcemy filmiki z agility :)[/QUOTE] Chyba jednak jutro dopiero dam.:( musze nadrobić lekcję z czwartku..:( Quote
Aleksa. Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='magdabroy']To Cię Margaretka załatwiła :evil_lol:[/QUOTE] no troszkę :D Zamiast się uczyć skleiłam filmik :mdleje: ale nie wiem czy zdąży się dzisiaj załadować, bo idzie jeszcze gorzej niż zawsze :D mama gada przez skype Quote
Aleksa. Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Macie filmik, więc teraz go macie oglądać :diabloti: bo zawaliłam prace domową żeby go skleić :D [video=youtube;wPqzmbIUQFo]http://www.youtube.com/watch?v=wPqzmbIUQFo[/video] Quote
betty_labrador Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 (edited) haha Rysiek jest udany-niesamowite że tak naśladuje Dorkę :) niedługo urośnie, uszy mu staną i zrobi sie puszysty :cool3: Fajnie ze dzień treningowy sie udał :loveu: no i pogoda sprzyja-dzis choć nie lało :D EDIT: fajnie biegacie :) A Dora- nie poznaje jej-normalnie skupiona na Tobie i skokach jak nie ona- a może i ona bierze nawyki od Ryśka-tu chęci współpracy :razz: :D Edited April 14, 2013 by betty_labrador Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='betty_labrador']haha Rysiek jest udany-niesamowite że tak naśladuje Dorkę :) niedługo urośnie, uszy mu staną i zrobi sie puszysty :cool3: Fajnie ze dzień treningowy sie udał :loveu: no i pogoda sprzyja-dzis choć nie lało :D EDIT: fajnie biegacie :) A Dora- nie poznaje jej-normalnie skupiona na Tobie i skokach jak nie ona- a może i ona bierze nawyki od Ryśka-tu chęci współpracy :razz: :D[/QUOTE] może być puszysty,stojące uszy, ale nich będzie taki malutki :loveu::loveu: Tak pogoda super, dla Dory z pewnością :loveu: Dziękuję-dobry motywujący przysmak, to jest to :loveu: Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Chcieli filmik, a tylko jedna osoba zajrzała :( Quote
Sonka95 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Fajny ten filmik z dnia treningowego :cool3: Dora bardzo skoczna jest :loveu: Quote
*Magda* Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Aleksandra95']Chcieli filmik, a tylko jedna osoba zajrzała :([/QUOTE] Ja go nie mogę obejrzeć :placz: Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Sonka95']Fajny ten filmik z dnia treningowego :cool3: Dora bardzo skoczna jest :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='magdabroy']Ja go nie mogę obejrzeć :placz:[/QUOTE] Kurcze, pewnie znowu przez muzyke...jak to zrobić :placz: [B] jak chcesz obejrzeć, to tu jest fajna stronka :)[/B] [url]http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-ogladac-niedostepne-filmy-na-youtube[/url] Quote
*Magda* Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Aleksandra95'] Kurcze, pewnie znowu przez muzyke...jak to zrobić :placz:[/QUOTE] Tak, przez muzykę :( A nie możesz wrzucać filmików bez podkładu muzycznego? Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, przez muzykę :( A nie możesz wrzucać filmików bez podkładu muzycznego?[/QUOTE] Mogę, ale jakoś wole z :D zobacz, edytowałam poprzedni post :) Quote
*Magda* Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Robię tak jak w instrukcji, ale mam czarną plamę :( Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='magdabroy']Robię tak jak w instrukcji, ale mam czarną plamę :([/QUOTE] To może tu ---> [url]http://www.youtube.com/watch?v=IKNAp6RSjJw[/url] Quote
*Magda* Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Też nie :( Już próbowałam z innych stronek, ale wszędzie mam tylko czarną plamę :( Trudno, pozostaje mi podziwiać Was na zdjęciach ;) Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='magdabroy']Też nie :( Już próbowałam z innych stronek, ale wszędzie mam tylko czarną plamę :( Trudno, pozostaje mi podziwiać Was na zdjęciach ;)[/QUOTE] Jak chcesz mogę zrobić na Yt kopie tego filmu z muzyką dostępna z YT i będzie działało :) Quote
*Magda* Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Aleksandra95']Jak chcesz mogę zrobić na Yt kopie tego filmu z muzyką dostępna z YT i będzie działało :)[/QUOTE] Jak Ci się chce, to poproszę :p Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='magdabroy']Jak Ci się chce, to poproszę :p[/QUOTE] No zaraz to zrobię :) tylko nie wiem, ile to będzie się zapisywało :D Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Magda- dla Ciebie link z muzyką z YT :D szczerze, nawet jeszcze nie wiem, jak ona brzmi :D [url]http://www.youtube.com/watch?v=1-0RCepyXxw[/url] a normalny filmik tutaj : [video=youtube;wPqzmbIUQFo]http://www.youtube.com/watch?v=wPqzmbIUQFo[/video] Quote
*Magda* Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Dziękuję :buzi: Na początku filmiku wygląda jakbyś tańczyła :evil_lol: A Dora ładnie skacze, tylko chyba jej się nie chce dooopki podnosić, bo strąciła poprzeczkę ;) Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='magdabroy']Dziękuję :buzi: Na początku filmiku wygląda jakbyś tańczyła :evil_lol: A Dora ładnie skacze, tylko chyba jej się nie chce dooopki podnosić, bo strąciła poprzeczkę ;)[/QUOTE] Proszę :) Strąciła przeze mnie za wolno jej pokazałam ręką ;p Quote
lenka13 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Fajny filmik :) A na żywo wyglądało to jeszcze lepiej, dobrze Wam poszło ;) Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='lenka13']Fajny filmik :) A na żywo wyglądało to jeszcze lepiej, dobrze Wam poszło ;)[/QUOTE] Dziękujemy :)To Ty byłaś ze swoim yorczkiem ? :oops: jakbym wiedziała, to bym podeszła.. ;) Moja mama się zachwycała, że york tak super ćwiczy :) Quote
Recommended Posts