Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='trabeska']Haha : D Rudy to by na pewno się nawet nie wtrącał, oglądałby wszystko z bezpiecznej odległości :D Traper nadrobiłby to za dwóch... :diabloti:[/QUOTE]b

Biedny Ryś :evil_lol::diabloti:
[quote name='betty_labrador']ale super-cos nowego naumiana :D:D[/QUOTE]
;);)
[quote name='M&S']Mroźna witanko :):)[/QUOTE]

[quote name='captivad']Witam Dorkę ucałować od nas :* zapraszam[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Hej dziewczyny : )[/QUOTE]

Heeeeej :razz::razz:

Ja to porządki świąteczne w pokoju robię :lol: i mimo że sprzątam z odkurzaniem i myciem podłogi co tydzień, to po kątach sierść znajduję :evil_lol: wszędzie się roznosi :roll:

Posted

[quote name='Aleksandra95']

Ja to porządki świąteczne w pokoju robię :lol: i mimo że sprzątam z odkurzaniem i myciem podłogi co tydzień, to po kątach sierść znajduję :evil_lol: wszędzie się roznosi :roll:[/QUOTE]

Ja dzisiaj tez miałam sprzątanie ;) Sonia jak teraz jest dobrze wyczesana to ta sierść się tak nie roznosi ,ale jakiś czas temu to nawet zapchany jej sierścią było odkurzacz , bo wszędzie była jej sierść :crazyeye:

Posted

[quote name='Sonka95']Ja dzisiaj tez miałam sprzątanie ;) Sonia jak teraz jest dobrze wyczesana to ta sierść się tak nie roznosi ,ale jakiś czas temu to nawet zapchany jej sierścią było odkurzacz , bo wszędzie była jej sierść :crazyeye:[/QUOTE]

No u nas worek od odkurzacza ciągle trzeba zmieniać, bo wiecznie większość to tam sierść :p

Posted

A ja nie robię jakichś specjalnych porządków, bo i tak zawsze co tydzień robię wielkie sprzątanie :)
Ogol na łyso Dorę to nie będzie wszędzie sierści :razz: Już sobie to wyobrażam jak ona by wyglądała... :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

Ja mam dzisiaj takiego lenia że tylko zamiotłam z wierzchu i wyprałam :lol:[/QUOTE]

mnie też się nic nie chce ale no musze :lol:

[quote name='trabeska']A ja nie robię jakichś specjalnych porządków, bo i tak zawsze co tydzień robię wielkie sprzątanie :)
Ogol na łyso Dorę to nie będzie wszędzie sierści :razz: Już sobie to wyobrażam jak ona by wyglądała... :evil_lol:[/QUOTE]

Ja też co tydzień sprzątam, ale nie co tydzień piorę firanki, myje okna itp. :)

Posted

no niestety psiaki dostarczaja nam wielu rozrywek -w tym ciągłego sprzątania kłaków lub wieczne zamiatanie/odkurzanie piachu naniesionego po spacerze :roll: :evil_lol:

To jutro super (mroźny :P ) spacerek mamy :cool3: ale zdjec nie bedzie bo mi ręce odpadną :vamp:

Posted

[quote name='M&S']Doberek, miłej niedzieli :)[/QUOTE]

[quote name='Klaudia&Aza']Witamy się i u Dorki:)[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']mroźne dzień dobry ;)[/QUOTE]

[quote name='Wercia40']Heej ! :D Może jakieś , chociaż jedno, malutkie zdj? :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Hej słonecznie :D[/QUOTE]

Hej :) zdjęć nie mam :D

Byłyśmy na spacerku i się troszkę zgubiłyśmy :evil_lol: ale wróciłyśmy całe i zdrowe :evil_lol:

[B]Ryś dzielnie przebrnął z nami 17 km :D [/B]Wszystkie psy wybiegane,ale my wróciłyśmy strasznie głodne i zmarznięte :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']Hej :) zdjęć nie mam :D

Byłyśmy na spacerku i się troszkę zgubiłyśmy :evil_lol: ale wróciłyśmy całe i zdrowe :evil_lol:

[B]Ryś dzielnie przebrnął z nami 17 km :D [/B]Wszystkie psy wybiegane,ale my wróciłyśmy strasznie głodne i zmarznięte :D[/QUOTE]

Wow wy to pobijacie swoje rekordy w chodzeniu tyle km :crazyeye:

Posted

[quote name='Sonka95']Wow wy to pobijacie swoje rekordy w chodzeniu tyle km :crazyeye:[/QUOTE]

[quote name='Angi']a to gdzie wy tyle chodzicie? :evil_lol:[/QUOTE]

Las,las,las i jeszcze raz las :evil_lol: no dzisiaj kawałek ulicy, bo się zgubiłyśmy :diabloti:

[url]http://www.endomondo.com/workouts/169648008/8736898[/url]

tu droga niestety 2 km od domu bateria padła .

Posted

[quote name='dOgLoV']15 km ?? :crazyeye: w taki ziąb ?? :crazyeye: podziwiam :loveu:

ale wywijasów narobiliście na tej trasie :diabloti:[/QUOTE]
[B]17 [/B]km :D 2 km przed domem bateria mi padła i się nie zapisało :D

wywijałyśmy bo się lekko pogubiłyśmy :D

Posted

[quote name='Aleksandra95'][B]17 [/B]km :D 2 km przed domem bateria mi padła i się nie zapisało :D

wywijałyśmy bo się lekko pogubiłyśmy :D[/QUOTE]

No no , czytałam ale zapomniałam dodać tych dwóch km :diabloti:

kurcze ale się nałaziłyście , psy pewnie miały dosyć o was nie wspomnę ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']No no , czytałam ale zapomniałam dodać tych dwóch km :diabloti:

kurcze ale się nałaziłyście , psy pewnie miały dosyć o was nie wspomnę ;)[/QUOTE]

Psy dosyć ? :D w domu szalały po powrocie:mdleje: Ja z Betty dałyśmy radę myślę że i dalej byśmy dały radę jedna przeszkoda to że byłyśmy głodne :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Psy dosyć ? :D w domu szalały po powrocie:mdleje: Ja z Betty dałyśmy radę myślę że i dalej byśmy dały radę jedna przeszkoda to że byłyśmy głodne :diabloti:[/QUOTE]

No fakt , psy nigdy nie mają dosyć :diabloti:

mogłyście czegoś w lesie poszukać , upolować jakiego dzika , rozpalić ognisko i heya z tą ucztą :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']No fakt , psy nigdy nie mają dosyć :diabloti:

mogłyście czegoś w lesie poszukać , upolować jakiego dzika , rozpalić ognisko i heya z tą ucztą :diabloti:[/QUOTE]

Taki właśnie miałyśmy plan :evil_lol: