Aleksa. Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='trabeska']Haha : D Rudy to by na pewno się nawet nie wtrącał, oglądałby wszystko z bezpiecznej odległości :D Traper nadrobiłby to za dwóch... :diabloti:[/QUOTE]b Biedny Ryś :evil_lol::diabloti: [quote name='betty_labrador']ale super-cos nowego naumiana :D:D[/QUOTE] ;);) [quote name='M&S']Mroźna witanko :):)[/QUOTE] [quote name='captivad']Witam Dorkę ucałować od nas :* zapraszam[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Hej dziewczyny : )[/QUOTE] Heeeeej :razz::razz: Ja to porządki świąteczne w pokoju robię :lol: i mimo że sprzątam z odkurzaniem i myciem podłogi co tydzień, to po kątach sierść znajduję :evil_lol: wszędzie się roznosi :roll: Quote
Sonka95 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Aleksandra95'] Ja to porządki świąteczne w pokoju robię :lol: i mimo że sprzątam z odkurzaniem i myciem podłogi co tydzień, to po kątach sierść znajduję :evil_lol: wszędzie się roznosi :roll:[/QUOTE] Ja dzisiaj tez miałam sprzątanie ;) Sonia jak teraz jest dobrze wyczesana to ta sierść się tak nie roznosi ,ale jakiś czas temu to nawet zapchany jej sierścią było odkurzacz , bo wszędzie była jej sierść :crazyeye: Quote
Aleksa. Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='Sonka95']Ja dzisiaj tez miałam sprzątanie ;) Sonia jak teraz jest dobrze wyczesana to ta sierść się tak nie roznosi ,ale jakiś czas temu to nawet zapchany jej sierścią było odkurzacz , bo wszędzie była jej sierść :crazyeye:[/QUOTE] No u nas worek od odkurzacza ciągle trzeba zmieniać, bo wiecznie większość to tam sierść :p Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 hejka ;) Ja mam dzisiaj takiego lenia że tylko zamiotłam z wierzchu i wyprałam :lol: Quote
trabeska Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 A ja nie robię jakichś specjalnych porządków, bo i tak zawsze co tydzień robię wielkie sprzątanie :) Ogol na łyso Dorę to nie będzie wszędzie sierści :razz: Już sobie to wyobrażam jak ona by wyglądała... :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) Ja mam dzisiaj takiego lenia że tylko zamiotłam z wierzchu i wyprałam :lol:[/QUOTE] mnie też się nic nie chce ale no musze :lol: [quote name='trabeska']A ja nie robię jakichś specjalnych porządków, bo i tak zawsze co tydzień robię wielkie sprzątanie :) Ogol na łyso Dorę to nie będzie wszędzie sierści :razz: Już sobie to wyobrażam jak ona by wyglądała... :evil_lol:[/QUOTE] Ja też co tydzień sprzątam, ale nie co tydzień piorę firanki, myje okna itp. :) Quote
betty_labrador Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 no niestety psiaki dostarczaja nam wielu rozrywek -w tym ciągłego sprzątania kłaków lub wieczne zamiatanie/odkurzanie piachu naniesionego po spacerze :roll: :evil_lol: To jutro super (mroźny :P ) spacerek mamy :cool3: ale zdjec nie bedzie bo mi ręce odpadną :vamp: Quote
Wercia40 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Heej ! :D Może jakieś , chociaż jedno, malutkie zdj? :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='M&S']Doberek, miłej niedzieli :)[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']Witamy się i u Dorki:)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']mroźne dzień dobry ;)[/QUOTE] [quote name='Wercia40']Heej ! :D Może jakieś , chociaż jedno, malutkie zdj? :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Hej słonecznie :D[/QUOTE] Hej :) zdjęć nie mam :D Byłyśmy na spacerku i się troszkę zgubiłyśmy :evil_lol: ale wróciłyśmy całe i zdrowe :evil_lol: [B]Ryś dzielnie przebrnął z nami 17 km :D [/B]Wszystkie psy wybiegane,ale my wróciłyśmy strasznie głodne i zmarznięte :D Quote
Sonka95 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']Hej :) zdjęć nie mam :D Byłyśmy na spacerku i się troszkę zgubiłyśmy :evil_lol: ale wróciłyśmy całe i zdrowe :evil_lol: [B]Ryś dzielnie przebrnął z nami 17 km :D [/B]Wszystkie psy wybiegane,ale my wróciłyśmy strasznie głodne i zmarznięte :D[/QUOTE] Wow wy to pobijacie swoje rekordy w chodzeniu tyle km :crazyeye: Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 a to gdzie wy tyle chodzicie? :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='Sonka95']Wow wy to pobijacie swoje rekordy w chodzeniu tyle km :crazyeye:[/QUOTE] [quote name='Angi']a to gdzie wy tyle chodzicie? :evil_lol:[/QUOTE] Las,las,las i jeszcze raz las :evil_lol: no dzisiaj kawałek ulicy, bo się zgubiłyśmy :diabloti: [url]http://www.endomondo.com/workouts/169648008/8736898[/url] tu droga niestety 2 km od domu bateria padła . Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 15 km ?? :crazyeye: w taki ziąb ?? :crazyeye: podziwiam :loveu: ale wywijasów narobiliście na tej trasie :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='dOgLoV']15 km ?? :crazyeye: w taki ziąb ?? :crazyeye: podziwiam :loveu: ale wywijasów narobiliście na tej trasie :diabloti:[/QUOTE] [B]17 [/B]km :D 2 km przed domem bateria mi padła i się nie zapisało :D wywijałyśmy bo się lekko pogubiłyśmy :D Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Aleksandra95'][B]17 [/B]km :D 2 km przed domem bateria mi padła i się nie zapisało :D wywijałyśmy bo się lekko pogubiłyśmy :D[/QUOTE] No no , czytałam ale zapomniałam dodać tych dwóch km :diabloti: kurcze ale się nałaziłyście , psy pewnie miały dosyć o was nie wspomnę ;) Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='dOgLoV']No no , czytałam ale zapomniałam dodać tych dwóch km :diabloti: kurcze ale się nałaziłyście , psy pewnie miały dosyć o was nie wspomnę ;)[/QUOTE] Psy dosyć ? :D w domu szalały po powrocie:mdleje: Ja z Betty dałyśmy radę myślę że i dalej byśmy dały radę jedna przeszkoda to że byłyśmy głodne :diabloti: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']Psy dosyć ? :D w domu szalały po powrocie:mdleje: Ja z Betty dałyśmy radę myślę że i dalej byśmy dały radę jedna przeszkoda to że byłyśmy głodne :diabloti:[/QUOTE] No fakt , psy nigdy nie mają dosyć :diabloti: mogłyście czegoś w lesie poszukać , upolować jakiego dzika , rozpalić ognisko i heya z tą ucztą :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='dOgLoV']No fakt , psy nigdy nie mają dosyć :diabloti: mogłyście czegoś w lesie poszukać , upolować jakiego dzika , rozpalić ognisko i heya z tą ucztą :diabloti:[/QUOTE] Taki właśnie miałyśmy plan :evil_lol: Quote
trabeska Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ale zaszalałyście :) Podziwiam, też będę musiała chodzić na takie długie spacerki! :D Quote
Recommended Posts