betty_labrador Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 w końcu skleciłam filmik z dziś :D [video=youtube;7-NddW6sNrQ]http://www.youtube.com/watch?v=7-NddW6sNrQ&feature=youtu.be[/video] Quote
Aleksa. Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 I fajnie wyszło :) o ominęłśJak biegnie tizzy z dorakoło siebie :D Quote
angineuuka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 cześć :D ............................. Quote
Ty$ka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Filmik naprawdę przesympatyczny :loveu: To widzę, że nie tylko mój piesek nie zawsze ma spacerki i jakoś z tego nic sobie nie robi. A właściwie robi - idzie spać :diabloti:. Ufff, to mi ulżyło, bo myślałam, że trafiłam na nienormalnego psa :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Ale miło oglądało się ten filmik :loveu: Quote
angineuuka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 a mi filmik nie działa............ :( Quote
Aleksa. Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Ty$ka']Filmik naprawdę przesympatyczny :loveu: To widzę, że nie tylko mój piesek nie zawsze ma spacerki i jakoś z tego nic sobie nie robi. A właściwie robi - idzie spać :diabloti:. Ufff, to mi ulżyło, bo myślałam, że trafiłam na nienormalnego psa :evil_lol:[/QUOTE] nie spoko, moja terz leży z brzuchem do góry :diabloti: [quote name='kalyna']Ale miło oglądało się ten filmik :loveu:[/QUOTE] tez mi się podoba :):) [quote name='Angi']a mi filmik nie działa............ :([/QUOTE] [url]http://www.youtube.com/watch?v=7-NddW6sNrQ&feature=plcp[/url] a tak ? :) Quote
betty_labrador Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 ciesze sie ze filmik sie podoba :) robilam go dosc długo :D (bo długo juz nie robiłam żadnego :evil_lol: ) Quote
paulaa. Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Jaka reklama w tytule. :evil_lol: Fajny filmik. :smile: Quote
Aleksa. Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='paulaa.']Jaka reklama w tytule. :evil_lol: Fajny filmik. :smile:[/QUOTE] tak musi być :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='dOgLoV']dobry ;)[/QUOTE] hej hej :) jak dobrze pójdzie, to na weekend przyjedzie koleżanka z hasiorką Mozaiką :loveu: ukradłam jej zdjęcie :diabloti: [IMG]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215012_402135296529534_207381762_n.jpg[/IMG] Quote
paulaa. Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Ooo, to ten hasior który jest u Wery teraz ? :cool3: W końcu odbierze czekolade :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='paulaa.']Ooo, to ten hasior który jest u Wery teraz ? :cool3: W końcu odbierze czekolade :evil_lol:[/QUOTE] Tak, wpada do nas na weekend z tą pięknotą :loveu: nom :cool3: Quote
*Magda* Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Będą ładnie z Dorą wyglądać na wspólnych fotach :) Quote
Ty$ka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Rany, rany, raaaany - Mozaika będzie? Z Justyną czy już ma nowy domek? :) Quote
Aleksa. Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='M&S']Ładna jest. Cześć Dziewczyny:)[/QUOTE] też mi się podoba :) [quote name='magdabroy']Będą ładnie z Dorą wyglądać na wspólnych fotach :)[/QUOTE] zgadzam się :loveu: [quote name='unikatowydiament']mizianki zasyłamy:)[/QUOTE] [quote name='Angi']miłego wieczoru :)[/QUOTE] hej,:) dziękuję i wzajemnie:cool3::cool3: [quote name='Ty$ka']Rany, rany, raaaany - Mozaika będzie? Z Justyną czy już ma nowy domek? :)[/QUOTE] to co, twierdzisz,że powinnaś bliżej mieszkać ?:evil_lol: nieee, z Weroniką :lol: na razie jest u Weroniki (z tego co czytałam próbuje zrobić tak żeby zbajerowć rodzinkę i została -tak zrozumiałam ):lol: Quote
Ty$ka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']to co, twierdzisz,że powinnaś bliżej mieszkać ?:evil_lol: nieee, z Weroniką :lol: na razie jest u Weroniki (z tego co czytałam próbuje zrobić tak żeby zbajerowć rodzinkę i została -tak zrozumiałam ):lol:[/QUOTE] I Ty, Brutusie przeciwko mnie? :( Przestań no :P To się cieszę, że Mozaika ma dom :loveu: W końcu na niego zasłużyła :) Szkoda, że Mistrz nie idzie z Wami na spacer :P Quote
Recommended Posts