Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us poszła sobie :lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Talucha napisał(a):Tak po torach, nie ładnie :lol: betty_labrador napisał(a):same nas tam zaciągnęły :D my biegłyśmy po nie, bo nam uciekły.:D Quote
Guest papillonek Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 http://img811.imageshack.us/img811/8601/p1130716c.jpg Po minie wnioskuje ,ze spacer był super :) Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='papillonek']http://img811.imageshack.us/img811/8601/p1130716c.jpg Po minie wnioskuje ,ze spacer był super :) no pewnie. :) :loveu::loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us więcej nie mam. :D:D znaczy mam filmiki.:p ale to nie dzisiaj.:p Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='betty_labrador']tizzy siedzi rozkraczona :D a faktycznie. :) mam jeszcze to Quote
betty_labrador Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 deer_1987 napisał(a):Bardzo ladne te Wasze tereny dziekuje :D tez je uwielbiam :) Ola zreszta mieszka w podobnych terenach :) Quote
SZPiLKA23 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Hahaha calkowicie przypadkowo tu trafilam, a sadzilam ze nie masz galerii Witam sie:) Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 deer_1987 napisał(a):Bardzo ladne te Wasze tereny betty_labrador napisał(a):dziekuje :D tez je uwielbiam :) Ola zreszta mieszka w podobnych terenach :) też je uwielbiam.:) u mnie coraz mniej..:( budują domy, osiedla..:( Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):Hahaha calkowicie przypadkowo tu trafilam, a sadzilam ze nie masz galerii Witam sie:) hejka.:hand: mamy, mamy :) Quote
betty_labrador Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 szpila zawsze trafisz tam gdzie trzeba :D żałuje że nie mieszkasz bliżej :( Jak ja nie lubie jak niszcza takie piekne tereny pod domostwa :( Quote
SZPiLKA23 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hejka.:hand: mamy, mamy :) No to zeby nawet linku w podpisie nie miec betty_labrador napisał(a):szpila zawsze trafisz tam gdzie trzeba :D żałuje że nie mieszkasz bliżej :( Jak ja nie lubie jak niszcza takie piekne tereny pod domostwa :( Dalam na nowe posty, przegladam tematy a tu o wyrosnietym huskim no to sie pakuje na obczajke i niespodziewnka:D Ja tez żałuje :( Quote
Talucha Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 U mnie to samo, właśnie rozkopują mi pola pod 3 osiedle ;/ Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):No to zeby nawet linku w podpisie nie miec Dalam na nowe posty, przegladam tematy a tu o wyrosnietym huskim no to sie pakuje na obczajke i niespodziewnka:D Ja tez żałuje :( miejsca brak.;) :D ale coś pomyślę.;) Talucha napisał(a):U mnie to samo, właśnie rozkopują mi pola pod 3 osiedle ;/ no właśnie..:( Quote
betty_labrador Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 haha Szpilka, niezle zakombinowałaś :D Quote
paulaa. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/6/p1130748.jpg/ betty, teraz dopiero zauważyłam fajne trapery. :smile: też musze pomyśleć o czymś takim do lasu, bo wszystkie buty wracają w tragicznym stanie. :D Quote
Natalia&Cody Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Super foty. :razz: Nie ładnie tak samobójców wychowywać.:diabloti: :x Quote
Aleksa. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='betty_labrador']haha Szpilka, niezle zakombinowałaś :D nom. :lol::lol: [quote name='M&S']Cześć dziewczyny:) hejka :multi::multi::multi: [quote name='paulaa.']http://imageshack.us/photo/my-images/6/p1130748.jpg/ betty, teraz dopiero zauważyłam fajne trapery. :smile: też musze pomyśleć o czymś takim do lasu, bo wszystkie buty wracają w tragicznym stanie. :D a no fajne. :cool3::cool3: a straszne błoto na polach zastałyśmy :cool3: [quote name='Silky123']Super foty. :razz: Nie ładnie tak samobójców wychowywać.:diabloti: :x przecież one same noo :eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts