Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 dOgLoV napisał(a):jeżeli ten worek jest 15kg to neron jest sporo wiekszy od Dory :evil_lol: ja zamawiam zawsze z allegro i jeszcze nigdy nie miałam tak ze gratisy nie doszły ale za to wtedy mialam przeboje z kocimi kocykami a teraz zamowilam 2 perfumy 2 tyg temu od super sprzedawcy i przesyłki jak nie było tak nie ma :angryy: tak, 15 kg. :evil_lol: no właśnie... no nic ja do nich zadzwonię.:diabloti: paulaa. napisał(a):my zamawialiśmy w krakvecie, doszło wszystko i na prawde szybko, pofatygowali się z worem 15kg pod same drzwi i dostaliśmy wszystkie gratisy do karmy, smaki i wielkie wiadro na karme.. mi też wnieśli ;) jeszcze dostał chyba 8 zł napiwku :evil_lol:, bo mama dała mu całą kwote jaka miała być z gwizdkiem i patrzymy przy nim czy jest gwizdek a nie ma..:( no nic, ale to nie jego wina, napiwek mu się należy.:D Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 z krakvetem wiem ze czesto sa problemy.. myslalm ze to zooplus bo tam tez maja ciekawe gratisy Quote
łamAga Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):tak, 15 kg. :evil_lol: no właśnie... no nic ja do nich zadzwonię.:diabloti: mi też wnieśli ;) jeszcze dostał chyba 8 zł napiwku :evil_lol:, bo mama dała mu całą kwote jaka miała być z gwizdkiem i patrzymy przy nim czy jest gwizdek a nie ma..:( no nic, ale to nie jego wina, napiwek mu się należy.:D ja napisalam do mojego pożal sie super sprzedawcy 2giego e-maila , poczekam na odpowiedz jak do srody nie przyjdzie wystawie negatywa :angryy: Quote
M&S Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Przyszłam z rewizytą:):) Fajną masz psicę, świnkę też widziałam.... Będę zaglądać;) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 deer_1987 napisał(a):z krakvetem wiem ze czesto sa problemy.. myslalm ze to zooplus bo tam tez maja ciekawe gratisy To ja się właśnie od Ciebie o tych problemach dowiedziałam.:evil_lol: dOgLoV napisał(a):ja napisalam do mojego pożal sie super sprzedawcy 2giego e-maila , poczekam na odpowiedz jak do srody nie przyjdzie wystawie negatywa :angryy: i dobrze.:) M&S napisał(a):Przyszłam z rewizytą:):) Fajną masz psicę, świnkę też widziałam.... Będę zaglądać;) hej :hand: oki.;) Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):To ja się właśnie od Ciebie o tych problemach dowiedziałam.:evil_lol: Haha, poczytaj w necie :D Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 deer_1987 napisał(a):Haha, poczytaj w necie :D okej. :) ale i tak do nich zadzwonię. :evil_lol: Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):okej. :) ale i tak do nich zadzwonię. :evil_lol: Dzwon dzown :) a na przyszlosc zobacz na zooplus.pl :D moglabys tam i dla swinki zamawiac Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 deer_1987 napisał(a):Dzwon dzown :) a na przyszlosc zobacz na zooplus.pl :D moglabys tam i dla swinki zamawiac A dla świnki, to ja u nas w zoologu na kg kupuje. :) ale zaraz mama jedzie do kakadu i może będzie gwizdek to kupi.:lol: Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Kocham mojego psa, który na widok dysku nic nie robi..ma to głęboooko w dooopie :-( przeciągamy się szarpakiem, a w domu akurat uwielbia to robić nagle chce zamienić na dysk, to ta pyszczek odwraca .... :shake::angryy: Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 A może najpierw spróbuj ją nagradzać smakiem pysznym jakimś za każde złapanie dysku do pyska, w sensie najpierw nagradzaj każde dotknięcie pyskiem. My tak robiliśmy na kliker już nie pamiętam z jaką zabawką, ale jak nic nie działa, to może to. :smile: ps. Scooby też nie lubi nie wiem czemu gumowego dysku i przeciąge się troche z łaską, a za to plastikowy Dog Chow uwielbia. :D Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 paulaa. napisał(a):A może najpierw spróbuj ją nagradzać smakiem pysznym jakimś za każde złapanie dysku do pyska, w sensie najpierw nagradzaj każde dotknięcie pyskiem. My tak robiliśmy na kliker już nie pamiętam z jaką zabawką, ale jak nic nie działa, to może to. :smile: Spróbuję, ale ona nawet tego nie chce dotknąć.:( Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Spróbuję, ale ona nawet tego nie chce dotknąć.:( Już wiem skąd to znam. Z tego co pamiętam to esperanza od Szelmy tak nakręciła ją na piłke na sznurku, a teraz jest na nią meeega nakręcona, więc może i sposób dobry, na psa łakomczucha. :smile: Quote
M&S Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Kocham mojego psa, który na widok dysku nic nie robi..ma to głęboooko w dooopie :-( przeciągamy się szarpakiem, a w domu akurat uwielbia to robić nagle chce zamienić na dysk, to ta pyszczek odwraca .... :shake::angryy: Widać nie podoba się dysk...;) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 paulaa. napisał(a):Już wiem skąd to znam. Z tego co pamiętam to esperanza od Szelmy tak nakręciła ją na piłke na sznurku, a teraz jest na nią meeega nakręcona, więc może i sposób dobry, na psa łakomczucha. :smile: no tak, ale widziałaś mam i plastikowy.:D nie interesował ją, więc gumowy kupiłam z myślą, że się spodoba....;) M&S napisał(a):Widać nie podoba się dysk...;) niestety...:( już trzeci hihi.;p Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 prawdopodobnie wieczorem będę miała dla Was zdjęciowy prezent.:evil_lol: a może to niespodzianka.:siara: Quote
M&S Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):prawdopodobnie wieczorem będę miała dla Was zdjęciowy prezent.:evil_lol: a może to niespodzianka.:siara: Brzmi ciekawie...... Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 M&S napisał(a):Brzmi ciekawie...... To może i takie będzie.:D :evil_lol: ;) Quote
M&S Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):To może i takie będzie.:D :evil_lol: ;) mam nadzieję......;) Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 najpierw musisz sprawic zeby dysk byl dla niej czyms ciekawym! :) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 deer_1987 napisał(a):najpierw musisz sprawic zeby dysk byl dla niej czyms ciekawym! :) niestety, ale chyba nie umiem...:( Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 http://www.latajacepsy.pl/porady-eksperta/zapytaj-eksperta-dogfrisbee/poczatki-frisbee-czyli-jak-nie-zniechecic-psa Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Robiłam tak, ale gumowym...:( po prostu, gdy robię tak, że bawię się szarpakiem.. super się bawi ze mna i nagle zamieniam na dysk, to dla niej koniec zabawy..:( nic kompletnie już nie robi. Quote
Recommended Posts