Aleksa. Posted July 26, 2017 Author Posted July 26, 2017 Dziewczyny, a wasze psiaki kiedyś miały zapalenie pęcherza ? Bo Dora ma pierwszy raz i zastanawiam się, czy ten opuchnięty srom..po 3 dniach podawania leków nie powinien już się zmniejszać ? mam na myśli ten obrzęk Quote
Tyśka) Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Niestety nie podpowiem... najlepiej chyba podpytać weta? Quote
angineuuka Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 8 godzin temu, Aleksa. napisał: Dziewczyny, a wasze psiaki kiedyś miały zapalenie pęcherza ? Bo Dora ma pierwszy raz i zastanawiam się, czy ten opuchnięty srom..po 3 dniach podawania leków nie powinien już się zmniejszać ? mam na myśli ten obrzęk Zapytaj się Batona od Joj(kilka razy mieli zapalenie pęcherza u joj), albo weta. A to nie moze byc infekcja dróg rodnych? Quote
Aleksa. Posted July 26, 2017 Author Posted July 26, 2017 Byłam u weta, bo okazało się, że przy wynikach moczu ludzie z laboratorium powiedzieli, że też to wygląda jakby ona miała kontakt z jakąś rośliną drażniącą.. w każdym razie srom jest już mniej spuchnięty, ale nad ma zaczerwienione, dostała steryd.. Quote
Aleksa. Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Jutro odbieram wyniki powtórnego badania moczu, ale tak to Dorcia już czuje się lepiej :) Łapcie kilka fotek moich dziewczyn od Beaty :) Quote
Aleksa. Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 21 minut temu, Tyś(ka) napisał: Cudowne te zdjęcia.... Dziękuję w imieniu Beaty :p Quote
Aleksa. Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 To macie moje piękne psiury :D Zanim będą komentarze, że na niektórych fotach długa trawa :D to niestety ale kosiarka mi padła ;p ale chwilowo znowu zadziałała :D Quote
Aleksa. Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 A tu zanim będą komentarze, że mało Dorki :D to ona miała w dupie mnie i aparat :D Quote
Aleksa. Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Te z zabawką marne, ale coś mi ustawienia aparatu nie wyszły :D Dory foto było białe, ale żeby nie było, że nie ma foty z zabawką, to je jakoś przyciemniłam xd Quote
Aleksa. Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Taki ujowy, są lepsze ale droższe :D Quote
Tyśka) Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Hahhhaa, i tak genialne. Świetne zdjęcia, cieszą oczy. A jak zdrowie Dory? Quote
Aleksa. Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Dora już dobrze się czuje. Ma tylko brać jeszcze 2-3tyg urinovet Quote
Aleksa. Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Ja nie śpię, ale ze Ty też to jestem w szoku :D Quote
Aleksa. Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Juz tak oficjalnie, jak jesteśmy po tej okropnej kontroli we Francji.. wyjechałam z Dora do Anglii :) A Magda niech sama napisze co zrobiła hihi Quote
*Magda* Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Juz tak oficjalnie, jak jesteśmy po tej okropnej kontroli we Francji.. wyjechałam z Dora do Anglii :) A Magda niech sama napisze co zrobiła hihi A co ja takiego zrobiłam?! :P Tylko wsiadłam w auto i pojechałam na pierwszą stację benzynową w Holandii, żeby się z Olą zobaczyć i pogadać jakieś 15-20 minut. Tyle :) 2 Quote
angineuuka Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: A co ja takiego zrobiłam?! :P Tylko wsiadłam w auto i pojechałam na pierwszą stację benzynową w Holandii, żeby się z Olą zobaczyć i pogadać jakieś 15-20 minut. Tyle :) wariatka :D skoro wjechałaś już do Anglii, to już bedzie dobrze :p Quote
Recommended Posts