Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, a wasze psiaki kiedyś miały zapalenie pęcherza ? Bo Dora ma pierwszy raz i zastanawiam się, czy ten opuchnięty srom..po 3 dniach podawania leków nie powinien już się zmniejszać ? mam na myśli ten obrzęk

Posted
8 godzin temu, Aleksa. napisał:

Dziewczyny, a wasze psiaki kiedyś miały zapalenie pęcherza ? Bo Dora ma pierwszy raz i zastanawiam się, czy ten opuchnięty srom..po 3 dniach podawania leków nie powinien już się zmniejszać ? mam na myśli ten obrzęk

Zapytaj się Batona od Joj(kilka razy mieli zapalenie pęcherza u joj), albo weta.

A to nie moze byc infekcja dróg rodnych? 

Posted

Byłam u weta, bo okazało się, że przy wynikach moczu ludzie z laboratorium powiedzieli, że też to wygląda jakby ona miała kontakt z jakąś rośliną drażniącą..  w każdym razie srom jest już mniej spuchnięty, ale nad ma zaczerwienione, dostała steryd..

Posted

To macie moje piękne psiury :D

Zanim będą komentarze, że na niektórych fotach długa trawa :D to niestety ale kosiarka mi padła ;p ale chwilowo znowu zadziałała :D

IMG_7153.jpg

IMG_7154.jpg

IMG_7156.jpg

IMG_7157.jpg

IMG_7158.jpg

Posted

Te z zabawką marne, ale coś mi ustawienia aparatu nie wyszły :D Dory foto było białe, ale żeby nie było, że nie ma foty z zabawką, to je jakoś przyciemniłam xd

IMG_7177.jpg

IMG_7180.jpg

IMG_7189.jpg

IMG_7194.jpg

IMG_7195.jpg

Posted
1 godzinę temu, Aleksa. napisał:

Juz tak oficjalnie, jak jesteśmy po tej okropnej kontroli we Francji.. wyjechałam z Dora do Anglii :)

A Magda niech sama napisze co zrobiła hihi

A co ja takiego zrobiłam?! :P Tylko wsiadłam w auto i pojechałam na pierwszą stację benzynową w Holandii, żeby się z Olą zobaczyć i pogadać jakieś 15-20 minut. Tyle :)

IMG-20170804-WA0020.jpg

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, *Magda* napisał:

A co ja takiego zrobiłam?! :P Tylko wsiadłam w auto i pojechałam na pierwszą stację benzynową w Holandii, żeby się z Olą zobaczyć i pogadać jakieś 15-20 minut. Tyle :)

IMG-20170804-WA0020.jpg

wariatka :D 

skoro wjechałaś już do Anglii, to już bedzie dobrze :p