Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Bira wyszpiegowała w polach bociany w ilości 2-ch sztuk. Biedaki przyleciały, a tu tylko śnieg i lód, nic do jedzenia:(
słyszałam w tv że trzeba dokarmiać najlepiej ciepłym jedzeniem .... ale co jedzą bociany ? mięsko chyba ?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='agusiazet']Nie, nie zamykam, bo ona tak lata jak postrzelona jak się czegoś boi, to tu, to tam:)[/QUOTE]znam z doświadczenia takie strachy przed burzą , mieliśmy takiego wielkiego psa jak dzieci były małe , potrafił wejść pod dziecięce łóżeczko, a wychodząc spod niego przesunąć go o metr na sobie , właził do wanny , gryzł w strzępy futryny , drapał w szyby okienne i szyby w drzwiach .... masakra...
a teraz mam inny problem , moje dwie suki szczekają na burzę ... tylko Batman jest ok , tzn zakopuje się pod koc czy kołdrę ale jest spokojny

Posted

Ostatnio na spacerze przed burzą tak panikowała, łaziła po krzakach i innych mało dostępnych miejscach, że zgubiła porządną zaciskową obrożą. Teraz chodzi w zapinanej skórkowej, ale z niej wyciąga łebek bez jakichkolwiek problemów:(

Posted

Kamilko, ona teraz jest cudownym, otwartym psem, który ogon ma zawsze w górze, zupełnie innym od tego wypłosza, który do mnie przyjechał! Nawet jak się czegoś boi i wyciągnie głowę z obroży, to wraca na zawołanie i dopiero razem wracamy. Zdecydowanie moja Bircia znormalniała:):):)

• 3 weeks later...