Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to dobrze że już lepiej :)
moja wczoraj przybiegła z podwórka z podniesioną przednią łapą .... okazało się że patyczek , taki pół zapałki, wszedł jej między poduchy .... rozpacz była straszna ;)

Posted

U mnie był pogrom od minionego czwartku. Najpierw zatruła się Bira i męczyły ją wymioty, potem zaczeła kuśtykać. Ledwo z nią się unormowało zaczął wymiotować Sony, a wczoraj i on zaczął kuleć:( Ale u niego to dlatego, że nie dałam mu karmy na stawy, bo i tak wszystko zwracał. Ale dzisiaj i z nim lepiej:)

Posted

[quote name='agusiazet']U mnie był pogrom od minionego czwartku. Najpierw zatruła się Bira i męczyły ją wymioty, potem zaczeła kuśtykać. Ledwo z nią się unormowało zaczął wymiotować Sony, a wczoraj i on zaczął kuleć:( Ale u niego to dlatego, że nie dałam mu karmy na stawy, bo i tak wszystko zwracał. Ale dzisiaj i z nim lepiej:)[/QUOTE]

ojej... ja mam z kolei problemy z moimi kotami :(

Posted

Zdjęć nie zrobiłam, bo zapomniałam aparatu. Za to Biśka dostała manto za niesłuchanie, uciekanie i gonienie kotów i szczekanie na ludzi. Niestety, niespecjalnie się przejęla. Jej chyba nikt tego nie uczył i teraz jest zdumiona, że nie może robić to, co chce!

Posted

Teraz już zimno, ale w dzień była okropna chlapa i mokry śnieg.

Jeśli uda się to jutro pojedziemy z Birką na prześwietlenie łapki, muszę wykorystać fakt, że jest w domu moje środkowe dziecię. Z Birą nie da się samodzielnie podróżować bez klatki! Lata jak meserszmit po aucie:)