nathaniel Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 MAm takie pytanie ;) Marzy mi się harley davidson, ale przeciez nie zakupie go (jesli wogole :D kiedyś tam) , gdy moj pies nie bedzie mogl podruzowac ze mna. Wiec sie pytam czy piesek moglby podrozowac w koszu? (kosz + pasy) ? Czy tak mozna bylo by jezdzic ? :D Quote
ramzes Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Z tego co mi wiadomo to nie ma dwóch takich samych harlusiów. Skontaktu się z firmą to może zrobią ci maszynę na miarę tzn. z miejscem dla psa;) To może być niezłe. sam jestem ciekaw Quote
ASICA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 czy musi być Harley? z czasów II wojny światowej zostalo dużo fajoskich egzemplarzy z koszami. koniecznie hełmofon dla psiura trzeba sprezentować.:cool3: [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img78.imageshack.us/img78/1672/kask6mp.png[/IMG][/URL] Quote
nathaniel Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 koniecznie harley byc nei musi :D Ale to i tak za przynajmniej 10 lat :D:D Jestem poprostu ciekawa czy tak by mozna bylo :D Naturlanie ze chlopak uczony bylby w kasku jezdzenia :D Quote
nathaniel Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='ramzes']Z tego co mi wiadomo to nie ma dwóch takich samych harlusiów. Skontaktu się z firmą to może zrobią ci maszynę na miarę tzn. z miejscem dla psa;) To może być niezłe. sam jestem ciekaw[/quote] No wiadomo że Harley Davidson , to nazwa firmy , jest modeli w trzy pupy :) , pytam się ogólnie czy tak podróżować można Quote
puli Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 1.Myślę,że ciapek musiałby być mało wrazliwy na hałas bo długotrwały huk silnika byłby dla niego nieprzyjemny 2.Problemem może być zabezpieczenie oczu.Kurz,wiatr,śmieci to b.niebezpieczne. Quote
kiwi Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 znałam hysky ktora podrozowala z wlasicielem na chopperze wtedy byla jeszcze mala i miescila sie z powodzeniam na baku bak obwinietko baranim futrem zbye sieeni zeslizgnela pokonywala trase krakow bieszczady pzrez cale wakacje etraz dorosla i jakos nie potrafie sobie jej wyobrazic na chopperze :lol: Quote
nathaniel Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 No cóż... można temat zamknąć.... szkoda , w sumie to tak kask mógłby być, pasy też, okularki , ale uszy. Nie lepiej bez experymentow. Quote
Recommended Posts