Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']super...dzieki Aniu:)
mam nadzieje, ze wszystko sie uda:)

Monika:) mam prosbe przelej z konta Areska do Ani - 200zl - na kastracje i na transport Areska[/QUOTE]

tak ,tak ,juz pisze wlasnie o tym z Ania.

Posted

[quote name='mrs.ka']no ja nie wiele teraz mogę pomóc ale jakby co to dajcie znać[/QUOTE]

Okay. Prawdopodobnie pojedziemy Pawla samochodem pieskom będzie wygodniej.

Proszę jeszcze raz o deklaracje, bo mamy ich ciągle malutko:shake: Może ktoś pomóc porozsyłać wątek?

Posted

[quote name='Ania102']Okay. Prawdopodobnie pojedziemy Pawla samochodem pieskom będzie wygodniej.

Proszę jeszcze raz o deklaracje, bo mamy ich ciągle malutko:shake: Może ktoś pomóc porozsyłać wątek?[/QUOTE]

ja popytam...sama na deklaracje nie moge sobie pozwolic stałą :( sama mam 2 psiaki na deklaracji do tego horde wlasnych, przykro, ale takie realia, za to walcze na pradusiowych bazarkach. podejmuje sie reklamy wątku Prado i bazarków dzisiaj od wieczora zaczne, bede reklamowac tak jak Kajtuna - 30/40 pw co wieczor przez kilka dni, mam nadzieje ze cioteczki mnie nie przeklną :P

Posted

po za PRADO jest kilkanaście psów w potrzebie ze Starachowic ,więc [B][U]zapraszam na c.d naszego bazarku

[/U][SIZE=5][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000]Letni[/COLOR] [COLOR=seagreen][COLOR=lime]szał[/COLOR] [/COLOR][COLOR=royalblue]ciuchowy[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][B][FONT=Arial Black][SIZE=4] [COLOR=darkorange](nowa dostawa)[/COLOR]
[/SIZE][COLOR=#9932cc]bazarek trwa do 22 sierpnia godź.22.00[/COLOR][/FONT]

[/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/190507-Letni-szał-ciuchowy-na-dług-u-weta-za-starachowickie-bezdomniaki?p=15149912#post15149912"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1905...2#post15149912[/COLOR][/URL]

Posted

Wróciłam z wakacji - odnowię Prado ogłoszenia....
Czy macie jakiś inny tekst?
Na wątku jamora wyczytałam, że zrobił ten test na oko - i nie jest ciekawie....wet też oglądał...
Znalazłam też wypowiedź Artura o tym, że Prado juz raczej się nie zmieni - zawsze będzie od człowieka oczekiwał tego najgorszego.
Może napisać o tym w ogłoszeniach - "Prado, pies, który od człowieka nie doznał niczego dobrego"....może jakaś miłosierna osoba się na niego zdecyduje......
Ale ciężko z nim będzie :( Ludzie chcą mieć psa najlepiej rodzinnego....czylit akiego, który kocha wszystkich ludzi

Posted

[quote name='alice midnight']
ja popytam...sama na deklaracje nie moge sobie pozwolic stałą [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/188243-Prado-w-hotelu-potrzebne-deklaracje.-POMÓŻCIE!/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] sama mam 2 psiaki na deklaracji do tego horde wlasnych, przykro, ale takie realia, za to walcze na pradusiowych bazarkach. podejmuje sie reklamy wątku Prado i bazarków dzisiaj od wieczora zaczne, bede reklamowac tak jak Kajtuna - 30/40 pw co wieczor przez kilka dni, mam nadzieje ze cioteczki mnie nie przeklną :P
[/QUOTE]

Dzięki ogromne dobra kobieto!:)

Monday moj wet go będzie badał i zobaczymy co z tym okiem. Co do tego że on od czlowieka oczekuje najgorszego to jak najbardziej można pisać...

Posted

trzeba jeszcze Jamora popytac ,a Ty Aniu tez go poobserwuj ,jak bedzie u Ciebie po kastracji ,poznalas go jeszcze zanim trafil do jamora ,moze zobaczysz jak sie rozwinal.Jaor pisal ,ze on na ulicy sobie spal spokojnie ,kolo przechodzacych ludzi ..to chyba nie boi sie juz tak panicznie..
Ja zrobie mu allegro ,tylko wlasnie dobrego tekstu trzeba.

Posted

To ruszymy z kolejnymi ogłoszeniami po kastacji. Oczywiście,że bede go obserwować. Nie wiem jak moje psiaki zniosą jego obecność ale mam 3 suczki i jednego psa, który prawie nie widzi więc myślę ze wszysko bedzie ok.
Zanim Prado trafił do Jamora był tak wycofany że nigdy nie podszedł blisko, a jego biedna siostra sikała ze stachu podczas głaskania:-( a teraz jest szczęśliwa;)... i jemu też musi się poszczęścic. Znalazłam następną deklarowiczkę- spoza dogo (doszło do tego,że wyłudzam pieniądze od znajomych:diabloti:)

Posted

wyłudzanie od znajomychj jest najlepsze :D
dziewczyny czy mam za bazarki przelac kase na konto podane na pierwszej czy czekac az monika083 mi odpisze bo cos sie doczekac nie moge :)
do tekstu bym potrzebowała jakichs zwięzłych iinformacji-aktualnych i kilku z cyklu "jak to się zaczęło", żeby taki konkretny rys sytuacvji Prado dać do gołoszen.

Posted

[quote name='monika083']
Ja zrobie mu allegro ,tylko wlasnie dobrego tekstu trzeba.[/QUOTE]

[url]http://allegro.pl/item1192644165_wspanialy_pies_potrzebuje_swojego_przewodnika.html[/url]

Ja allegro robię - chyba odkąd trafił do jamora

Posted

[quote name='Monday']Tylko tekst chyba niezbyt zachęca :(
Potrafi pokazać zęby - może to i prawda, ale kto chce takiego psa???[/QUOTE]

wlasnie ,chodzi mi ,ze tekst musi byc chwytajacy za serce ...aaaaa skasuj z tekstu ''nie licytuj'' bo Ci ununa aukcje..