agni Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Aniu posprzątaj skrzyneczkę bo ni ma jak pisać do Cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
viola005 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='kakadu']aniu102 przepraszam za ot, ale szukam kogos z pacanowa; nie mozemy z makrelą skontaktowac sie z marget, a kupilysmy u niej ksiazki na bazarku; minal przeszlo miesiac, a ona nie daje znaku zycia; wiem, ze jest prezesem fundacji i firmy prywatnej o takiej samej nazwie mon ami - telefon podany na stronie jest wylaczony; bedziemy wdzieczna za pomoc w tej sprawie;[/QUOTE] Kakadu, czytalam o tej sprawie na watkach bazarkowych, marget trafila na czarne kwiatki bazarkowe, cholera, nie rozumiem takich spraw, to tak szkodzi psom! wspolczuje Ci Prado, zapisz sie na kurs niemieckiego i bedzie ok! zycze Ci wszystkiego najlepszego na nowej, niemieckiej drodze zycia z duzym ogrodem! Quote
Ania102 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Państwo mają mi przysłać zdjęcia w tym tygodniu, Prado najbardziej polubił Panią domu. Było to do przewidzenia bo on zdecydowanie bardziej ufa kobietom. Czekam na fotki z niecierpliwością. Quote
Ania102 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Przykro mi bardzo ale ciągle czekam na zdjęcia, Pan miał jakieś problemy. Przez tel mówił,że jest w porzadku, że Prado jest posłuszny i najbardziej zakochany w Pani domu. Poczekamy jeszcze trochę chociaz mi bardzo ciężko to wychodzi. Quote
monika083 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Kamila Proc']oby to wszystko byla prawda[/QUOTE] a czemu mialaby to nie byc prawda:cool3: a teraz niespodzianka: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_y3HeXrnIPy4/TYtHiamtJnI/AAAAAAAAAog/Y6pS1D6cdlo/prado2..jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_y3HeXrnIPy4/TYtHi7qRVcI/AAAAAAAAAok/XzbQbWyG1iE/prado3...jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_y3HeXrnIPy4/TYtHkGMm4aI/AAAAAAAAAoo/I7d5K9Fd5RQ/prado..5.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_y3HeXrnIPy4/TYtHkw2BQXI/AAAAAAAAAos/UQAC1lvIQFU/IMG_0442.jpg[/IMG] Quote
Ania102 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 O są, Monisia dzięki za wstawienie:) No wreszcie go widzę zdrowego i jak mu się przytyło. Szkoda, że nie umiem niemieckiego bo chętnie bym kiedyś zadzwoniła do Pradusia osobiście, ale niestety nie dogadam się. Quote
monika083 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 myslisz , ze Prado juz zapomnial jezyka??:evil_lol: Quote
JOHANNALIND Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 fajne fotki i Praduś jaki uśmiechnięty...:) Quote
Ania102 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Może jeszcze coś tam pamięta, ciekawa jestem czy by mnie poznał albo Jamora... Quote
monika083 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 a patrzy tam na prawo ,pewnie kuchnia tam jest :D Quote
aga38 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No widzisz Aniu i jest Twój Praduś:)Czasem ludzie nie maja czasu przesłać zdjęć różne są w życiu sytuacje,teraz mozesz sobie na niego popatrzeć poznałby Was na pewno tylko z dogadaniem sie z nim ciężko pewno juz po niemiecku nieźle szprecha:) Quote
Ania102 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Wiesz nie umiem zmienić sobie banerka. Ale tytuł trzeba zmienić. Właśnie muszę jeszcze spytać JAmora czy jestem z nim kwita. Quote
Elka_Ka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 A tak się martwiłaś, że piesio nie znajdzie domku a tu proszę jak się Pradziowi poszczęściło:happy1: Quote
Monday Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Prado to domowy psiak???? SUPER trafił, widać jaki wyluzowany, czuje się bezpiecznie - niczym nasze kundle rozwalające się na łózkach :diabloti: A pamietam jak go u jamora zobaczyłam - biedny na budę wpadł, bo nie wcelował żeby do niej wejść, tak się bał jak podeszłam do boksu :( Quote
Monday Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A jakie ma imię? Prado to też tak po niemiecku....;) Quote
Ania102 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Monday']Prado to domowy psiak???? [/QUOTE] Jak go zawiozłam do dt w Niemczech i wskoczył na czarna kanapę, to mój tz powiedział, że pewnie marzył o takiej kanapie jak był u mnie po kastracji. Chyba tak było:) Chociaż Opiekunowie z dt nie zaglądają na dogo to chciałabym im bardzo tutaj też podziękować, poza domem dla Prada znaleźli domek dla malutkiej kalekiej Łapki. Mam nadzieję, że kiedys jeszcze zdecydują się na tymczasowanie jakiś psiaków. Ile ten pies byłby jeszcze w hoteliku tego się nie dowiemy. Praduś teraz to Pedro:) [B]Monday[/B] wogóle to gratulacje:) gdzieś mi się o oczy obiło... Quote
monika083 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 i wyobrazcie sobie , ze szzytem marzen w polsce bylby dla Prada dom z buda ocieplona, a on znalazl normalny domek z ogrodem , z ktorego korzysta ,ale jest normalnym ,domowym psem , towarzyszem dzieci! to niesamowite! A Latka, o ktorej pisala wyzej Ania , to trafila jak do Nieba, swietny dom , a to starsza dama, zwykla czarna do tego z rozczepiona lapka..w polsce nigdy nie znalazlaby domu , a jej panstwo pisza teraz o niej , ze kompletuje ich rodzine, naprawde az wraca czasami wiara w czlowieka.. Quote
Monday Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Ania102'][B]Monday[/B] wogóle to gratulacje:) gdzieś mi się o oczy obiło...[/QUOTE] aaaa...dzieki ;) Jak wy te domy w niemczech znajdujecie? Sama mam Blankę, której z polski chyba nikt nie weźmie :( Quote
Recommended Posts