Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wujek&ciocia']
a jak wolicie?

do tej pory daliśmy fanty na kilka bazarków i robiliśmy tak, że mailem wysyłamy gotowe opisy i zdjęcia, a pocztą wysyłamy paczkę do prowadzącej bazarek, po to aby jak wszystko było w jednych rękach, a poza tym jak się nie sprzeda, to może ta osoba wykorzystać w kolejnych bazarkach [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/188243-Prado-Prosimy-o-deklaracje.-Mamy-tylko-80-zł!-POMÓŻCIE!/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
[/QUOTE]

Tak myślę, że będzie najlepiej- dziękuję bardzo za pomoc. Podaję maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL].

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JOHANNALIND']Mogę się dorzucać miesięcznie 30 zł- więcej nie dam rady. Gdzie należy wpłacać? Pozdrawiam :)[/QUOTE]

wow, baaardzo dziekujemy :)

w pierwszym poscie znajdziesz nr konta Ani ,

Posted

[quote name='JOHANNALIND']
Mogę się dorzucać miesięcznie 30 zł- więcej nie dam rady. Gdzie należy wpłacać? Pozdrawiam
[/QUOTE]

Dziękuję ogromnie- mam to rozumieć jako deklarację stałą?

Posted

[INDENT][quote name='JOHANNALIND'] [INDENT]Tak, stała deklaracja- być może od czasu do czasu wyskrobię więcej, ale to pewne nie jest, gdyż wspomagam jeszcze 2 inne pieski- przeraża mnie, ile jest tych potrzebujących zwierząt [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/188243-Prado-Prosimy-o-deklaracje.-Mamy-tylko-80-zł!-POMÓŻCIE!/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/INDENT][/QUOTE][/INDENT]To ja Cię zapisuję w deklarowiczach z ogromną przyjemnością. Jestem wdzięczna za pomoc.

Posted

witajcie,

trafiłam na tę stronę przypadkiem, nie zostałam przez nikogo zaproszona. Chcę pomóc Prado, to kochany piesek!
wpłacę 150,- na numer konta z 1-szej strony. Nie mogę złożyć deklaracji bo z kasą u mnie różnie :( ale będę zaglądać do Prado i w miarę możliwości pomagać psiaczkowi!

Posted

[quote name='KropeczkaJ']witajcie,

trafiłam na tę stronę przypadkiem, nie zostałam przez nikogo zaproszona. Chcę pomóc Prado, to kochany piesek!
wpłacę 150,- na numer konta z 1-szej strony. Nie mogę złożyć deklaracji bo z kasą u mnie różnie :( ale będę zaglądać do Prado i w miarę możliwości pomagać psiaczkowi![/QUOTE]

witamy u Pradusia i ogromnie dziekujemy za pomoc !!

i zostan z nami !

Posted

[INDENT][quote name='KropeczkaJ']
[INDENT]witajcie,

wpłacę 150,- na numer konta z 1-szej strony. Nie mogę złożyć deklaracji bo z kasą u mnie różnie [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/188243-Prado-Prosimy-o-deklaracje.-Brakuje-340-zł!-POMÓŻCIE!/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] ale będę zaglądać do Prado i w miarę możliwości pomagać psiaczkowi!
[/INDENT][/QUOTE]

Bardzo Ci dziękuję Kropeczko to dla nas wielka pomoc. Praduś nadal nie ma uzbieranych deklaracji, nikt o niego nie dzwoni, póki co nikt go nie chce:-(
To jakieś czary, że takie dobre ciotki zaglądają i wspierają jak mogą;)
Zostań z nami!

[/INDENT]