alice midnight Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Hej Przystojniaku co tam u Ciebie? Quote
Estrella Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ciotki, a będziecie robiły ciuchowe bazarki na Prado ? Może macie -zwykły, biały top -jeansowe rurki -bluza(z kapturem)/sweterek rozpinane wszystko w S i szukam też torby na A4, musi być dość wytrzymała i nie sportowa. i może trampki, całe białe r. 38 Albo jakaś tunika z długim rękawem. Quote
Ania102 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Estrella jak zrobie bazarek to Cię serdecznie zapraszam, póki co siedzę na dogo w pracy, bo czasu nie mam a jak mam to mi internet domowy nie działa:sad: Quote
jamor Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='alice midnight']Hej Przystojniaku co tam u Ciebie?[/QUOTE] u mnie wszystko w porządku :-) Quote
alice midnight Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='jamor']u mnie wszystko w porządku :-)[/QUOTE] hiehie :) no to fantastycznie [B]Ania102[/B] i ja tez na bazarki czekam :) Quote
Ania102 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Jamor widzę, że na emeryturze humor Ci dopisuje:evil_lol: Quote
alice midnight Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 poczucie humoru wazna sprawa w tych ponurych czasach :) a jak znosicie piękna polską jesien tego lata? :D Quote
Ania102 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Ja masakryczne, wczoraj wyłapywałam szczeniaki w lesie a dziś mnie rozkłada:shake: Wczoraj wysępiłam od znajomego 50 zł na Prado! Quote
Estrella Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Ania102']Wczoraj wysępiłam od znajomego 50 zł na Prado![/QUOTE]haha :evil_lol: Quote
alice midnight Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 wiecie co...chyba ruszę z bazarkami pod tytułem " na zadłużone psiaki"..podsyłają mi wątki i po prostu jedna wielka masakra..kazdemu chciałoby się pomóc.. jesli by ktos miał jakies fanty do dołozenia zapraszam. Aniu moje psy siłą trzeba na dwór wypychać żeby sie wysikały...a przymrozki ponoc zapowiadali! A Ty kolejne bidy tam ratujesz...ech życie Quote
Wadercia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 mam kilka gazetów. Ale nie mam czasu zeby porobicx im zdjecia. Moze w nastepnym tygodniu cos sie znajdzie. :( Quote
Ania102 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Ja też właśnie taka jestem zalatana a przez tą pogodę internet nawala:( Mam w domu na dzisiejszą noc 10 psów! Jutro jadę zawieź szczeniaczki i zabieram się do roboty. Jamor a Ty jak tu zajrzysz to napisz jak się ma Prado. Quote
Monday Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ania102 zobacz KONIECZNIE !!! [URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL] Wydrukowali moje ogłoszenie Pradusia w Metrze :) :) :) Mam nadzieję, że będziesz odbierać dziś telefony !!!!!!!!!!!!!!!!!! Acha, ale teraz zobaczyłam, że telefon w ogłoszeniu wydrukowali do Dominiki - ale to chyba żadna różnica? Quote
alice midnight Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 słuchajcie ale co do tych bazarków to wolalabym miec fanty u siebie, bo robi sie problem kiedy jedna osoba wylicytuje kilka rzeczy od roznych osob, balagan z adresami, i kilka przesylek, a niekazdy chce placic kilka razy ;/ juz sie z tym spotkalam i mimo ze tu o psy chodzi to tez to troche rozumiem. Quote
Wadercia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='alice midnight']słuchajcie ale co do tych bazarków to wolalabym miec fanty u siebie, bo robi sie problem kiedy jedna osoba wylicytuje kilka rzeczy od roznych osob, balagan z adresami, i kilka przesylek, a niekazdy chce placic kilka razy ;/ juz sie z tym spotkalam i mimo ze tu o psy chodzi to tez to troche rozumiem.[/QUOTE] Ja rowniez to rozumiem. Chcialam na wlasna reke oworzyc taki bazarek, ale naprawde w ciagu najblizszych dwoch tygodni calkowity brak czasu mam :( [quote name='Monday']Ania102 zobacz KONIECZNIE !!! [URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL] Wydrukowali moje ogłoszenie Pradusia w Metrze :) :) :) Mam nadzieję, że będziesz odbierać dziś telefony !!!!!!!!!!!!!!!!!! Acha, ale teraz zobaczyłam, że telefon w ogłoszeniu wydrukowali do Dominiki - ale to chyba żadna różnica?[/QUOTE] O prosze! to teraz już napewno piesek zostanie zauważony :) Quote
mrs.ka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 w porządku,telefon ma być mój ponieważ ja jestem cały czas dostępna ,a Ania jak jest w pracy to raczej nie może odbierać :) niestety narazie się nie rozdzwonił :shake: ale wiadomo,że to nie jest tak ,że nagle wszyscy dzwonią bo Prado się ukazał , musi go ktoś wypatrzyć i być pewnym ,że właśnie jego chce, a na to czasami trzeba poczekać... Quote
Estrella Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 ile kosztuje zamieszczenie ogłoszenia w metrze ? Quote
Monday Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Estrella']ile kosztuje zamieszczenie ogłoszenia w metrze ?[/QUOTE] Kosztuje to łut szczęścia :) Robisz ogłoszenia na cafeanimal i oni jakoś losowo wybierają 4 psiaki. Zawsze odzew z tej gazety był. To naprawdę sukces jak ogłoszenie się tam ukaże. Sporo psów w ten sposób domy znalazło. Myślałam, że może po Prado ktoś zadzwoni...ale jednak nie :( Może jutro, jak ktoś się zastanowi. Jedna pani trzymała gazetę bardzo długo i się tak namyślała, aż w końcu zadzwoniła... Quote
Estrella Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Monday']Kosztuje to łut szczęścia :) Robisz ogłoszenia na cafeanimal i oni jakoś losowo wybierają 4 psiaki.[/QUOTE] aaacha... Dziękuję za wyjaśnienie :loveu: ostatnio cafeanimal nie chciało mi wejść, ale może teraz będzie ok.. też będę polować na metro z Abim (banerek) :multi: dzisiaj się dowiedziałam, że cały tył ma połamany - coś z kolami, z biodrem, kręgosłupem :shake: może metro przyniesie mu szczęście. Praduś do góry :loveu: Quote
Ania102 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Monday dzięki! Może jeszcze będzie jakiś telefon, dobrze, że nr Dominiki bo ze mną bywa różnie z dogadaniem. Spędziłam dzisiaj 15 godzin w trasie- rozwożąc psiaki po hotelu i ledwo żyję, a jeszcze mamy tu masakrę bo powódz pod starachowicami i tutaj też niektóre miejsca pozalewane. Ciężko było wrócić do domu...ale jestem:) Jutro biorę się za bazarki. Mrs.ka jak dobra jest ta treść ogłoszeń to może wklej na wątek a ja jutro wyślę waderci, bo mam pakieciki. Quote
wujek & ciocia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 witam Prado i cioteczki :) wpłaciłem swoją stałą pzdr Quote
wujek & ciocia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00.[/URL] z góry przepraszam, że nie na temat ale serdecznie zapraszam na bazarek [URL="http://www.dogomania.191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00"][/URL] Quote
Monday Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Zmieniłam trochę allegro Pradusiowi. [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1216584573[/url] Tak mocno trzymam kciuki za tego psiaka. Quote
Recommended Posts