Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, a będziecie robiły ciuchowe bazarki na Prado ?
Może macie
-zwykły, biały top
-jeansowe rurki
-bluza(z kapturem)/sweterek rozpinane
wszystko w S
i szukam też torby na A4, musi być dość wytrzymała i nie sportowa.
i może trampki, całe białe r. 38
Albo jakaś tunika z długim rękawem.

Posted

wiecie co...chyba ruszę z bazarkami pod tytułem " na zadłużone psiaki"..podsyłają mi wątki i po prostu jedna wielka masakra..kazdemu chciałoby się pomóc..
jesli by ktos miał jakies fanty do dołozenia zapraszam.

Aniu moje psy siłą trzeba na dwór wypychać żeby sie wysikały...a przymrozki ponoc zapowiadali! A Ty kolejne bidy tam ratujesz...ech życie

Posted

Ja też właśnie taka jestem zalatana a przez tą pogodę internet nawala:( Mam w domu na dzisiejszą noc 10 psów! Jutro jadę zawieź szczeniaczki i zabieram się do roboty.
Jamor a Ty jak tu zajrzysz to napisz jak się ma Prado.

Posted

Ania102 zobacz KONIECZNIE !!!
[URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL]

Wydrukowali moje ogłoszenie Pradusia w Metrze :) :) :)
Mam nadzieję, że będziesz odbierać dziś telefony !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acha, ale teraz zobaczyłam, że telefon w ogłoszeniu wydrukowali do Dominiki - ale to chyba żadna różnica?

Posted

słuchajcie ale co do tych bazarków to wolalabym miec fanty u siebie, bo robi sie problem kiedy jedna osoba wylicytuje kilka rzeczy od roznych osob, balagan z adresami, i kilka przesylek, a niekazdy chce placic kilka razy ;/ juz sie z tym spotkalam i mimo ze tu o psy chodzi to tez to troche rozumiem.

Posted

[quote name='alice midnight']słuchajcie ale co do tych bazarków to wolalabym miec fanty u siebie, bo robi sie problem kiedy jedna osoba wylicytuje kilka rzeczy od roznych osob, balagan z adresami, i kilka przesylek, a niekazdy chce placic kilka razy ;/ juz sie z tym spotkalam i mimo ze tu o psy chodzi to tez to troche rozumiem.[/QUOTE]

Ja rowniez to rozumiem. Chcialam na wlasna reke oworzyc taki bazarek, ale naprawde w ciagu najblizszych dwoch tygodni calkowity brak czasu mam :(

[quote name='Monday']Ania102 zobacz KONIECZNIE !!!
[URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL]

Wydrukowali moje ogłoszenie Pradusia w Metrze :) :) :)
Mam nadzieję, że będziesz odbierać dziś telefony !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acha, ale teraz zobaczyłam, że telefon w ogłoszeniu wydrukowali do Dominiki - ale to chyba żadna różnica?[/QUOTE]

O prosze! to teraz już napewno piesek zostanie zauważony :)

Posted

w porządku,telefon ma być mój ponieważ ja jestem cały czas dostępna ,a Ania jak jest w pracy to raczej nie może odbierać :)
niestety narazie się nie rozdzwonił :shake: ale wiadomo,że to nie jest tak ,że nagle wszyscy dzwonią bo Prado się ukazał , musi go ktoś wypatrzyć i być pewnym ,że właśnie jego chce, a na to czasami trzeba poczekać...

Posted

[quote name='Estrella']ile kosztuje zamieszczenie ogłoszenia w metrze ?[/QUOTE]

Kosztuje to łut szczęścia :)
Robisz ogłoszenia na cafeanimal i oni jakoś losowo wybierają 4 psiaki.
Zawsze odzew z tej gazety był. To naprawdę sukces jak ogłoszenie się tam ukaże.
Sporo psów w ten sposób domy znalazło.
Myślałam, że może po Prado ktoś zadzwoni...ale jednak nie :(
Może jutro, jak ktoś się zastanowi.

Jedna pani trzymała gazetę bardzo długo i się tak namyślała, aż w końcu zadzwoniła...

Posted

[quote name='Monday']Kosztuje to łut szczęścia :)
Robisz ogłoszenia na cafeanimal i oni jakoś losowo wybierają 4 psiaki.[/QUOTE]
aaacha... Dziękuję za wyjaśnienie :loveu:
ostatnio cafeanimal nie chciało mi wejść, ale może teraz będzie ok.. też będę polować na metro z Abim (banerek) :multi: dzisiaj się dowiedziałam, że cały tył ma połamany - coś z kolami, z biodrem, kręgosłupem :shake: może metro przyniesie mu szczęście.

Praduś do góry :loveu:

Posted

Monday dzięki! Może jeszcze będzie jakiś telefon, dobrze, że nr Dominiki bo ze mną bywa różnie z dogadaniem.
Spędziłam dzisiaj 15 godzin w trasie- rozwożąc psiaki po hotelu i ledwo żyję, a jeszcze mamy tu masakrę bo powódz pod starachowicami i tutaj też niektóre miejsca pozalewane. Ciężko było wrócić do domu...ale jestem:)
Jutro biorę się za bazarki. Mrs.ka jak dobra jest ta treść ogłoszeń to może wklej na wątek a ja jutro wyślę waderci, bo mam pakieciki.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00.[/URL]

z góry przepraszam, że nie na temat ale serdecznie zapraszam na bazarek
[URL="http://www.dogomania.191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00"][/URL]