YxNinaxY Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Kurde aż nie chce się wierzyć że Pani Gosia tak zareagowała w sprawie sterylki :shake: A Perełka faktycznie już się tak nie boi, nawet nieco "wyszczekana" się zrobiła ;) Oczywiście w pozytywnym sensie :) Quote
agnieszka32 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='blacky764']Aktywnym, wszelkie interwencje w naszym powiecie przeprowadza ona i Pani Ewa Kurkowska. Nie proszą o pomoc TOZ Szczecin, bo psy z interwencji trafiają na DT do Pani Ewy, lub do naszego Kojca jak Nero. Agnieszko tak - myśląc o kierowniczce mam na myśli Panią Gosię. [/QUOTE] Monika, to inne informacje uzyskałam z TOZu ;) Cieszę się, że jest inaczej :) Może by jednak z p.Gosią porozmawiać o zmianie umowy adopcyjnej? A kto układał jej treść? Quote
mysza 1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='paulinken']Mi Perełki też bardzo żal :([/QUOTE] Ja próbuję wstrzelić się w cafeanimal, żeby do Metra się załapała. Szanse małe ale zawsze. Dzisiaj chyba za późno, bo dopiero teraz ją umieściłam ale jutro znowu spróbuję. Quote
paulinken Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='mysza 1']Ja próbuję wstrzelić się w cafeanimal, żeby do Metra się załapała. Szanse małe ale zawsze. Dzisiaj chyba za późno, bo dopiero teraz ją umieściłam ale jutro znowu spróbuję.[/QUOTE] Ja już jej robiłam cafeanimal. A to trzeba co jakiś czas nowe? Quote
paulinken Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Albo może w jakiejś innej gazecie by spróbować? Quote
mysza 1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='paulinken']Ja już jej robiłam cafeanimal. A to trzeba co jakiś czas nowe?[/QUOTE] Najlepiej codziennie nowe, kasować i jeszcze raz. Bo codziennie jakieś psiaki z cafe trafiają do Metra ;) Co do innych gazet to może Blacky lokalnie ją spróbuje ogłosić, wiem, że ma jakiś kącik w gazecie miejscowej. Quote
paulinken Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='mysza 1']Najlepiej codziennie nowe, kasować i jeszcze raz. Bo codziennie jakieś psiaki z cafe trafiają do Metra ;) Co do innych gazet to może Blacky lokalnie ją spróbuje ogłosić, wiem, że ma jakiś kącik w gazecie miejscowej.[/QUOTE] O, to tego nie wiedziałam, dzięki :) Tzn. wiedziałam o Metrze, ale myślałam, że już "bazę" mają. To tak będę robić. Bo niestety ogłoszenie w Moim Psie np. już ok. 150 zł... Quote
YxNinaxY Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Monika (Blacky) prosiła mnie żebym przekazała Wam, że spalił jej się komputer, dlatego nie ma dostępu do neta. Jeśli ktoś chciałby się z nią skontaktować to jej nr tel. : 694539289. Quote
agnieszka32 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 A ja wiem, gdzie pojedzie Neruś i powiem Wam, że do lepszego miejsca nie mógł trafić! Mysza1 - wielkie podziękowania dla Ciebie :loveu: Quote
mysza 1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jeszcze Perełkę muszę jakoś ocalić ale pomysłu brak :( Quote
blacky. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Cioteczki, będę starać się być codziennie tutaj chociaż na chwile :( Pisze od koleżanki. Postaram się umieścić Perełkę w gazecie. Co do Nera dziewczyny piszcie tutaj, piszcie lub dzwońcie do mnie -[B] tel. 694-539-289.[/B] Dzięki Nino za napisanie - my się umówimy jakoś w piątek na spacerek ;) Jutro idę do PUKu ok. 11.30, tak na szybko zaniosę co mam i zapytam o Perełkę. Porobię zdjęcia Perełce, Sticzowi i nowym. LAZY zabierasz Nera od nas ? Jeśli tak to napisz mi na PW. Najlepiej by było gdybyście się zgadały co do dnia i godziny. Muszę kartke w PUKu zostawić żeby nas wpuścili :D Jak mi się coś jeszcze przypomni to zaraz napiszę... Quote
mysza 1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jeszcze nie wiadomo czy LAZY będzie go wiozła, może ktoś inny. Zobaczymy. Obfoć Perełkę ;) Quote
LAZY Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Bez obaw bedziemy Ciebie Monika informować w kwestii odbioru Nera. Jeśli nikt nie znajdzie się wcześniej to ja będę go wiozła w następny weekend:) Quote
agnieszka32 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='LAZY']Bez obaw bedziemy Ciebie Monika informować w kwestii odbioru Nera. Jeśli nikt nie znajdzie się wcześniej to ja będę go wiozła w następny weekend:)[/QUOTE] O, to dobrze wiedzieć, że będziesz jechała ;) Quote
LAZY Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='agnieszka32']O, to dobrze wiedzieć, że będziesz jechała ;)[/QUOTE] Miałabyś do mnie jakiś romans?:) Próbujemy coś zorganizować w ten weekend, bo ja teraz mam wesele i ni cholery nie dam rady pojechać...Mam nadzieje, ze w razie czego Nero grzecznie poczeka jeszcze tydzień. Quote
Mysza2 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cioteczki zapraszam na bazarek dla Lisia który już jest u Kikou, ale brakuje mu stałych deklaracji. Mnóstwo super książek i biżuterii, naprawdę [url]http://www.dogomania.pl/threads/190281-Mega-Bazar-na-Lisia-do-15.07.2010-do-12-00[/url] [URL="http://www.dogomania.190281-Mega-Bazar-na-Lisia-do-15.07.2010-do-12-00"][/URL] Przepraszam za offa ale cioteczki na pewno mi wybaczą [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Quote
Onaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jak ten piesek kudłaty biało-czarny z postu 7 i 8 ? Dalej tam biedak siedzi ? Jest może gdzieś ogłaszany ? Quote
mysza 1 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Zapraszam na bazarek na część moich zadłużonych psiaków [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190304-KSI%C4%98GARNIA-mn%C3%B3stwo-tanich-ksi%C4%85%C5%BCek-na-Misia-i-Amigo-do-13.08-do-21-00[/URL] Czy ktoś umie może zrobić banerek to tego bazarku? Bardzo bym wdzięczna była. Słyszałam, że Perełka jest zarezerwowana dla jakiegoś domu :( Średnio się ciesze, bo to na wsi, ona nie ma sterylki :( Dowiecie się co to za ludzie? Może można umowę podpisac na sterylkę, pogadać z nimi? Wydajecie psy na łańcuch? Quote
Onaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ale widzę, że tu psiaki idą bez wizyt przedadopcyjnych :(. Czy Amorek dobrze trafił ? Quote
YxNinaxY Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Niestety nie ma żadnych wizyt... ani przed- ani poadopcyjnych :shake: W sumie nikt nie wie i co gorsze nie wnika gdzie psy trafiają. Amor z tego co wiem trafił do rodziny z dziećmi. Odwiedzali go całą familią ;) Quote
Recommended Posts