Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde aż nie chce się wierzyć że Pani Gosia tak zareagowała w sprawie sterylki :shake:
A Perełka faktycznie już się tak nie boi, nawet nieco "wyszczekana" się zrobiła ;) Oczywiście w pozytywnym sensie :)

Posted

[quote name='blacky764']Aktywnym, wszelkie interwencje w naszym powiecie przeprowadza ona i Pani Ewa Kurkowska. Nie proszą o pomoc TOZ Szczecin, bo psy z interwencji trafiają na DT do Pani Ewy, lub do naszego Kojca jak Nero.

Agnieszko tak - myśląc o kierowniczce mam na myśli Panią Gosię.
[/QUOTE]

Monika, to inne informacje uzyskałam z TOZu ;) Cieszę się, że jest inaczej :)

Może by jednak z p.Gosią porozmawiać o zmianie umowy adopcyjnej? A kto układał jej treść?

Posted

[quote name='paulinken']Mi Perełki też bardzo żal :([/QUOTE]
Ja próbuję wstrzelić się w cafeanimal, żeby do Metra się załapała. Szanse małe ale zawsze. Dzisiaj chyba za późno, bo dopiero teraz ją umieściłam ale jutro znowu spróbuję.

Posted

[quote name='mysza 1']Ja próbuję wstrzelić się w cafeanimal, żeby do Metra się załapała. Szanse małe ale zawsze. Dzisiaj chyba za późno, bo dopiero teraz ją umieściłam ale jutro znowu spróbuję.[/QUOTE]

Ja już jej robiłam cafeanimal. A to trzeba co jakiś czas nowe?

Posted

[quote name='paulinken']Ja już jej robiłam cafeanimal. A to trzeba co jakiś czas nowe?[/QUOTE]
Najlepiej codziennie nowe, kasować i jeszcze raz. Bo codziennie jakieś psiaki z cafe trafiają do Metra ;)
Co do innych gazet to może Blacky lokalnie ją spróbuje ogłosić, wiem, że ma jakiś kącik w gazecie miejscowej.

Posted

[quote name='mysza 1']Najlepiej codziennie nowe, kasować i jeszcze raz. Bo codziennie jakieś psiaki z cafe trafiają do Metra ;)
Co do innych gazet to może Blacky lokalnie ją spróbuje ogłosić, wiem, że ma jakiś kącik w gazecie miejscowej.[/QUOTE]

O, to tego nie wiedziałam, dzięki :) Tzn. wiedziałam o Metrze, ale myślałam, że już "bazę" mają. To tak będę robić. Bo niestety ogłoszenie w Moim Psie np. już ok. 150 zł...

Posted

Monika (Blacky) prosiła mnie żebym przekazała Wam, że spalił jej się komputer, dlatego nie ma dostępu do neta.
Jeśli ktoś chciałby się z nią skontaktować to jej nr tel. : 694539289.

Posted

Cioteczki, będę starać się być codziennie tutaj chociaż na chwile :( Pisze od koleżanki.

Postaram się umieścić Perełkę w gazecie. Co do Nera dziewczyny piszcie tutaj, piszcie lub dzwońcie do mnie -[B] tel. 694-539-289.[/B]
Dzięki Nino za napisanie - my się umówimy jakoś w piątek na spacerek ;) Jutro idę do PUKu ok. 11.30, tak na szybko zaniosę co mam i zapytam o Perełkę. Porobię zdjęcia Perełce, Sticzowi i nowym.
LAZY zabierasz Nera od nas ? Jeśli tak to napisz mi na PW. Najlepiej by było gdybyście się zgadały co do dnia i godziny. Muszę kartke w PUKu zostawić żeby nas wpuścili :D
Jak mi się coś jeszcze przypomni to zaraz napiszę...

Posted

Bez obaw bedziemy Ciebie Monika informować w kwestii odbioru Nera. Jeśli nikt nie znajdzie się wcześniej to ja będę go wiozła w następny weekend:)

Posted

[quote name='LAZY']Bez obaw bedziemy Ciebie Monika informować w kwestii odbioru Nera. Jeśli nikt nie znajdzie się wcześniej to ja będę go wiozła w następny weekend:)[/QUOTE]

O, to dobrze wiedzieć, że będziesz jechała ;)

Posted

[quote name='agnieszka32']O, to dobrze wiedzieć, że będziesz jechała ;)[/QUOTE]

Miałabyś do mnie jakiś romans?:) Próbujemy coś zorganizować w ten weekend, bo ja teraz mam wesele i ni cholery nie dam rady pojechać...Mam nadzieje, ze w razie czego Nero grzecznie poczeka jeszcze tydzień.

Posted

Cioteczki zapraszam na bazarek dla Lisia który już jest u Kikou, ale brakuje mu stałych deklaracji.
Mnóstwo super książek i biżuterii, naprawdę
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190281-Mega-Bazar-na-Lisia-do-15.07.2010-do-12-00[/url]
[URL="http://www.dogomania.190281-Mega-Bazar-na-Lisia-do-15.07.2010-do-12-00"][/URL]
Przepraszam za offa ale cioteczki na pewno mi wybaczą [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

Posted

Zapraszam na bazarek na część moich zadłużonych psiaków [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190304-KSI%C4%98GARNIA-mn%C3%B3stwo-tanich-ksi%C4%85%C5%BCek-na-Misia-i-Amigo-do-13.08-do-21-00[/URL]

Czy ktoś umie może zrobić banerek to tego bazarku? Bardzo bym wdzięczna była.

Słyszałam, że Perełka jest zarezerwowana dla jakiegoś domu :( Średnio się ciesze, bo to na wsi, ona nie ma sterylki :(
Dowiecie się co to za ludzie? Może można umowę podpisac na sterylkę, pogadać z nimi?
Wydajecie psy na łańcuch?

Posted

Niestety nie ma żadnych wizyt... ani przed- ani poadopcyjnych :shake:
W sumie nikt nie wie i co gorsze nie wnika gdzie psy trafiają.
Amor z tego co wiem trafił do rodziny z dziećmi. Odwiedzali go całą familią ;)