wtatara Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 już po badaniu i szczepieniu- teraz poblicza kwote Quote
wtatara Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 pożegnanie z panem- to dzięki niemu byłem w DT tak krótko Quote
wtatara Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 pozegnanie ze mną- szkoda że tak krótko trwał tymczas Quote
wtatara Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 a tu chłopiec, który bardzo kocha zwierzęta Quote
wtatara Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 a czy kiedyś ktoś dostał kwiatki za pieska? a ja dostałam własnie od tego chłopca. wspaniale - prawda było to bardzo miłe i wzruszające Quote
wtatara Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 po tej adopcji pozostał dług- zapraszam na moje bazarki Quote
mikoada Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Rudolf to śliczny psiak i to mądre spojrzenie :) dobrze, że tak szybko trafił na swoich ludzi ;) Zapraszamy na bazarki, dług trzeba spłacić... Quote
Klaudus__ Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Powiem szczerze,że nie wierzyłam,że Mu się uda... Trafił do Punktu z kolamiem... On był taki "wyrozumiały" - kolak - nerwowy... To naprawsę wyjątkowy pies... A syn widać cierpliwy :) Quote
Klaudus__ Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 A co do kwiatów... Nigdy za psiaka nie dostałam :mdleje: Quote
karolciasz28 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Rudolf powodzenia kochany! A kwiaty, naprawdę bardzo miłe.:lol: Quote
wtatara Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 najnowsze wieści- Rudolf otwiera sobie sam drzwi Quote
Jo37 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Bardzo się cieszę. Rudolf to psiak, który mnie zauroczył. Czy możemy się dowiedzieć gdzie Rudolf teraz mieszka i czy imię zostało. Quote
wtatara Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jo37 napisał(a):Bardzo się cieszę. Rudolf to psiak, który mnie zauroczył. Czy możemy się dowiedzieć gdzie Rudolf teraz mieszka i czy imię zostało. imię pozostało a mieszka w Koszycach za Tarnowem. Ma dom z ogrodem- może cos schudnie Quote
wtatara Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 to co ostatnio rozmawialiśmy z domkiem to super. Zaczyna się panoszyć we wsi. Na początku jak szedł z panią na zakupy to psy na niego we wsi szczekały, teraz juz zapamiętał w których domach są psy i on wczesniej już szczeka. Około 18 będę wracać z wakacji to zboczymy troszkę i wstąpimy. Bedą też zdjęcia. Quote
Jo37 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Bardzo dziękuję . Przy okazji tytuł dziewczyny powinny zmienić. Quote
wtatara Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 no tytuł trzeba zmienić. A Rudolf jest wspaniały oprócz tego że nie może zostać sam w domu . Umie otworzyć wszystkie drzwi i jak go zostawią biega wszędzie i chce się wydostać. Ostatnio pozrywał we wszystkich oknach firanki Quote
mikoada Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Tak sobie myślę, że to zachowanie Rudolfa spowodowane jest tym, że jego poprzedni "Pan" zamknął go w mieszkaniu i po prostu tam zostawił, nie wiemy ile dni siedział tam Rudolf...on na pewno się boi, że sytuacja się powtórzy... Quote
wtatara Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Rudolf powoli zostaje sam w domu- patrzy przez okno i czeka. Jest wspaniały charakter bernardyna, powolny. Ma koleżankę-córka właścicielki ma setera i razem się bawią. Ale za to kot prawie wyprowadził się z domu-obraził się , choć Rudolf mu nic nie robił Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 To dobre wieści z domku Rudolfa :) Mam nadzieję, że chłopak przywyknie do zostawania w domu i nie będzie już z tym problemu... Biedny kotek ma teraz konkurencję w domu i chyba nie może sobie poradzić z tą sytuacją, chyba również potrzebuje czasu ;) Pani Wando a czy można liczyć na zdjęcia z nowego domku Rudolfa, wie Pani coś na ten temat?? Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 zdjęcia pani obiecała .Rudolf jest kochany.Jednak trzeba go dokładnie poznać. Ostatnio jak został sam zerwał tylko tyle firanki aby mu nie przeszkadzała w patrzeniu przez okno. po co jakas szmata ma zasłaniać widok Quote
mikoada Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 No proszę czyli widać postępy :) Chłopak nie zrywa już firanek w całym domu tylko troszeczkę, żeby mógł podziwiać świat :) To takie kochane psisko ;) Quote
Recommended Posts