Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem szczerze,że nie wierzyłam,że Mu się uda...
Trafił do Punktu z kolamiem...
On był taki "wyrozumiały" - kolak - nerwowy...
To naprawsę wyjątkowy pies...
A syn widać cierpliwy :)

Posted

Bardzo się cieszę. Rudolf to psiak, który mnie zauroczył.
Czy możemy się dowiedzieć gdzie Rudolf teraz mieszka i czy imię zostało.

Posted

Jo37 napisał(a):
Bardzo się cieszę. Rudolf to psiak, który mnie zauroczył.
Czy możemy się dowiedzieć gdzie Rudolf teraz mieszka i czy imię zostało.

imię pozostało a mieszka w Koszycach za Tarnowem. Ma dom z ogrodem- może cos schudnie

Posted

to co ostatnio rozmawialiśmy z domkiem to super. Zaczyna się panoszyć we wsi. Na początku jak szedł z panią na zakupy to psy na niego we wsi szczekały, teraz juz zapamiętał w których domach są psy i on wczesniej już szczeka. Około 18 będę wracać z wakacji to zboczymy troszkę i wstąpimy. Bedą też zdjęcia.

• 3 weeks later...
Posted

no tytuł trzeba zmienić.
A Rudolf jest wspaniały oprócz tego że nie może zostać sam w domu .
Umie otworzyć wszystkie drzwi i jak go zostawią biega wszędzie i chce się wydostać. Ostatnio pozrywał we wszystkich oknach firanki

Posted

Tak sobie myślę, że to zachowanie Rudolfa spowodowane jest tym, że jego poprzedni "Pan" zamknął go w mieszkaniu i po prostu tam zostawił, nie wiemy ile dni siedział tam Rudolf...on na pewno się boi, że sytuacja się powtórzy...

Posted

Rudolf powoli zostaje sam w domu- patrzy przez okno i czeka. Jest wspaniały charakter bernardyna, powolny. Ma koleżankę-córka właścicielki ma setera i razem się bawią. Ale za to kot prawie wyprowadził się z domu-obraził się , choć Rudolf mu nic nie robił

Posted

To dobre wieści z domku Rudolfa :) Mam nadzieję, że chłopak przywyknie do zostawania w domu i nie będzie już z tym problemu... Biedny kotek ma teraz konkurencję w domu i chyba nie może sobie poradzić z tą sytuacją, chyba również potrzebuje czasu ;) Pani Wando a czy można liczyć na zdjęcia z nowego domku Rudolfa, wie Pani coś na ten temat??

Posted

zdjęcia pani obiecała .Rudolf jest kochany.Jednak trzeba go dokładnie poznać. Ostatnio jak został sam zerwał tylko tyle firanki aby mu nie przeszkadzała w patrzeniu przez okno. po co jakas szmata ma zasłaniać widok